QUOTE(AsIrTu @ 2007 10 06, 14:45)
Kai ieškojome sau vietos šventimui, tai Rojus irgi buvo svarstytinas variantas. Tik kai nuvažiavome, tai šeimininkas labai nepatiko. Su tokia arogancija kalbėjo. Iš karto pareiškė, kad ne mažiau 50 žmonių turi būti (o mes mažiau planavome kviestis). Tipo jeigu bus mažiau žmonių, tai tada vis tiek kaip už 50 reikės mokėti. Tai apsisukome ir išvažiavome. Daugiau negrįžome, nes nepasirodė, kad verta tiek pinigų išmesti
mes vestuves darom ziema, tai gal del to kaina nuleido - apie 160lt/zmogui, bet ir zmoniu planuojam apie 70+.... cia rase forume, kad tiek gal netiplt sokt... o ziema i terasa nepavyks iseit..
mane jau siaubas ima: apvaziavom visas (bent taip atrodo) pakaunes sodybas - niekur netalpina 70 zmoniu, sita vietele atrodo didziausia... tik va tie balionai be galo pompastiskai, reiks puost kitaip..
jei kas susiduret su didelem salem - parasykit prasau kol dar neuzsisakem
dekui
Papildyta:
QUOTE(gala @ 2007 10 05, 21:48)
mes ten sventem draugu vestuves pernai. buvo 50 zmoniu, tai saleje vietos sokti jau nebuvo, tai sokom lauke, maistas buvo labai skanus, bet jo mazokai buvo. na siaip patiko, viskas tvarkinga, svaru.
..bent is pokalbio su seimininku tai susidare vaizdas, jog maisto buna pakankamai (sake, negaliedami viena ar keliom lekstemdaugiaupadeda), na, cia bus matyt po vestuviu, jei ten svesiu.
bet kad sale tiek mazai sveciu talpina, tai man jau bloga darosi....
patarkit, prasau, kur galima sutalpint aplink kauna 70+ zmoniu?
mums dar patiko "2broliai", ten taip grazu, jauku, bet maza sale..
dar grzaus "Petroniu" berods dvarelis su apvaliais stalais, bet irgi mazoka...
man jau panika