Įkraunama...
Įkraunama...

Būsimieji uošviai

QUOTE(Fibse @ 2011 10 20, 18:52)
....O situacija , šviežiausia mano vaikinas sako važiuoju pas savo mergina, o jo tėvas (cituoju čia) - pas tą durnę važiuot neduosiu tau mašinos. Liepia pastoviai skirtis ja su manim. Nors prie mano akių geruli vaidina. Kaltina, del visko, kad jo sūneliui trukdau ką nors daryt ir pan. Draudžia jam su manim susitikt ir pan tęsti?

O jūsų draugas dar nesuaugęs? Jis už savo veiksmus atsakomybės negali prisiimti?
Panašu, kad persakydamas savo tėvo žodžius jums (nes rašote, kad tėvas prie akių "gerulis") jūsų draugas turi paslėptų minčių - gal visiškai tas tėvas taip ir nesako apie jus, gal tik jūsų draugas ieško priežasčių, kaip su jumis nesusitikėnėti, ar iš viso išsiskirti?
Nes jūs neparašėte, kaip tėvas su jumis bendrauj akis į akį -- ar vadina negražiai? išvaro? liepia nedraugauti su jo sūnumi? ar pan.?
Atsakyti
QUOTE(Viluša @ 2011 10 21, 11:11)
O jūsų draugas dar nesuaugęs? Jis už savo veiksmus atsakomybės negali prisiimti?
Panašu, kad persakydamas savo tėvo žodžius jums (nes rašote, kad tėvas prie akių "gerulis") jūsų draugas turi paslėptų minčių - gal visiškai tas tėvas taip ir nesako apie jus, gal tik jūsų draugas ieško priežasčių, kaip su jumis nesusitikėnėti, ar iš viso išsiskirti?
Nes jūs neparašėte, kaip tėvas su jumis bendrauj akis į akį -- ar vadina negražiai? išvaro? liepia nedraugauti su jo sūnumi? ar pan.?

Jis dar priklausomas nuo tėvų dalinai yra nes gyvena pas juos ir laikinai neturi darbo plius mokosi. Man jo mama sakė, kad jo tėvas manęs nekenčia. Akis į akį mes su juo nelabai bendraujam pastaruoju metu, ignoruoja mane jis kažkiek elgesi lyg manęs nebūtų. Mano draugas mane myli ir priežasčių neieško nori su manim šeimą kurti. Kaip ketina dabar tą ir padaryti, kai tik darbą vėl turės. Jo tėvui aš man negraži nors iš tiesų esu graži daug kas man taip sako, kad aš graži. O jo tėvui aš negraži mat jam reikia silikoninės barbės jo sūneliui kaip kokia pikul.
Atsakyti
QUOTE(Fibse @ 2011 10 21, 12:28)
Jis dar priklausomas nuo tėvų dalinai yra nes  gyvena pas juos ir laikinai neturi darbo plius mokosi. Man jo mama sakė, kad jo tėvas manęs nekenčia. Akis į akį mes su juo nelabai bendraujam pastaruoju metu, ignoruoja mane jis kažkiek elgesi lyg manęs nebūtų. Mano draugas mane myli ir priežasčių neieško nori su manim šeimą kurti. Kaip ketina dabar tą ir padaryti, kai tik darbą vėl turės. Jo tėvui aš man negraži nors iš tiesų esu graži daug kas man taip sako, kad aš graži.  O jo tėvui aš negraži mat jam reikia silikoninės barbės jo sūneliui kaip kokia pikul.

Nepergyvenk del tos isvaizdos 4u.gif as daug komplimetu sulaukiu esu jauna, liekna iskalbinga visi sako kad labai komunikabili... istiesu nepatiketumet kad buvau ivardyta kaip labai negrazi uosvienes, taip ir pasake sunui kad as siaubingai negrazi....
tap del skonio nesigincijama bet siaubingai negrazi as suprantu nesusitvarkiusia, smirdancia apsileidusia moteri, su dideliais defektais kuno, veido ir t.,t. bet vistiek as niekada taip nevadinciau zmogaus, juo labiau busimos sunaus zmonos...
Pradzioje as labai jautriai sureagavau i ta komentara negrazi, o paskui supratau cia moteriskas pavydas, nes maniskio buvusi ex buvo svelniai tariant nesivaizdi, ir ka jus galvojate jai ji labai patiko smile.gif ant tokiu galima joti va ka pasakysiu, o as iskarto i vieta pastaciau, o kadangi vyras nepriklausomas nuo seimynos tai mano pasirinkimas as nebendrauju su ja ir taskas... o vyras mane labai palaiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 10 21, 23:03)
Nepergyvenk del tos isvaizdos  4u.gif as daug komplimetu sulaukiu esu jauna, liekna iskalbinga visi sako kad labai komunikabili... istiesu nepatiketumet kad buvau ivardyta kaip labai negrazi uosvienes, taip ir pasake sunui kad as siaubingai negrazi....
tap del skonio nesigincijama bet siaubingai negrazi as suprantu nesusitvarkiusia, smirdancia apsileidusia moteri, su dideliais defektais kuno, veido ir t.,t. bet vistiek as niekada taip nevadinciau zmogaus, juo labiau busimos sunaus zmonos...
Pradzioje as labai jautriai sureagavau i ta komentara negrazi, o paskui supratau cia moteriskas pavydas, nes maniskio buvusi ex buvo svelniai tariant nesivaizdi, ir ka jus galvojate jai ji labai patiko  smile.gif ant tokiu galima joti va ka pasakysiu,  o as iskarto i vieta pastaciau, o kadangi vyras nepriklausomas nuo seimynos tai mano pasirinkimas as nebendrauju su ja ir taskas... o vyras mane labai palaiko  wub.gif

O kaip tu ją į vietą pastatei? Beje jo tėvas daro mane atpirkimo ožiu kaltina, kad per mane jo sūnus mokslu nebaigė nors ištikrųjų aš vienintelė skatinau jį liepiau jam bakalaurą rašyt, pabardavau jei patingėdavo ir nerašydavo. O jo tėvas atvirkščiai pastoviai jam trukdydavo jį rašyti visaip. ir kai neapsigynė aš kalta likau ir jo tėvas dėlto manęs nekenčia. Plius jo dukra mano vaikino sesuo nėra labai jau išvaizdi aš už ją daug gražesnė matyt dėlto jam dar pavydo banga kyla, kaip kad tu sakai tik šiuo atveju vyriška ne moteriška. Man vaikinas žada, kad viskas bus gerai tik reikia palaukti kol jis darbą susiras, ir kol mokslus baigs. Bet tai labai ilgai laukti, kaip toki laiką ištverti uošvio neapykanta? Darba gal pavyks jam greitai susirast ir viskas pagerės bet mokslus baigs tik birželį , o tas labai negreit dar bus nes dabar dar tik ruduo ipusėjo, o birželis bus tik vasarą...
Atsakyti
Fibse, jus jau anksciau raset, kad tema ne apie bakalaura, o ir vel apie ta pati rasot. Ne jusu uosvis cia kaltas, o jusu vyras. Megztinio vargsas ir negali nusipirkt vienas, reikia ir jusu, ir tevo nuomones. O dar kazkokios scenos prie jo gimines.
Manau, kad per daug stengiates, tas desperatiskas noras islaikyt drauga prie saves jum tikrai neparankus. Ir saves kelt nereikia, jus savo visus veiksmus pateisinat, esat labai protinga ir grazi anot jusu, tai ir bukit. O kitiem to neirodysit. Uosviene ir keista, kad pasakoja, ka jos vyras apie jus mano. Na, bet cia gal tokie 'draugiski' pokalbiai.
Leiskit vyrui suaugt ir nusprest, ko jis nori. Na nebent nestumo testas teigiamas, tada teisiniai reikalavimai galimi. O jus prisiminkit, kad niekam neturit irodyti, esanti pakankamai gera draugui. Jei jau dabar tevas gales ar gali kontroliuoti vyra, tai ko jis tikites po metu, kitu?
Atsakyti
QUOTE(Wildsoul @ 2011 10 22, 00:49)
Fibse, jus jau anksciau raset, kad tema ne apie bakalaura, o ir vel apie ta pati rasot. Ne jusu uosvis cia kaltas, o jusu vyras. Megztinio vargsas ir negali nusipirkt vienas, reikia ir jusu, ir tevo nuomones. O dar kazkokios scenos prie jo gimines.
Manau, kad per daug stengiates, tas desperatiskas noras islaikyt drauga prie saves jum tikrai neparankus. Ir saves kelt nereikia, jus savo visus veiksmus pateisinat, esat labai protinga ir grazi anot jusu, tai ir bukit. O kitiem to neirodysit. Uosviene ir keista, kad pasakoja, ka jos vyras apie jus mano. Na, bet cia gal tokie 'draugiski' pokalbiai.
Leiskit vyrui suaugt ir nusprest, ko jis nori. Na nebent nestumo testas teigiamas, tada teisiniai reikalavimai galimi. O jus prisiminkit, kad niekam neturit irodyti, esanti pakankamai gera draugui. Jei jau dabar tevas gales ar gali kontroliuoti vyra, tai ko jis tikites po metu, kitu?

Siuo patarimus pritaikysiu ir sau isties protingos mintys 4u.gif Pradzioje buvo didelis noras irodyti, kad as tinkama, gera seimininke mylinti atsidavusi moteris ir t.t.t. pasaka begali taip ir isproteti galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wildsoul @ 2011 10 22, 00:49)

Kai jis bus nuo jo nebepriklausomas kontroliuoti nebegalės. Bet ,kad mane kaltina tuo ko nepadariau ir negerai ir taip negalima. Bet tavo kaikureis patarimais galbūt pasinaudosiu
Atsakyti
QUOTE(Fibse @ 2011 10 22, 18:11)
Kai jis bus nuo jo nebepriklausomas kontroliuoti nebegalės. Bet ,kad mane kaltina tuo ko nepadariau ir negerai ir taip negalima. Bet tavo kaikureis patarimais galbūt pasinaudosiu

Kuriais patarimais galbut pasinaudosit? biggrin.gif As jums sakau, kad tam vyrui nesat skolinga jokiu irodymu, energijos svaistymo, laiko, nervu gadinimo, o jus - 'negerai ir taip negalima'. Ir? Turit gal koki plana, kaip ta bloga uosvi pakeisit? Sakot draugo nebegales kontroliuoti, kai bus nepriklausomas. O kaip su jumis? Kiek laiko jus gales kontroliuot? Ar jus draugas ir kaltina del nebaigtu mokslu? Ar cia tik uosvio nuomone, kuri jums kazkodel TOKIA svarbi, kad gyvenima gadina? Na nemegsta jis jusu, didelio daikto, visiems neitiksit, o svarbiausia - neturit.
Man neskaudes, jei mano nuomones net neperskaitysit, bet atsirinkit, kurie zmones ir ju nuomones jusu gyvenime svarbus.

Atsakyti
QUOTE(Wildsoul @ 2011 10 23, 00:38)
Kuriais patarimais galbut pasinaudosit? biggrin.gif As jums sakau, kad tam vyrui nesat skolinga jokiu irodymu, energijos svaistymo, laiko, nervu gadinimo, o jus - 'negerai ir taip negalima'. Ir? Turit gal koki plana, kaip ta bloga uosvi pakeisit? Sakot draugo nebegales kontroliuoti, kai bus nepriklausomas. O kaip su jumis? Kiek laiko jus gales kontroliuot? Ar jus draugas ir kaltina del nebaigtu mokslu? Ar cia tik uosvio nuomone, kuri jums kazkodel TOKIA svarbi, kad gyvenima gadina? Na nemegsta jis jusu, didelio daikto, visiems neitiksit, o svarbiausia - neturit.
Man neskaudes, jei mano nuomones net neperskaitysit, bet atsirinkit, kurie zmones ir ju nuomones jusu gyvenime svarbus.

Mano vaikinas , kad neapsigynė bakalauro manęs nekaltina. kaltina tik uošvis. Deje šiuo atveju uošvio nuomonė svarbi nes per ją negalime normaliai bendrauti su vaikinu tai yra galime susitikti tik kartą savaitėj ir ta diena antradienis kai abiem paskaitų yra paguoda ta , kad abiem jos tospačios. Bet laiko ką nors nuveikti beveik neliks. O tai manau žiauru. Kaip galima taip kankinti žmones? Ir neleisti jiem normaliai bendrauti. Todėl reikia kažką sugalvoti, kaip uošviui įkrėsti proto. Nes taip gyventi ir laukti kol ateis geresni laikai ir viskas susitvarkys ilgiausiai iki birželio mėnesio. Trumpiausiai pora mėnesių. Bet taip kankintis yra nežmoniškai sunku. Negi aš neteisi? Ir net nelogiška
Atsakyti
fibse jus esate jauna pora, del sios priezasties esate dalinai priklausomi nuo savo tevu nuomones sprendimu ir t.t. Pamenu savo pirmaja santuoka, buvome jauni studentai, pilni meiles svajoniu kartu ir t.t. tuomet gyvenome pas tevukus ( kiekvienas savo), istiesu tuomet tevai stojosi piestu pries musu draugyste, jauni nepatyre, prisidirbsite vaiku tokios kalbos tada atrode tokios skaudzios. Mylejome vienas kita, buvome maksimalistai, atrode, kad pasaulis priesinasi musu meilei...
Bego metai, kartu subrendome uosviai mane pamego, netgi daugiau nei pamego, jauciau begaline ju meile ir rupesti... tiesiog priprato prie manes, uzaugome abu ju akyse tapome dirbantys nepriklausomi zmones, tuomet ir atsirado pagarba mums ir musu seimai...
Tiesiog ka noriu pasakyti, kad mergina jauciasi ispiesta i kampa, o nekreipti demesio neiseina, jauni zmones yra priklausomi nuo tevu, tokia jau realybe...
As tiesiog patariu apsisarvuoti kantrybe, jausti pagarba draugo seimai, kad ir kaip sunku kartais butu, kad ir kokiu kalbu tektu isgirsti. Negaliu pazadeti, kad jis jus netiketai pamils, taciau su laiku, kai tapsite nepriklausomi sukursite seima, nieko kito jam neliks kaip tik gerbti sunaus sprendima, pagaliau kad ir per sukastus dantis gerbti jus. Kai tik tapsite nepriklausomi pazadu sulauksite ramybes ir busimas uosvis praras galimybe taip arsiai reiksti savo nepasitenkinima jusu draugyste, o kai atsiras anukai nieko kito neliks kaip bendrauti, kartu leisti sventes ir gerbti jus bei jusu nuomone...

Sekmes tau mieloji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 10 23, 17:57)
fibse jus esate jauna pora, del sios priezasties esate dalinai priklausomi nuo savo tevu nuomones sprendimu ir t.t. Pamenu savo pirmaja santuoka, buvome jauni studentai, pilni meiles svajoniu kartu ir t.t. tuomet gyvenome pas tevukus ( kiekvienas savo), istiesu tuomet tevai stojosi piestu pries musu draugyste, jauni nepatyre, prisidirbsite vaiku tokios kalbos tada atrode tokios skaudzios. Mylejome vienas kita, buvome maksimalistai, atrode, kad pasaulis priesinasi musu meilei...
Bego metai, kartu subrendome uosviai mane pamego, netgi daugiau nei pamego, jauciau begaline ju meile ir rupesti... tiesiog priprato prie manes, uzaugome abu ju akyse tapome dirbantys nepriklausomi zmones, tuomet ir atsirado pagarba mums ir musu seimai...
Tiesiog ka noriu pasakyti, kad mergina jauciasi ispiesta i kampa, o nekreipti demesio neiseina, jauni zmones yra priklausomi nuo tevu, tokia jau realybe...
As tiesiog patariu apsisarvuoti kantrybe, jausti pagarba draugo seimai, kad ir kaip sunku kartais butu, kad ir kokiu kalbu tektu isgirsti. Negaliu pazadeti, kad jis jus netiketai pamils, taciau su laiku, kai tapsite nepriklausomi sukursite seima, nieko kito jam neliks kaip tik gerbti sunaus sprendima, pagaliau kad ir per sukastus dantis gerbti jus. Kai tik tapsite nepriklausomi pazadu sulauksite ramybes ir busimas uosvis praras galimybe taip arsiai reiksti savo nepasitenkinima jusu draugyste, o kai atsiras anukai nieko kito neliks kaip bendrauti, kartu leisti sventes ir gerbti jus bei jusu nuomone...

Sekmes tau mieloji  smile.gif

Manau tu teisi, nes tavo situacija tikrai panaši į mano taigi apsišarvuosime kantrybe ir lauksime kol viskas pagerės.Ačiuū tau Jovita man labai palengvėjo po tavo šito posto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fibse @ 2011 10 23, 19:45)
Manau tu teisi, nes tavo situacija tikrai panaši į mano taigi apsišarvuosime kantrybe ir lauksime kol viskas pagerės.Ačiuū tau Jovita man labai palengvėjo po tavo šito posto smile.gif

Laikas viska sudelios, o dabar dekite visas pastangas susikurti pagrinda po kojomis, sekmes jums ir jusu jaunai busimai seimai 4u.gif
Atsakyti