Įkraunama...
Įkraunama...

Būsimieji uošviai

QUOTE(Dieter @ 2011 03 22, 16:18)
Turiu vieną pvz: draugė su savo (dabar jau ex) draugu, važiuodavo visur, į tėvų, dėdžių, tetų ir pusseserių gimtadienius, ir šiaip šeimos šventes, su jo mama tikria geros draugės buvo, su jo teta taip pat, tokia jau kaip ir šeimos narė. Išsiskyrė, su tėvais jokių ryšių nepalaiko, tik su viena teta vis dar bendrauja, tik man čia kažkaip nesuprantama... g.gif

Mes su anyta irgi labai gerai sutardavom, ir su jo sese, ir su tevu, ir su teta.
Bet kai issiskyrem, as tikrai nesiruosiu su jo gimine bendraut. Nieko pries juos neturiu, tikrai nesam susipyke, su sventem pasveikinu, anukus nuvedu. O ko ten su ex anyta bendraut? Taigi turi dabar nauja jauna grazia marcia. Ko man ten po akim vaidentis? doh.gif As tik jos anuku mama.
Atsakyti
turiu situacija panasia, metus laiko izeidinejimai, zeminimai nors buvau pas uosvius vos kelis kartus, esu padori issilavinusi moteris ir t.t. vis neprisiruosiu visos istorijos islieti sunku kalbeti asaros tvenkiasi, esme tame kad ji suneliui norejo kitokios o as negrazi ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 10 04, 09:23)
turiu situacija panasia, metus laiko izeidinejimai, zeminimai nors buvau pas uosvius vos kelis kartus, esu padori issilavinusi moteris ir t.t. vis neprisiruosiu visos istorijos islieti sunku kalbeti asaros tvenkiasi, esme tame kad ji suneliui norejo kitokios o as negrazi ir t.t.

oj tai čia žinokit retai kada būna kitaip... aš irgi savo anytai nelabai patinku. ir per prasta, ir valgyt nemoku gaminti, ir dėl išskaičiavimo tekėjau ir t.t. ir t.t. čia viskas normalu biggrin.gif man tai dvigubai pasisekė - vyras dar ir seserį turi, tai jos dviese ant manęs varo biggrin.gif iš vienos brolį atėmiau, iš kitos sūnų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gera_diena @ 2011 10 04, 10:26)
oj tai čia žinokit retai kada būna kitaip... aš irgi savo anytai nelabai patinku. ir per prasta, ir valgyt nemoku gaminti, ir dėl išskaičiavimo tekėjau ir t.t. ir t.t. čia viskas normalu  biggrin.gif  man tai dvigubai pasisekė - vyras dar ir seserį turi, tai jos dviese ant manęs varo  biggrin.gif  iš vienos brolį atėmiau, iš kitos sūnų smile.gif

o as trigubai kenciu,anyta,vyro sese ir seses dukra,dukterecia trys nupuseles. iki vestuviu buvo viskas gerai,po vestuviu kol susilaukem dukrytes buvo gerai,o va po dukrytes kai susilaukem sunaus,prasidejo marazmai,nesamones,apkalbos,smeistai,kokia as netikus,netinku savo vyrui,na zodziu doh.gif doh.gif pati uosviene kentejo gyvenime nuo vyro,to nori ir mums,bet tik ne savo dukrai kentet,jos zentas blogas kad dukra kontroliuoja,nors zentas isties geras zmogus,tylus ramus,o sunus liausius kad zmonai nusileidzia,gi pinigu neduotu,i kaili biski,o tai tada anytai ant sirdies butu gera. dar gerai kad vyras ju neklauso,paskutiniu laiku net bendraut su jomis nustojo,nes kitaip tai tikrai negyvenciau. joms atrodo vat metrikacija ir du vaikai tai ir viskas skirtis nebeimanoma,o man ir reikes kentet doh.gif doh.gif feee bjaurybes....
Atsakyti
QUOTE(Gera_diena @ 2011 10 04, 11:26)
oj tai čia žinokit retai kada būna kitaip... aš irgi savo anytai nelabai patinku. ir per prasta, ir valgyt nemoku gaminti, ir dėl išskaičiavimo tekėjau ir t.t. ir t.t. čia viskas normalu  biggrin.gif  man tai dvigubai pasisekė - vyras dar ir seserį turi, tai jos dviese ant manęs varo  biggrin.gif  iš vienos brolį atėmiau, iš kitos sūnų smile.gif

Mieloji nuliudinsiu pas mane irgi yra uosviene plius vyro sesuo... abi mane apkalbineja per dienas, renka informacija apie kiekviena pirstelejima ir t.t.t ziauru zinokit bet jau mokausi atsiriboti nes isproteti galima...
pastoviai esu lyginama su ex su kuria pries mane 4 metus gyveno ( susituoke nebuvo vaiku neturejo)
ana atseti buvo gera, o su manimi tik del to kad as grazuole ji suviliojau, esu barakuda vyru medziotoja, vyrai pameta galvas del sekso su manimi ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 10 04, 17:27)
Mieloji nuliudinsiu pas mane irgi yra uosviene plius vyro sesuo... abi mane apkalbineja per dienas, renka informacija apie kiekviena pirstelejima ir t.t.t ziauru zinokit bet jau mokausi atsiriboti nes isproteti galima...
pastoviai esu lyginama su ex su kuria pries mane 4 metus gyveno ( susituoke nebuvo vaiku neturejo)
ana atseti buvo gera, o su manimi tik del to kad as grazuole ji suviliojau, esu barakuda vyru medziotoja, vyrai pameta galvas del sekso su manimi ir t.t.  biggrin.gif

Nekreipkit i ju pliurpalus demesio, Lietuvoj tokia mada . Ateis laikas ir pati galesit drasiau pasisakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2011 10 04, 19:37)
Nekreipkit i ju pliurpalus demesio, Lietuvoj tokia mada . Ateis laikas ir pati galesit drasiau pasisakyt mirksiukas.gif

Aplinkui prisiklausiau tiek panasiu istoriju, kad tikrai atrodo kad teks susitaikyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 10 04, 17:59)
Aplinkui prisiklausiau tiek panasiu istoriju, kad tikrai atrodo kad teks susitaikyti  g.gif

Taip ir negadinti sau sveikatos, tegu pliurpia, jei neturi apie ka pakalbet irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2011 10 04, 20:12)
Taip ir negadinti sau sveikatos, tegu pliurpia, jei neturi apie ka pakalbet irnesakyk.gif

Na taip tikrai kad neturi biggrin.gif tik apie marcia barakuda unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės turiu didelę bėdą tad prašau jūsų pagalbos. Turbūt visos esate matę filmą ne anyta o monstras. Tai va mano gyvenime atsitiko panašiai tik skirtumas tas, kad ne uošvis o tikras monstras. Su vaikinu draugauju senai visa bėda, kad jo tėvas negali manęs pakęsti nežinau kodėl stengiuosi visaip jam įtikti bet vistiek sako sūnui,kad aš durna, jam netikusi jį smugdau ir panašiai dėl visų bėdų kaltina mane. Nors taip nėra, priešingai aš jo sūnui padedu esu protinga, skatinu jį moksle ir darbo paieškose. Dabar uošvis atėmė mašiną pinigus iš jo ir viską daro, kad mes išsikirtume nebežinau ką daryti. su anyta sutariame, gan gerai. Bet su uošviu baisu. Jis labai myli mane bet ir su tėvu buvo labai artimi jam labai sunku yra labai susikrimtęs. Beto mes žadėjome kurti šeimą ,kai tik atsiras tam galimybė. Turėjo darbą bet metė nes buvo neįmanoma suderinti su mokslu ieškosi naujo tad kolkas nėra labai daug pinigų. Beto rytoj eisiu darytis HCG ( nėštumo nustatymo tyrimo) nes savijauta nekokia atitinka daug nėštumo požymių panašu, kad galiu lauktis. Tad padėkit nes uošvis tikras monstras ir dar despotas. Noriu su vaikinu būti laiminga. Ir jei laukiuosi bijau, kad uošvis neimtu versti darytis aborto. Blogiausia, kad gyvename atskirai jis pas savo tėvus aš pas savo. Todėl problema yra labai opi. Jei gyventume kartu ji būtų žymiai mažesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fibse: 20 spalio 2011 - 16:19
QUOTE(Fibse @ 2011 10 20, 18:19)
[b]Sveikutės turiu didelę bėdą tad prašau jūsų pagalbos. Turbūt visos esate matę filmą

Na, kad Jus dar cia nelabai itikinot , bent jau mane, kad jis monstras. Ka galima pasakyt, nepatyrinejus konkreciu konfliktiniu situaciju? O gal ju nera, visgi? g.gif

Pirmiausia perskaicius toki "anonsa", man, pvz, mintis buvo, kad, tik ar nesiskiria Jusu seimos pagal kokius nors socialinius, ar materialinius aspektus? Na, ar bent jau uosviui gal atrodo pagal pirmini nusistatyma, kad jus sunui per prasta? Daznai taip buna, kai kokiu verslininkai planininkai savo suneli stumia prasideti jokiu budu su neprastesne uz ji.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistikoze @ 2011 10 20, 19:56)
Na, kad Jus dar cia nelabai itikinot , bent jau mane, kad jis monstras. Ka galima pasakyt, nepatyrinejus konkreciu konfliktiniu situaciju? O gal ju nera, visgi?  g.gif

Pirmiausia perskaicius toki "anonsa", man, pvz, mintis buvo, kad, tik ar nesiskiria Jusu seimos pagal kokius nors socialinius, ar materialinius aspektus? Na, ar bent jau uosviui gal atrodo pagal pirmini nusistatyma, kad jus sunui per prasta? Daznai taip buna, kai kokiu verslininkai planininkai savo suneli stumia prasideti jokiu budu su neprastesne uz ji.... blink.gif

na kagi del sluoksnių jūs teisi sluoksniai skiriasi jo dėdė meras, o tevas remonto versliuka turi, o mama degalinej dirba. maniškė mama teisėjo padėje tete verslininkas, gyvenam pasiturinčiai geriau už juos. Bet jo tėvas save aukštuomene skaito mat jo brolis meras. Plius savo sūneli politikon nori įgrūsti ir nori,kad jo žmonelė kokia olialia pupytė būtų.
O situacija , šviežiausia mano vaikinas sako važiuoju pas savo mergina, o jo tėvas (cituoju čia) - pas tą durnę važiuot neduosiu tau mašinos. Liepia pastoviai skirtis ja su manim. Nors prie mano akių geruli vaidina. Kaltina, del visko, kad jo sūneliui trukdau ką nors daryt ir pan. Draudžia jam su manim susitikt ir pan tęsti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fibse: 20 spalio 2011 - 18:55