QUOTE(Cartman @ 2011 10 02, 20:15)

universitetų bibliotekose pilna kompiuterių, bei nemokamas internetas nuosavam, o ir tylu.. o "pagerintų" vadovų turėjo ne vienas jau turintis diplomą.

as jau seniai pastebejau, kad kas neparaso laiku darbo, butinai viskuo apkaltina vadova.
QUOTE(Fibse @ 2011 10 02, 22:34)
*kas buvo su vadovu pražuvo. Savam pasauly paskendęs buvo jis niekas su juo bendros kalbos nerasdavo.
** Beto jis nemėgsta bibliotekoj dirbti.
***kalba eina ne apie universitetą šitoj temoj o apie uošvius.
*tai tik tavo vaikino nuomone, kuri nebutinai yra objektyvi. Gal jis teisus del vadovo, bet gali buti ir taip, kad vadovas tikrai geras, tik tavo vaikinas viska ant jo vercia.
**

na na

jei namuose nera salygu, tai zmones, kad ir nemegsta kazkur kitur dirbti, bet jei ten geros salygos, tai eina! Kaip sakoma, jei noresi, rasi galimybe, jei nenoresi - priezasti. Beja, o kodel nesimoke virtuvej, jei visi kambary sededavo? As beveik visalaik virtuvej mokiausi. O ir kompiuteris juk mokslams ne istisai reikalingas.
***uosvius... uosvius... bet pasirodo dar ir draugo sesuo blogiete buvo, nes nenorejo kambariais apsikeist. O gal as irgi jos vietoj nenoreciau

O kodel man keistis? Nes brolio pana sexy marskinukus broliui nori parodyt? Dzin man nuo to. Gal as irgi su dede nenoriu miegot. O jei viskuo kaltini alkoholi (kazkas tokio kaip "gal nereikejo man to prasyt, bet pagerus buvau), tai gal maziau reiketu gerti, kad dar kontroliuotum ka ir kaip kalbi?
P.S. nepiktai as cia, jei ka. Tik taip tavo istorija suprantu.
Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.