Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(pukita999 @ 2007 10 03, 16:12)
As tikrai noreciau, kad mano seiminkes gamintu maista, tada buciau garantuota, kad bus skanu ir manau pigiau iseitu. Uzsiminiau apie tai direktorei kai apziurinejom sodyba, tai ji is kart nuteike, kad apie tai ir kalbos negali but, atseit maistu jie rupinasi. doh.gif  Kazkaip is vis susidare ispudis kad jie isivaizduoja, kad ten ju ta sodyba pati graziausia Lietuvoj. Nors ten tikrai nieko ypatingo nera, nei ten koks ezeras salia nei ka, eiline kaimo sodyba  doh.gif  Bet teko ja nuomotis, nes tas graziasias kur buvom nusiziureja musu datai jau buvo uzsakytos o dar kazko ieskot jau ir laiko neturejom  verysad.gif  Ir tikrai sunkoka rast kazka gero jeigu daugiau sveciu vestuvese dalyvauja...geriausios sodybos jau turbut pries 2 metus buna rezervuotos  verysad.gif  O tu nedelsk del nuomos, nes dabar reikia uzsisakyti kuo ansciau paskui gali likti ir be nieko .... Ir jei gali pranesk kaip ten sekesi, ir kaip tas savininkas elgsis kai sutarti pasirasinesit.Man tai jis toks labai saltas zmogus pasirode... schmoll.gif

o kokias dar sodybas buvai nusiziurejus?
man tai zinok kaip pamaciau ta medziotoju sostine ir kaip ten galima viduj staliukus isdestyti man labai patiko,nes nenoriu per savo vesele tureti standartine L arba U raide,o darysiu staliukus kur po 8 arba 10 sedi,o toj sodyboj toks variantas galimas.ir man is foto jinai tokia ciotka pasirode,bet tu ja kaip apdejai tai net baisu
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2007 10 03, 14:41)
o kokias dar sodybas buvai nusiziurejus?
man tai zinok kaip pamaciau ta medziotoju sostine ir kaip ten galima viduj staliukus isdestyti man labai patiko,nes nenoriu per savo vesele tureti standartine L arba U raide,o darysiu staliukus kur po 8 arba 10 sedi,o toj sodyboj toks variantas galimas.ir man is foto jinai tokia ciotka pasirode,bet tu ja kaip apdejai tai net baisu

Na ta Medziotoju sostine nera kokia tai baisi sodyba, bet ir nera tokia jau superine kaip isivaizduoja ir bando pavaizduoti jos savininkai, kiti juk zmones net ir savo gyvenamus namus grazesnius pasistato, tad nereiktu tiems savininkams isivaizduoti, kad jie ten kazkoki stebukla turi. schmoll.gif Juk daug kas ir renkasi tas sodybas tik del to, kad nenori savo namuose bardako pasidaryt (zinot kas po baliuku buna). blush2.gif Man ir Medziotoju sostines sale pasirode faina, as dar samdysiuos dekoratoriu, kad ir kedes baltai apvilktu ir perristu kaspinu 4u.gif
Na mes labai norejom Zalensu sodybos, bet jie turejo tik viena laisva savaitgali kitai vasarai birzelio menesi....o mano vestuves liepa verysad.gif Dar buvom nusiziureja sodyba Pas Algirda (Alytaus rajone, prie ezero), labai daug geru atsiliepimu apie ta sodyba turim ir aplinka ten super thumbup.gif Tik deja kai paskambinom pasake, kad jau visa kita vasara pilnumoj uzimta verysad.gif
Papildyta:
O siaip geriausia tiems, kas daro vestuves po kokius 30 zmoniu va tada tai pasirinkimas tikrai didelis ir sodybu kokiu tik nori yra... wub.gif
O del to Medziotoju sostines nenusimink cia juk tik mano nuomone, gal su tavimi savininkas graziau snekes... o direktore tai tikrai maloniai liaupsina ten viska...tik va kad tik tos liaupses ne veltui butu, juk zinai kas daug giria tai paskui.... g.gif g.gif ir dar uz tokius pinigelius kiek jie ima tikrai galima rasti kazka graziau ir su grazesniu gamtos vaizdeli , tik va reikia spet uzsisakyti, nes graziosios vieteles jau anksciausiai buna isgraibstytos sad.gif
Atsakyti
Sakykit, gal kam teko but "Zaliajame dvare", Vilniuje raj. (netoli Traku vokes), nes va ieskau sales, kad butu Vilniuje arba bent netoli ir arciau gamtos smile.gif
Atsakyti
Dar norėčiau pridėti tai ko mes tik dabar sužinojom.
Nežinau kelintą valandą, bet naktį-paryčiais kai dar buvo nemiegančių šokančių svečių buvo užrakinta pagrindinė salė - svečiams nebuvo palikta nei ko atsigert nei užkast blink.gif
Gaila šiuo metu neatsimenu koordinatoriaus Lino pavardės ir jo įmonės, žmonėms per paiešką ieškantiems atsiliepimų apie šią sodyba praverstų (taip kaip aš ieškojau ir nieko neradau). Reikės būtinai dar parašyti.
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 10 03, 20:49)
Sakykit, gal kam teko but "Zaliajame dvare", Vilniuje raj. (netoli Traku vokes), nes va ieskau sales, kad butu Vilniuje arba bent netoli ir arciau gamtos smile.gif

Oj sory, cia plepa tik kaunietes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(atsringa @ 2007 10 03, 18:51)
Dar norėčiau pridėti tai ko mes tik dabar sužinojom.
Nežinau kelintą valandą, bet naktį-paryčiais kai dar buvo nemiegančių šokančių svečių buvo užrakinta pagrindinė salė - svečiams nebuvo palikta nei ko atsigert nei užkast  blink.gif 
Gaila šiuo metu neatsimenu koordinatoriaus Lino pavardės ir jo įmonės, žmonėms per paiešką ieškantiems atsiliepimų apie šią sodyba praverstų (taip kaip aš ieškojau ir nieko neradau). Reikės būtinai dar parašyti.

cia apie kuria sudoba kalbi? blink.gif
Atsakyti
oj sodyba...parasiau su klaida blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 03, 21:40)
cia apie kuria sudoba kalbi?  blink.gif

Namie pažiūrėsiu į vizitinę ir parašysiu tos sodybos koordinatoriaus Lino pavardę ir jo įmonę..
Sodyba šalia Bajorkiemio, pro pagrindinį Bajorkiemio įėjimą pravažiuoji ir dešinėj už poros šimtų metrų ta sodyba yra..
Papildyta:
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 03, 22:06)
oj sodyba...parasiau su klaida  blush2.gif

nesvarbu kad su klaida, aš perskaičiau sodyba lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir mudu perlekem sodybas palei Kauna,drauge teisingai ispejo,kad daug graziu sodybeliu jau uzsakyta kt vasarai,mums patiko Petrausku sodyba,faina butu pas Zalensus,tik kazkaip toli pasirode ir tas dulketas kelias...Drauges mama nuveze iPetroniu dvareli,tai nenorejom isvaziuot rolleyes.gif ir dar pataikem pries pat vestuves,stalai,aplinka,vaizdas,gelynai super thumbup.gif Jie vietoj visa maista gamina,pavaisino vistiena kazkaip su medum ir kmynais trinta,gal alkana buvau ,bet laaaabai skanu ir grazu buvo nestuke.gif turesim 60 sveciu,maciau ju apvalius stalus,man patiko,tik anyta raukosi mirksiukas.gif Roko sodyba ir Medziotoju uzeiga grazios ,bet nenoriu sveciu vaikyt po LT provincijas,o limuzinas i Petroniu dvareli isuka,pati maciau blink.gif geriau tikrai butu 30 zmoniu vestuves,bet gimines placios doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

as irgi savo vestuves dabar planuoju ir radom viena liuks sodybele: "Rojus", Vaisvydavoj.

http://www.rojus.info/

noriu paklaust: gal kas nors ten buvot ir ka matet ir patyret? smile.gif

skaitineju forume apie sodybas, bet sitos lygtais neradau....

cia mums buvo ir priimtiniausia kaina, ir daug vietos ir seimininkas malonus (bent kaip kalba). Gal kiek jaukiau galetu but, bet tai pataisoma: papuosim, prikviesim sveciu ir bus jauku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte_pi @ 2007 10 05, 21:10)
Sveikos merginos,

as irgi savo vestuves dabar planuoju ir radom viena liuks sodybele: "Rojus", Vaisvydavoj.

cia mums buvo ir priimtiniausia kaina, ir daug vietos ir seimininkas malonus (bent kaip kalba). Gal kiek jaukiau galetu but, bet tai pataisoma: papuosim, prikviesim sveciu ir bus jauku smile.gif

man tai visai nieko thumbup.gif o kiek kainuoja?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte_pi @ 2007 10 05, 21:10)
Sveikos merginos,

mes ten sventem draugu vestuves pernai. buvo 50 zmoniu, tai saleje vietos sokti jau nebuvo, tai sokom lauke, maistas buvo labai skanus, bet jo mazokai buvo. na siaip patiko, viskas tvarkinga, svaru.
Atsakyti