Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms - 2 tema

o mes nieko nepraseme, nei geliu rusiu , nei spalvu
kas kaip norejo taip dare smile.gif
ir viskas buvo puiku
beveik visi dovanojo arba baltas rozes arba lelijas (jos mano megstamos)
Atsakyti
QUOTE(braske20. @ 2012 07 08, 14:15)
nu cia tai geras pervesti i banko saskaita  dovanele  lotuliukas.gif  atsiprasau bet kitu zodizu siai minutei neturiu tik kaip ispindejimas  doh.gif  lotuliukas.gif

Cia,ne tai ka tu rasei pyyyyyyp, o tradicija. Nezinau ar atkreipei demesi,jog taip yra daroma Ispanijoj mirksiukas.gif Cia dar tokia tradicija,kad uz baznytines paslaugas sumoka kriksto tevai, lygiai kaip ir uz pirma komunija jie atsakingi,taip ir uz vestuviu dali susijusia su banzycia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 05 18, 19:49)
matyt neprabangios vestuvės buvo  lotuliukas.gif  arba jaunajam natūra išsimokėjo likusią dalį biggrin.gif

doh.gif ot kultura. Is savo varpines turbut sneki bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2012 06 27, 15:14)
jau kai jaunieji net praso pervesti pinigus i saskaita,tai ABSURDAS kazkoks schmoll.gif  blink.gif Iki kokio lygio nusirita jaunieji. Vienur girdejau ,kad net rozes tik baltas prase atnesti vietoj visokiu geliu. Siaubas kai taip susireiksmina.

na jau pervesti pinigus i saskaita tai kazkoks ABSURDAS unsure.gif bet del geliu tai labai suprantama ir dabar jau gan daznas atvejis,kad jaunieji kvietime iskart paraso,jog vestuviu gele raudona roze ar balta kalija ir pan. man tai labai suprantama ir atrodo visai normalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2012 07 11, 18:28)
aš visų prašiau nešti po vieną baltą rožės žiedą ir nieko blogo nematau g.gif čia ne išpindėjimas, o aš tiesiog pataupau žmonių pinigėlius, nes daugelis perka brangias puokštes, kurios vistiek per dvi dienas nuvysta rolleyes.gif

Visiskai visiskai sutinku, mes taip pat papraseme , kad daugiau 3 ziedu nenestu ir kad nepirktu jokiu puoksciu smile.gif
Atsakyti
pas mus giminej iprasta nesti apie 500lt nuo poros, ir vienam asmeniui apie 200 lt. buvau pusseseres vestuvese dejau 300lt,pries 5 metus, pries metus pusbrolio vestuvese nedalyvavau, bet musu seima 3 asmenys dejo 800lt. nesam nei bagoti nei ka, tiesiog atsirenku i kokias vestuves eiti i kokias ne. nes zinau kiek toks dalykas kainuoja ir 50 lt butu geda deti. 4u.gif Paprasciausiai nebutina i metus keliose vestuvese dalyvauti, as manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2012 07 17, 01:53)
nes zinau kiek toks dalykas kainuoja

kainuoja tai kainuoja, bet jaunieji patys renkasi ar uz svecius jiems 150 ar 250 moket. O is kur tam sveciui zinot, kad pvz. 200 bus per mazai.
Atsakyti
Man tiesą pasakius juokinga ir tuo pačiu metu graudu, kai kalbama apie vestuvių atsipirkimą. Kodėl išvis svečiai turi sumokėti už kažką, ko jaunieji nori ir organizuoja? Tai tada galima išvis sumestinį balių padaryti - kas ką nori, tą tą atsineša biggrin.gif

Mes, kai ėjom prieš keletą metų į draugų vestuves, dėjom tik 200Lt. Aš tada dar nedirbau, buvau studentė, mano draugas irgi nelabai susitvarkęs, tad tokią sumą tik galėjom leisti. Ir man tiesiog net mintis nekilo, kad gal draugai gali supykti ar pagalvoti, kad mes skūpūs ar pan.

Ir dabar, kai planuojam vestuves, darom jas tokias, kokias galim. Ir tikrai negalvojam, kas kiek įdės, kas ką atneš. Juk kviečiam žmones, kuriuos norim matyti, su kuriais smagu, kuriuos mylim. Ir nesvarbu, ar jie atneš 500Lt, ar tik simbolinę dovanėlę, niekas nuo to nepasikeis. Juk vestuvių šventę darom ne tam, kad pinigų susirinkti, o tam, kad pabūti ir pasidžiaugti su savo artimaisiais. Apskritai, gi draugai ir prie pačio vestuvių planavimo prisideda, savo laiku, savo darbais - reikia ir tai vertinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Era_Tėja @ 2012 07 18, 09:56)

Labai teisingi zodziai! nera jauniesiems taip svarbu kas kiek padovanos,manau i vestuves kviecia svecius ne del pinigu kuriuos jie dovanos,o is noro pasidziaugti savo svente! mes su vyru likome labai nustebe,kad prie baznycios zmones nese mums vokelius,juk dazniausiai dovanoja tik geles! smile.gif nors aisku as nesiskundziu,bet pati vargu ar prie baznycios dovanociau vokeli...o siaip griztant prie temos mes visada dovanojam 400 lt.kai buvau studente teko ir 200 lt deti.
Atsakyti
Man tai asmeniskai visiskai nepriimtina vokeliu ideja, ir neinu/neiciau i vestuves kur tiesiogiai ju praso doh.gif Nebent butu lb artimo zmogaus ir jis suprastu mano nevokeline dovana. Niekaip nesuprantu idejos, kad reikia bent kiek kompensuoti jaunuju islaidas, maista kuri suvalgai blink.gif . O man tai jau nera jokiu islaidu, kad pas juos i vestuves atvykt, sukneles i vestuves pirkti nereikia, nereikia gaisti brangaus laiko jos ieskant, plius bateliai, papuosalai, atviruko paieskos ir t.t.t.t.t. Zmones daro vestuves pagal savo isgalias, jei neturi pinigu gali daryti kuklias, o ne puota su nustatytom stavkem kiek sveciai turi uz save susimoket schmoll.gif . Vestuviu dovana turi buti prisiminimas veliau, kazkas originalaus, ypatingo...
Atsakyti
QUOTE(applejuice @ 2012 07 20, 12:40)
Niekaip nesuprantu idejos, kad reikia bent kiek kompensuoti jaunuju islaidas, maista kuri suvalgai  blink.gif .

man irgi tai nesuprantama. Juk tada gaunasi, kad jei uz zmogu moketa pvz. 200Lt, tai kadangi negersiu alkoholio, mazai valgysiu,tai gal galiu tada 100 det? Gi tureciau konpensuoti SAVO padarytas islaidas. Bet jaunieji paskui skusis, kad per mazai daviau...

Dar taip pagalvojau... tai gal geriau, lai sveciai baliaus pabaigoj gauna israsyta saskaita, susimoka ir nebus problemos. Kaip normaliam restorane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexandra.R.: 21 liepos 2012 - 22:07
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 07 21, 20:04)
Dar taip pagalvojau... tai gal geriau, lai sveciai baliaus pabaigoj gauna israsyta saskaita, susimoka ir nebus problemos. Kaip normaliam restorane  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti