Karta pasisakiau bet ir vel negaliu nutylet... Pasakysiu tik tiek - tikiuo, kad tos materialistes nuotakos ir jsaunieji savo vestuviu diena stoves vienu du ir nesulauks nei vieno svecio, va gal tada susimastys, ar tikrai jei neturi milijono geriau tegul nesirodo vestuvese... Nors vargu ar tokios susimastys, matyt ir tie draugai atitinkami yra
Arba jeigu jau nori kad uz vestuves susimoketu ir dar navaro pavarytu, tai tada valio, atsizvelg ir i sveciu pageidavimus - kai einu i koncerta, einu i toki, koki NORIU, einu i kina i toki koki NORIU, kavineje uzsisakau patiekala toki, kokio NORIU, taigi jei jau surengei man vakara uz kuri turiu susimoket konkrecia sumele, prasau atsizvelk i kiekvieno individualius norus, ir pateik man tokias pramogas ir maista, kokio as NORIU! Man gal visai nemalonu klausytis tu tavo vestuviu muzikantu, as noriu tarkim Mamontovo, man neskanu tavo vistienos file, as megstu lasisa! Kodel as turiu atsizvelgti i jaunuju islaidas, o jie i mano norus ne? Jeigu jau taip skaiciuojam tas sumas vokelyje, tai tada gal jau bent bukit vertos ju?Fui kaip bjauru skaityt negaliu! Musu vestuves jau praejo ir tiesiog negaliu atsidziaugti prisiminimais - visi draugai jauni kaip ir mes, todel milijonu dar neuzkala, visiem pasakem kad norim ju, o ne dovanu, todel atejo visi ir jiems tikrai buvo striuka su finansais, bet jie buvo vakaro siela!Geriausias vestuviu atsipirkimas kai iki siol susitike svytinciais veidais kalbame, jog vestuves buvo superines! Gera buvo ir mums ir jiems, ir svarbiausia zinojau, kad visi salia, kuriems tikrai labai rupime
Jeigu buciau mecius namiokus apie kazkokias idiotiskas stafkes, nenoriu net pagalvot kokios galejo but vestuves... Matyt tokios, kokios buvo ar bus pas tas materialistes!