Sarune, dazniausiai nesame po 100 lt nuo zmogaus, artimesni giminaiciai daznai deda ir po daugiau. Jeigu galite skirti 500 litu, tikrai nepasirodysite skriagos
katydid, jeigu vakarineje dalyje nedalyvaujate, pinigu neturetumete nesti, nebent labai norite Geliu butinai + galima koki sveikinima ar atminimo dovanele. Persistengti nereiktu. Siulyciau teikti dovanas po civilines
Kaip jau minėjau 500 lt susitaupėme dovanai ir dėl to patys nenukentėsime, todėl tiek ir dovanosime:)) žinoma jeigu mūsų padėtis būtų sunkesnė, nors ir db esam tik studenčiokai, bandantys dirbti ir gyventi be tėvų pagalbos, tai dovanotume mažiau...
Mes ėjom į vyro bendradarbio vestuves, bet dovanojom ne pinigais, kaip dabar įprasta. Bet padariau šalį, kurio vertė parduodant minimum 200lt (gaunu ir dagiau ) ir medelį dekoratyvinį sodinimui, kurio jaunikis jau seniai svaigo, mat mėgsta apie namus kuistis (nežinau dabar, kiek kainavo, bet sodinukai kainuoja). Išradingai palinkėjome pritaikę žodžius. Manau, ta dovana labiau įsimins, nei tie atsibodę beveidžiai vokeliai. Kitą vertus, geriau gaut vokelį, nei ... tris patalynes, 4 tarpusavy nederančius servyzus ir t.t.
Bet aš ne apie tai norėjau... Mums buvo dilema ta, kad tas vyro draugas/bendradarbis mums nuo seniau yra skolingas nemenkai Po biški atidavinėja, bet... Jau žadėjau kuponą padaryt: "Dovanojam "..." litų nuo skolos" Ale bet vėl susilaikėm, kad galim būti ne taip suprasti
Bet aš ne apie tai norėjau... Mums buvo dilema ta, kad tas vyro draugas/bendradarbis mums nuo seniau yra skolingas nemenkai Po biški atidavinėja, bet... Jau žadėjau kuponą padaryt: "Dovanojam "..." litų nuo skolos" Ale bet vėl susilaikėm, kad galim būti ne taip suprasti
QUOTE(katydid @ 2011 05 30, 09:10)
pakaks tik geliu.
100 lt nuo zmogaus yra labai normali suma. bet visgi manau reiktu atsizvelgti ir i vieta, kur keliamos vestuves, ir santykius su jaunaisiais. Juk pavyzdziui didmiestyje vien uzsakant maista prabangesniame restorane (sodyboje) kainos zmogui prasideda nuo 120..
Labas mamulkos einu greit i vestuves geriauses drauges su vyru esame sveciai,ar gerai butu nuomotis sukne ilga?nes sako iki keliu reikia o ilga tik nuotaka dedasi pasimeciau padekit mamytes
QUOTE(mamanicka @ 2011 06 19, 15:37)
Labas mamulkos einu greit i vestuves geriauses drauges su vyru esame sveciai,ar gerai butu nuomotis sukne ilga?nes sako iki keliu reikia o ilga tik nuotaka dedasi pasimeciau padekit mamytes
Ilgis visiškai jokio skirtumo neturi, tik reikia žiūrėt, kad išsirinkta suknia nuotakos neužgožtų.
As tai paklausciau nuotakos nuomones,kaip jai labiau prie sirdies,jei ji tavo gera drauge
Sveikos mamytes taip ir padarysiu paklausiu drauges nuomones aciukas
As tai nesu tokiu priearu girdejusi, bet pasiklausti drauges butu geras zingsnis
Ir mes eisime neuzkalnu i vestuves , tai turiu pasirinkusi suknele iki keliu, nes jau ne viena karta su ilga vargro buvo del karscio ir kai sokiai pokiai prasidede
niu cia jau mano nuomone
niu cia jau mano nuomone
Sveikos,
Paskaičius keletą forumų labai susimąsčiau... tai kokia yra ta "padori" suma dovanai Susiruošiau į draugės vestuves su antra puse ir išsigandau paskutinę minutę, kad 200 Lt gal mažokai.... Ką manot?
Tokie išvedžiojimai kaip: "nesvarbu pinigai, svarbu žmonės" šiuo atveju man nelabai įdomu, aš tai puikiai suprantu. Tiesiog būtų įdomu iš tikrųjų kiek svečiai dažniausiai deda į vokelį
Ačiū
Paskaičius keletą forumų labai susimąsčiau... tai kokia yra ta "padori" suma dovanai Susiruošiau į draugės vestuves su antra puse ir išsigandau paskutinę minutę, kad 200 Lt gal mažokai.... Ką manot?
Tokie išvedžiojimai kaip: "nesvarbu pinigai, svarbu žmonės" šiuo atveju man nelabai įdomu, aš tai puikiai suprantu. Tiesiog būtų įdomu iš tikrųjų kiek svečiai dažniausiai deda į vokelį
Ačiū