QUOTE(Almost @ 2010 09 06, 00:03)
... o kas paskui atsimins tas smulkmenas, kad va Jūs organizavot mergvakarį ir pan? atsimins tik faktą, jog jis buvo. smagus ar nelabai - kitas dalykas, bet na jis buvo, dalyvavo tos ir tos panelės ir tiek... ir rašau ne iš pykčio, ironijos, bet ir pati organizavau mergvakarį, stengiausi, vargau, galų gale, kuomet po tam tikrų incidentų mergvakario žadėta atsisakyti, sustačiau visas ant blakstienų, liepiau nuleist principus ir padarėm visgi, kas tai atsimins? niekas
atsimins vokelio viduje piniginės sumos kiekį visą gyvenimą, bet ne tokius organizacinius dalykus...
būtent - kaip ir minėjau, jei netyčia paskaityčiau čia jaunosios, kurios vestuvėse buvau, atsiliepimą, jog pvz. aš ir mano antra pusė į vokelį įdėjom n-litų, bet ji nuo mūsų poros tikėjos n+m, tai pasijusčiau nekaip, švelniai tariant. ir reikėtų pagalvot tokioms jaunosioms ne tik apie save ar vestuvių išlaidas, bet ir apie svečius. ko turbūt nepadaro, kviesdamos į šventę visus iš eilės...
as manau, kad kaip tik tos visos smulkmenos bus atsimintos labiau negu suma pinigu kuria mes padovanojome per vestuves. gal tai nebuvo didziausia pinigu suma kuria jie tada gavo per vestuves, bet visgi mes neseme 200LT, kurie mums tuo metu atrode solidi suma kuria mes tuo metu galejome sau leisti.
beje mergvakaris buvo bombinis, kuriam taip pat akivaizdziai isleidau daugiau pinigu, negu visos drauges kurios jam metesi, nes normalu, kad kas organizuoja tam ir tenka dengti visas uzsilikusias, neplanuotas islaidas
manau, kad drauge atsimins sia svente visa gyvenima
aisku neivertins papuosimu kuriuos karpiau pora savaiciu, istisus vakarus... bet as tai dariau ne del to, kad man uz tai padekotu, ar mane kazkada ateityje uz tai atsimintu, bet del to, kad man asmeniskai labai patinka tai daryti