Įkraunama...
Įkraunama...

Būsimieji uošviai

QUOTE(jovita25 @ 2011 10 23, 16:57)
As tiesiog patariu apsisarvuoti kantrybe, jausti pagarba draugo seimai, kad ir kaip sunku kartais butu, kad ir kokiu kalbu tektu isgirsti. Negaliu pazadeti, kad jis jus netiketai pamils, taciau su laiku, kai tapsite nepriklausomi sukursite seima, nieko kito jam neliks kaip tik gerbti sunaus sprendima, pagaliau kad ir per sukastus dantis gerbti jus. Kai tik tapsite nepriklausomi pazadu sulauksite ramybes ir busimas uosvis praras galimybe taip arsiai reiksti savo nepasitenkinima jusu draugyste, o kai atsiras anukai nieko kito neliks kaip bendrauti, kartu leisti sventes ir gerbti jus bei jusu nuomone...

tai, kad taip buvo tau, toli grazu nereiskia kad taip bus ir kitiems. Ir nei tapimas savarankiskais, nei savo namu sukurimas, nei anuku atsiradimas negali "priversti"gerbti, jeigu negerbe iki to. Jeigu anksciau buvai tuscia vieta ir galimybe aplkaltinti del kazkokiu sunaus "nuklydimu", tai ir vaikams atsiradus, tai nepasikeis.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2011 10 23, 21:07)
tai, kad taip buvo tau, toli grazu nereiskia kad taip bus ir kitiems. Ir nei tapimas savarankiskais, nei savo namu sukurimas, nei anuku atsiradimas negali "priversti"gerbti, jeigu negerbe iki to. Jeigu anksciau buvai tuscia vieta ir galimybe aplkaltinti del kazkokiu sunaus "nuklydimu", tai ir vaikams atsiradus, tai nepasikeis.

Tada koks ponios pasiulymas jaunai porai? skyrybos? tusti pamastymai... Gerbti gal ir neprivers, bet zmones gales kurti ateiti kartu turedami pagrinda po kojomis ir neprivales taikstytis su kiekvienu pasakytu zodziu...
Tokia yra mano draugu patirtis ne vienos poros, kad susikurus gerbuvi seima tiesiog susitaike su sunaus/ dukros pasirinkimu. Meiles dideles as ir nezadejau, bet kad aistros nurims cia faktas ir tevukas tyliai sau vienas burnos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita25: 23 spalio 2011 - 20:26
QUOTE(jovita25 @ 2011 10 23, 21:25)
Tada koks ponios pasiulymas jaunai porai? skyrybos?  tusti pamastymai... Gerbti gal ir neprivers, bet zmones gales kurti ateiti kartu turedami pagrinda po kojomis ir neprivales taikstytis su kiekvienu pasakytu zodziu...
Tokia yra mano draugu patirtis ne vienos poros, kad susikurus gerbuvi seima tiesiog susitaike su sunaus/ dukros pasirinkimu. Meiles dideles as ir nezadejau, bet kad aistros nurims cia faktas ir tevukas tyliai sau vienas burnos...

ateiti savo jie jau gali kurti ir dabar - cia pirmas dalykas.
Antra - kaip save/ savo partneri pristatysi dabar, taip su juo elgsis ir veliau. Jeigu draugas leidziasi manipuliuojamas dabar, tai jisai leisis manipuliuoti ir veliau - laikas siuo atveju nepades. Taip pat, jeigu jisai leidzia savo drauge zeminti dabar, vargu ar gins veliau. Reikia kitokiu sprendimu, nei laukti, bet juos greiciau turetu jos draugas priimti - jinai uz ji to nepadarys.
Trecia - reakcija i kito pasakytus zodzius apie tave. Cia jau jinai turetu dirbti su savimi ir nuspresti iki kiek jinai leis tiems zodziais save ( ir aisku santykius su draugu) paliesti. Ir ne tik zodziams - apgalvoti savo pazicija, elgesi ir realaus "konflikto" metu t.y. ne tada, kai isgirsti perpasakotus zodzius, o kai tuos zodzius (vienokia ar kitokia forma) sako tau tiesiai i akis.
Atsakyti
Sveikos, na as stosiu i uosviu puse kazkiek. Prisipazinkim, juk ir pacios marcios ne visos esam sventos, kad jau taip mus uosviai isskestom rankom priimtu.

QUOTE(Fibse @ 2011 10 02, 11:09)
(1) Mama atrodė labai maloni moteris ( su jo mama susipažinau pirmiau)  jo tėtis ir atrodė gan malonus deja paaiškėjo, kad jis skūpumo įsikūnijimas.
(2) Aišku, kad sūnelis bakalauro neapsigynė jie apkaltino mane , kad jam trukdžiau nors iš tiesų trukdydavo jie , o aš pastoviai skatinau jį rašyti bakalaurą. <...>Taip ir buvo su jo mama sutariau, gan neblogai. bet tėvas buvo tikras šlykštynė viendėlto , kad  pareiškiau savo nuomonę apie buitį šeimoje ir ,kad pasakiau, kad buitį dalintis turi abu  o ne visa buitis ant moters pečių tapau pabaisa.
(3) o kai važiavom maniškiui megstinio pirkti
(4) Plius kai visi ėjo šokti manau vaikinas neėjo jaučiausi nekaip kai jau atėjo sako kas yra ko pyktelėjus sakau aišku ta fražė buvo juokais Nes neeini šokt su manim, kai visi šoka , už tai norėčiau tai i galvą duoti ir švelniai  juokdamasi paliečiau jo nosytę kumštuku savo tas baisiausiai supyko ir sceną iškėlė prie visų dėl nieko aš kalta likau dėl menko juokelio kurį jis už gryna pinigą priėmė plius pats mane įsiutinęs ir buvo.
(5) Beto vakare  sumastė mus suguldyti vienam kambary su jo dede aš apie tai nieko nežinojau. manau dviese kambary miegosim ta proga buvau pasiėmus seksualius šilkinius naktinukus.
(6) pasijutau nejaukiai tad paprašiau jo sesės ar ji negalėtų su mumis apsikeisti kambareis nes aš tikrai nejaukiai jaučiuosi ji nesutiko, o jos mama viską girdėjo. (7) Aišku gal nereikėjo paprašyti, jo sesės, kad keistumemės kambareis bet jug buvau kažkiek išgėrus, tad sakiau ka galvoju , tad tai yra atleistina blaiva būčiau elgusis visai kitaip..
(8) Blogiausia, ka jis tėvus labai myli ir šoka pagal jų dūdelę nesugeba pasipriešinti jiem. Gerai,kad labai mūsų santykių tas neįtakoja ir skirtis nesiruošiam.
(9) Nebežinau, ką su tokiais uošviais daryt.. patarkit prašau..

QUOTE(Fibse @ 2011 10 20, 19:52)
(10) O situacija , šviežiausia mano vaikinas sako važiuoju pas savo mergina, o jo tėvas (cituoju čia) - pas tą durnę važiuot neduosiu tau mašinos. Liepia pastoviai skirtis ja su manim. Nors prie mano akių geruli vaidina. Kaltina, del visko, kad jo sūneliui trukdau ką nors daryt ir pan. Draudžia jam su manim susitikt ir pan tęsti?

Atsiprasau, kad dali pratryniau, bet palikau, mano nuomone, esminiu momentus.
(1) - o Jums vaikino tetis kazka skolingas, kad kliuna, jog jis skupus? Jis skupus galbut sau, savo seimai, bet Jums jis nieko neskolingas. Tiesa pasakius, neskolingas ir suaugusiam sunui, bet kaip suprantu islaiko ir is namu nevaro
(2) - ar tik nebuvo taip, kad tevai sunui pasake, kad per mergas jau ir darbo parasyt negali. Tai cia, jei ka, kaltinimas sunui, o ne jo merginai. Siaip ar taip, kalciausias cia pats balaura rasantis, niekas kitas.
(3) - Jusiskis jau galetu ir pats tureti savo nuomone, pradziai - bent jau del megztinio.
(4) - Kaip suprantu, cia priekaistas vaikinui, bet ne uosviams?
(5) - seksualius naktinukus demonstruokite viesbutyje, kuri uzsisakysite savo saskaita. O vaikino tevai kaip jiems atrode, taip sugulde. Nakvyne, siaip jau, ir pinigus kainuoja. Kiek as pamenu baliu, tai kambary sukrisdavom po kelis i lova. Giminiu baliai tikrai ne vieta naktinukams demonstruotis.
(6) - as turbut buciau pasikeitus, bet cia mano problema, nes nemoku pasakyti ne. Bet ir prasyt tokio dalyko nedrisciau. Nebent jei gerai sutartume su sese, pasiulyciau mums su ja dviese i viena kambari, o vyrus tris i kita smile.gif. O sese saunuole - kodel ji turejo keistis?
(7) - as nesistebiu, kad ant Jusu danti griezia.
(8) - Man sitie du sakiniai kazkaip vienas kitam priestarauja g.gif
(9) - o Jums nieko su jais ir nereikia daryt, visiskai nieko. Jie suauge zmones, gyvenima nugyveno, vaikus uzaugino. Nekreipkit demesio ir nebendraukit, jei kitaip neiseina.
(10) - nu garbes zodis, kaip mazi vaikai. Panasu, kad ne uosviai problema, ale tas vaikinas. Eina ir persakineja viska, ka tevas pasako, savo draugei... Kazi kokiu tikslu tai daro? Ar kad proto nera, ar turi tam priezasti?

QUOTE(Fibse @ 2011 10 23, 14:33)
Mano vaikinas , kad neapsigynė bakalauro manęs nekaltina. kaltina tik uošvis. Deje šiuo atveju uošvio nuomonė svarbi nes per ją negalime normaliai bendrauti su vaikinu tai yra galime susitikti tik kartą savaitėj ir ta diena antradienis kai abiem paskaitų yra paguoda ta , kad abiem jos tospačios. Bet laiko ką nors nuveikti beveik neliks. O tai manau žiauru. Kaip galima taip kankinti žmones? Ir neleisti jiem normaliai bendrauti. Todėl reikia kažką sugalvoti, kaip uošviui įkrėsti proto. Nes taip gyventi ir laukti kol ateis geresni laikai ir viskas susitvarkys ilgiausiai iki birželio mėnesio. Trumpiausiai pora mėnesių. Bet taip kankintis yra nežmoniškai sunku. Negi aš neteisi? Ir net nelogiška

Nebesuprantu nieko doh.gif
O kitomis dienomis uosvis sunu laiko prirakines prie radiatoriaus?

Ir be to, nepykit, juokingai skamba tas "ikresti proto". Man rodos, kad ir proto, ir gyvenimiskos patirties uosviai turi daugiau...
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2011 10 23, 23:21)
ateiti savo jie jau gali kurti ir dabar  - cia pirmas dalykas.
Antra - kaip save/ savo partneri pristatysi dabar, taip su juo elgsis ir veliau. Jeigu draugas leidziasi manipuliuojamas dabar, tai jisai leisis manipuliuoti ir veliau - laikas siuo atveju nepades. Taip pat, jeigu jisai leidzia savo drauge zeminti dabar, vargu ar gins veliau. Reikia kitokiu sprendimu, nei laukti, bet juos greiciau turetu jos draugas priimti - jinai uz ji to nepadarys.
Trecia - reakcija i kito pasakytus zodzius apie tave. Cia jau jinai turetu dirbti su savimi ir nuspresti iki kiek jinai leis tiems zodziais save ( ir aisku santykius su draugu) paliesti. Ir ne tik zodziams - apgalvoti savo pazicija, elgesi ir realaus "konflikto" metu  t.y. ne tada, kai isgirsti perpasakotus zodzius, o kai tuos zodzius (vienokia ar kitokia forma) sako tau tiesiai i akis.

Mes ją dabar jau ir bandom kurti kiek tas įmanoma, jis neleidžia jis mane gina. trečia realaus konflikto nelabai ir buvo nors kartą pasikalbėjom su jo mama dėl to, gan normaliai. Į akis jis man nieko kolkas nesakė. Nežinau kas bus toliau.
Atsakyti

Laba diena nekenčiu savo būsimų uošvių. Ypač uošvio jis tiesiog griauna man gyvenimą. Kol mano vaikinas gyvena su manim viskas kaip ir gerai. Viena bėda,kad nesieško darbo ir laksto pas tėvus į kaimą.  kai ten yra prasideda košmaras nekelia telefono,pažada grįžti bet jo tėvo dėka  negrįžta kai pažada. Ištisai pykstamės dėl jo tėvo.  su juo esame 4 metus su puse. Per jo tėvą neturėjome atostogų.  Noriu vestuvių ir vaikelio man 33m bijau palikti jį nes myliu ir bijau ,kad kito nebesusirasiu,nes su vyrais man labai nesiseka..

Nežinau ką daryti,kaip atsikratyti uošvio.

Atsakyti
QUOTE(Fibse @ 2023 05 15, 20:59)
<p>Laba diena nekenčiu savo būsimų uošvių. Ypač uošvio jis tiesiog griauna man gyvenimą. Kol mano vaikinas gyvena su manim viskas kaip ir gerai. Viena bėda,kad nesieško darbo ir laksto pas tėvus į kaimą.  kai ten yra prasideda košmaras nekelia telefono,pažada grįžti bet jo tėvo dėka  negrįžta kai pažada. Ištisai pykstamės dėl jo tėvo.  su juo esame 4 metus su puse. Per jo tėvą neturėjome atostogų.  Noriu vestuvių ir vaikelio man 33m bijau palikti jį nes myliu ir bijau ,kad kito nebesusirasiu,nes su vyrais man labai nesiseka..
</p><p>Nežinau ką daryti,kaip atsikratyti uošvio.
</p>

Sveiki biggrin.gif
na, yra ir gerų dalykų, jis gi padirbėti važiuoja į kaimą ar su tėvu pas mergas eina? Iš blogų dalykų tai, kad darbo nesieiško, tai iš ko 30 metų diedas gyvena? Ar jam 16, o jums beveik 36? mirksiukas.gif O gal jam tėvas tiek sumoka, kad jam užtenka?
Atsakyti
<p>Laba diena nekenčiu savo būsimų uošvių. Ypač uošvio jis tiesiog griauna man gyvenimą. Kol mano vaikinas gyvena su manim viskas kaip ir gerai. Viena bėda,kad nesieško darbo ir laksto pas tėvus į kaimą.  kai ten yra prasideda košmaras nekelia telefono,pažada grįžti bet jo tėvo dėka  negrįžta kai pažada. Ištisai pykstamės dėl jo tėvo.  su juo esame 4 metus su puse. Per jo tėvą neturėjome atostogų.  Noriu vestuvių ir vaikelio man 33m bijau palikti jį nes myliu ir bijau ,kad kito nebesusirasiu,nes su vyrais man labai nesiseka..
</p><p>Nežinau ką daryti,kaip atsikratyti uošvio.
</p>

o kam jum toks vyras? unsure.gif
Jus ruosiates ji islaikyti? blink.gif

yra toks posakis, istekama, ne tik uz vyro, bet uz visos seimos.

Kuo jis jum geras, del ko jus ji mylit?

cia jau kitas ne tas kur pries 12 metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 gegužės 2023 - 00:59
nesieško darbo

Noriu vestuvių ir vaikelio

Alfonsai net tinka... Nu nu...

"vestuvių ir vaikelio " normalus vyrai bega nuo tokiu kuo toliau, ir net ne visai normalus bega
Atsakyti

Kuo čia dėtas uošvis, jei diedas nevykęs? Panašu, kad savo noru esate nelaiminga ir tokia siekiate būti toliau.

Atsakyti

Jis moka išklauyti,rūpestingas,galiu būti savimi,padeda buityje,supratingas.Moka pralinksminti kai liūdna.

Kitas su šituo 4 su puse metų.

Grįžtant prie to kuo dėtas uošvis tai viskuo.

Kai atsikraustė į mano miestą maniškis ,gan greit susirado darbą dirbo. Iki atsikraustant pas tėvus oficialiai dirbo,tai kaip šiltnamį buvo.

tėvai neteko darbo jėgos. Tada prasidėjo ėdimas iš jo seserų. Netekus pirmo darbo jis buvo nusiteikęs ieškotis bet sesuo ėmė rėkti " tėvas krušas ,o tu nugarytę savo merginai glostai". Nors to nebuvo,nes visą laiką dirbo,o kaip atleistas buvo pirmos dienos. Tada vos ikalbėjau darbo ieškotis,kol nerado lakstė. rado naują darbą viskas buvo gerai,bet eilinio sveikatos patikrinimo metu rado širdies ydą reikėjo operuoti širdį skubiai.  Kaip paaiškėjo viskas dėl fizinio krūvio. Tačiau ,kai pasakiau tėvam  jo tai jo mama išgyveno,o jo tėvui buvo dzin,nors  gydytojai uždraudė vertė sunkiai tampytis.  Krį laiką padirbęs antram darbe maniškis iš jo išėjo.  Buvo korona,poto operacija,reabilitacija gyjimas. Vėl viskas stojo,vėl karas su uošviu,kad dirbti neverstų jo. kad kaulai iki galo nesugiję nepasileistų.   Gydytojai pasakė ,kad užmirštų ūkininkavimą maniškis ir fizinis krūvis didelis negerai jam,vaistai visam gyvenimui.  O amniškio svajonė buvo ūkinkauti. Buvau kaip ir įtikinus atsisakyti jos. Bet uošvio ėdimo atvažiuok padėk tą ,atvažiuok padėk aną vėl maniškiui ją priminė.  Didžiulis spaudimas iš jo yra.

Iš ko gyvenam maniškis gauna už savo -emę pinigus,seniau tėvas mokėdavo,kad tik atvažiuotu. dabar  tik už metus pervedė  1000eur.  Plius santaupos,plius po širdies operacijos ėmė gauti neįgalumą.

Kad maniškis visai jam pasipriešinti negali nėra, kartą jau pasirinko mane,kai buvo konfliktas. Uošvis manęs visada nekentė,nes aš miestietė.

sūnus jam rūpi,kaip darbo jėga,  Yra net pasakęs,jei nugrius ,gydytojai atgaivins ir vėl galės dirbti.

Jis pinigais  prisideda nėra,kad aš jį išlaikyčiau. Visus mokesčius moka jis.  Maistą daugiau aš perku.

Jam 33metai.

Idomucija. kai tiek laiko esi kartu normalu pasikalbėti ir apie santuoką ir apie vaikelį.

Atsakyti
Fibse, o jum nekeista, kad antras jusu vaikinas, taip be charakterio ir vis visi kiti aplinkui del jo kalti, atsakingi, kazka jam blogai darantys ir antras kaip vadinat uosvis, nors realiai visiskai svetimas zmogus jusu nemegsta. Kazin kodel istorija kartojasi? Jus nemanot, kad visgi jumyse kazkokia beda?

saunu, jei gerai sutariat, jei jum kartu gerai, bet nezinau ko jus tarpininkaujat jo ir jo tevu bendravime?Ko jus su jo tevais bendraujat, tai man is vis mistika, ypac, jei nesutariat nu nebendraukit. Kaip tas vaikinas visa gyvenima bendravo su tevais, lai ir toliau bendrauja, savo seima, sesem, tevais, kuriu galu jus kistates? ko stumiat darba susirasti? taip visa gyvenima gyvenima ir bus stumk trauk? leiskit vyrui buti vyru, pasirupinti savim bent pradziai.

Apie santuoka ir vaikus turetu buti pokalbiai pries pradedant kartu gyventi.

Atsakyti