QUOTE(pukita999 @ 2007 10 03, 16:12)
As tikrai noreciau, kad mano seiminkes gamintu maista, tada buciau garantuota, kad bus skanu ir manau pigiau iseitu. Uzsiminiau apie tai direktorei kai apziurinejom sodyba, tai ji is kart nuteike, kad apie tai ir kalbos negali but, atseit maistu jie rupinasi. Kazkaip is vis susidare ispudis kad jie isivaizduoja, kad ten ju ta sodyba pati graziausia Lietuvoj. Nors ten tikrai nieko ypatingo nera, nei ten koks ezeras salia nei ka, eiline kaimo sodyba Bet teko ja nuomotis, nes tas graziasias kur buvom nusiziureja musu datai jau buvo uzsakytos o dar kazko ieskot jau ir laiko neturejom Ir tikrai sunkoka rast kazka gero jeigu daugiau sveciu vestuvese dalyvauja...geriausios sodybos jau turbut pries 2 metus buna rezervuotos O tu nedelsk del nuomos, nes dabar reikia uzsisakyti kuo ansciau paskui gali likti ir be nieko .... Ir jei gali pranesk kaip ten sekesi, ir kaip tas savininkas elgsis kai sutarti pasirasinesit.Man tai jis toks labai saltas zmogus pasirode...
o kokias dar sodybas buvai nusiziurejus?
man tai zinok kaip pamaciau ta medziotoju sostine ir kaip ten galima viduj staliukus isdestyti man labai patiko,nes nenoriu per savo vesele tureti standartine L arba U raide,o darysiu staliukus kur po 8 arba 10 sedi,o toj sodyboj toks variantas galimas.ir man is foto jinai tokia ciotka pasirode,bet tu ja kaip apdejai tai net baisu