Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(gala @ 2007 10 05, 19:48)
mes ten sventem draugu vestuves pernai. buvo 50 zmoniu, tai saleje vietos sokti jau nebuvo, tai sokom lauke, maistas buvo labai skanus, bet jo mazokai buvo.  na siaip patiko, viskas tvarkinga, svaru.

Aha grazu ten, bet vietos salej tai matosi, kad mazai, o jeigu lis lauke ir negalesit sok lauke tai ne kas tada schmoll.gif Bet galima manau ka nors sugalvoti mirksiukas.gif O kiek jie praso uz nuoma? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 05, 22:36)
Aha grazu ten, bet vietos salej tai matosi, kad mazai, o jeigu lis lauke ir negalesit sok lauke tai ne kas tada  schmoll.gif  Bet galima manau ka nors sugalvoti  mirksiukas.gif  O kiek jie praso uz nuoma?  ax.gif

ten lauke terasa yra, kurioje ir sokom.
jei neklystu tai jau pernai 150lt zmogui mokejo g.gif
Atsakyti
Kad siemet viskas isbrango...Su mazu biudzetu jau niekaip neina prasisukti schmoll.gif
Atsakyti
As kai skambinau roju,tai sake 200 ar net 220lt kitiem metam smile.gif .Ir siaip girdejau ir blogu atsiliepimu,cia forume rase.Na bet man asmenskai,tai ten irgi labai grazu thumbup.gif .Bet va mes nusprendem daryti viena diena,tai dar niekoneturiu susiradusi ir net nezinau nuo ko pradeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ginta85 @ 2007 10 06, 10:19)
As kai skambinau  roju,tai sake 200 ar net 220lt kitiem metam  smile.gif .Ir siaip girdejau ir blogu atsiliepimu,cia forume rase.Na bet man asmenskai,tai ten irgi labai grazu  thumbup.gif .Bet va mes nusprendem daryti viena diena,tai dar niekoneturiu susiradusi ir net nezinau nuo ko pradeti  g.gif

Na, kai mes buvom "Rojuj" tai mums pasake, kad zhmogui 200lt., bet su sasalyga jei bus ne mazhiau nei 50 zhmoniu, tai ta prasme, jei vestuviu samata mazhiau nei 10'000lt. jiems neapsimoka daryt ir jie net neapsiima, tai todel, teko atsisakyti smile.gif, nes mano nuomuone, vieta grazhi, bet toliu pinigu neverta 4u.gif 4u.gif , tik niekas neisizeiskit smile.gif
Atsakyti
Kai ieškojome sau vietos šventimui, tai Rojus irgi buvo svarstytinas variantas. Tik kai nuvažiavome, tai šeimininkas labai nepatiko. Su tokia arogancija kalbėjo. Iš karto pareiškė, kad ne mažiau 50 žmonių turi būti (o mes mažiau planavome kviestis). Tipo jeigu bus mažiau žmonių, tai tada vis tiek kaip už 50 reikės mokėti. Tai apsisukome ir išvažiavome. Daugiau negrįžome, nes nepasirodė, kad verta tiek pinigų išmesti schmoll.gif
Atsakyti
Tai va la bai daug dabar nemandagiu tu sodybu seiminku...nezinia ka jie ten issivaizduoja... bash.gif Turetu kazkaip ismokt pagarbiau elgtis su klientais...
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2007 10 06, 14:45)
Kai ieškojome sau vietos šventimui, tai Rojus irgi buvo svarstytinas variantas. Tik kai nuvažiavome, tai šeimininkas labai nepatiko. Su tokia arogancija kalbėjo. Iš karto pareiškė, kad ne mažiau 50 žmonių turi būti (o mes mažiau planavome kviestis). Tipo jeigu bus mažiau žmonių, tai tada vis tiek kaip už 50 reikės mokėti. Tai apsisukome ir išvažiavome. Daugiau negrįžome, nes nepasirodė, kad verta tiek pinigų išmesti schmoll.gif

mes vestuves darom ziema, tai gal del to kaina nuleido - apie 160lt/zmogui, bet ir zmoniu planuojam apie 70+.... cia rase forume, kad tiek gal netiplt sokt... o ziema i terasa nepavyks iseit..

mane jau siaubas ima: apvaziavom visas (bent taip atrodo) pakaunes sodybas - niekur netalpina 70 zmoniu, sita vietele atrodo didziausia... tik va tie balionai be galo pompastiskai, reiks puost kitaip..

jei kas susiduret su didelem salem - parasykit prasau kol dar neuzsisakem 4u.gif
dekui
Papildyta:
QUOTE(gala @ 2007 10 05, 21:48)
mes ten sventem draugu vestuves pernai. buvo 50 zmoniu, tai saleje vietos sokti jau nebuvo, tai sokom lauke, maistas buvo labai skanus, bet jo mazokai buvo.  na siaip patiko, viskas tvarkinga, svaru.

..bent is pokalbio su seimininku tai susidare vaizdas, jog maisto buna pakankamai (sake, negaliedami viena ar keliom lekstemdaugiaupadeda), na, cia bus matyt po vestuviu, jei ten svesiu. smile.gif

bet kad sale tiek mazai sveciu talpina, tai man jau bloga darosi.... unsure.gif

patarkit, prasau, kur galima sutalpint aplink kauna 70+ zmoniu?
mums dar patiko "2broliai", ten taip grazu, jauku, bet maza sale..
dar grzaus "Petroniu" berods dvarelis su apvaliais stalais, bet irgi mazoka...

man jau panika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte_pi @ 2007 10 07, 08:25)
mes vestuves darom ziema, tai gal del to kaina nuleido - apie 160lt/zmogui, bet ir zmoniu planuojam apie 70+.... cia rase forume, kad tiek gal netiplt sokt... o ziema i terasa nepavyks iseit..

mane jau siaubas ima: apvaziavom visas (bent taip atrodo) pakaunes sodybas - niekur netalpina 70 zmoniu, sita vietele atrodo didziausia... tik va tie balionai be galo pompastiskai, reiks puost kitaip..

jei kas susiduret su didelem salem - parasykit prasau kol dar neuzsisakem  4u.gif
dekui
Papildyta:
..bent is pokalbio su seimininku tai susidare vaizdas, jog maisto buna pakankamai (sake, negaliedami viena ar keliom lekstemdaugiaupadeda), na, cia bus matyt po vestuviu, jei ten svesiu. smile.gif

bet kad sale tiek mazai sveciu talpina, tai man jau bloga darosi....  unsure.gif

patarkit, prasau, kur galima sutalpint aplink kauna 70+ zmoniu?
mums dar patiko "2broliai", ten taip grazu, jauku, bet maza sale..
dar grzaus "Petroniu" berods dvarelis su apvaliais stalais, bet irgi mazoka...

man jau panika  doh.gif

pasiziurek ROKO SODYBA 40 km nuo kauno, mes uzsisakem kitai vasarai sia sodyba 100 zmoniu su nakvyne ax.gif
Atsakyti
Zalensu sodyba irgi talpina iki 100 zm.
o kad 70 zmoniu sutilptu i Roju, tai tikrai nesitiki g.gif na nebent sedesit kaip silkes susispaude, nekalbu, kad jau sokt nebus kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 10 07, 13:19)
Zalensu sodyba irgi talpina iki 100 zm.
o kad 70 zmoniu sutilptu i Roju, tai tikrai nesitiki  g.gif  na nebent sedesit kaip silkes susispaude, nekalbu, kad jau sokt nebus kur  smile.gif

zalensu sodyba nesusodina 90 zmoniu,jie gali tik suguldyti per du pastatus,Tai i zalensu telpa kokiu 80
Atsakyti
QUOTE(katyte_pi @ 2007 10 05, 21:10)
Sveikos merginos,

as irgi savo vestuves dabar planuoju ir radom viena liuks sodybele: "Rojus", Vaisvydavoj.

http://www.rojus.info/

noriu paklaust: gal kas nors ten buvot ir ka matet ir patyret? smile.gif

skaitineju forume apie sodybas, bet sitos lygtais neradau....

cia mums buvo ir priimtiniausia kaina, ir daug vietos ir seimininkas malonus (bent kaip kalba). Gal kiek jaukiau galetu but, bet tai pataisoma: papuosim, prikviesim sveciu ir bus jauku smile.gif

as svenciau savo vestuves si rugseji 4u.gif
buvom kaip tik sioj sodyboj apsiziuret, bet mum kaip tik labai nepatiko seimininkas, telefonu, tai labai graziai snekejo, o gyvai tai toksai g.gif nu kaip cia tiksliau ivardinus, tos atseit labai jau sustras, zargonais kalba, keikias ir t.t.I kiekviena klausima, kuris jam nepatinka reaguoja mazdaug taip - as cia viska zinau,o jus nieko nesuprantat bigsmile.gif
Ir dar nepatiko, kad jie plecias ir vyksta statybos unsure.gif
bet gal jos jau baiges, nes mes sausio men te buvom
tai tiek is mano patirties, o sprest aisku Jum 4u.gif
Atsakyti