[quote=pukita999,2007 10 15, 23:54]
ai nu cia kaip paziurejus, su tom pilim,jei nori,kad tavo sveciai klaidziotu o ne tau padetu svesti, tai galima pili imti, o klausyk kaip sutartele pasirasei, tu pirtele imsi ar nea? ir kokiu jis salygeliu prirases,nes man dar tik turi atsiusti sutarti tai nzn ko is to Vido tiketis.Ir jei imsi pirtele kaip tau uz ja teks moketi ar nea?
[/quote]
Na mes kai dar tik apziurinejom sodyba, tai direktore aiskino, kad uz pirtele atseit atskirai nereikes moket, o tas Vidas paskui jau raukesi kai sutarti pasirasinejom. Istikruju tai mane ta pirtele maziausiai domina, jei kas nores ir jei reikes sumoket tai sumokesim, jei nereiks moket dar geriau... Vat mane labai glumina tas ju kategoriskumas del virtuves, tikiuosi tas ju maistas bus skanus...tik va man nepatinka tas faktas, kad jie maista vezasi is restoranu...kokia garantija, kad ten viskas bus sviezia...? o dar viena forumiete, kai parase, kad sitoj sodyboj buvo apsinuodija jos sveciai, tai is vis susinervinau...
Ir is vis man tas Vidas labai nepatiko, labai saltas ir arogantiskas zmogus, labai jau save didziu verslininku laiko, bet jei kiek ismanytu apie versla tai bent zinotu, kad su klientais reikia graziau bendraut ir sypsena tikrai nepamaisytu
[/quote]
o as kaip buvau sestadieni,moterele man sake,kad maista patys gamina,anksciau turejo kontrakta su restoranu,o dabar turi savo seimininke,kuri skaniai gamina ir patys daro maista. Man tai nesvarbu koks ten tas vidas, siaip as su juom nebuvau susitikus,bet telefonu ciki pasirode ir paaiskino kelia,nes biski nuvariau ne i ta puse ir normaliai bendravo,matai as paty bunu nosi uzraukus tai man arogantisku nebuna,jie tik buna su xarakteriu