Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms - 2 tema

QUOTE(Skeptikė @ 2010 04 14, 12:53)
Jauniesiems "gaila" pinigų skirti vestuvėms (nesvarbu kokios tai būtų priežastys: pinigų trūkumas, tėvų pageidavimas, pačių tokia kukli vizija..), man irgi gaila dovanoti.

Nemanau, kad pinigų gailėjimą galima palyginti su tokiais dalykais kaip "kukli vizija". Absoliuti nesąmonė. Kartais "furšeto" tipo "balius" kainuoja daugiau (nes vyksta kokiam prabangesniam restorane, patiekiamas brangesnis maistas, alkoholį reikia pirkti iš baro, etc) negu kokia kaimo sodyba su daug belekokio maisto ir degtinės wink.gif
"Gaila dovanoti" - irgi įdomiai skamba biggrin.gif o jei vestuvėms jaunieji 50 tūkst.išnaudoja, tada jau negaila?
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2010 04 15, 18:23)
o jei vestuvėms jaunieji 50 tūkst.išnaudoja, tada jau negaila?

Jei jau taip patinka lyginti, įsivaizduokite kad ir šokių klubą ir kitą panašų klubą su kokia labai jums patinkančia grupe. Įėjimo kaina ta pati. Kur eisite? Man norėtųsi už tą pačią sumą pamatyti daugiau. Ir žinant kad kažkur vyksta nerealus koncertas, man tikrai būtu gaila kažkur kitur mokėti pinigus.
Tas pats ir su vestuvėm: nėra baliaus (t.y. tik trumpas pasveikinimas) - dovanoju, yra balius - negailėdama dovanoju.

Ir neskaitykite visko paraidžiui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skeptikė: 16 balandžio 2010 - 08:01
QUOTE(Skeptikė @ 2010 04 16, 08:58)
Jei jau taip patinka lyginti, įsivaizduokite kad ir šokių klubą ir kitą panašų klubą su kokia labai jums patinkančia grupe. Įėjimo kaina ta pati. Kur eisite? Man norėtųsi už tą pačią sumą pamatyti daugiau. Ir žinant kad kažkur vyksta nerealus koncertas, man tikrai būtu gaila kažkur kitur mokėti pinigus.
Tas pats ir su vestuvėm: nėra baliaus (t.y. tik trumpas pasveikinimas) - dovanoju, yra balius - negailėdama dovanoju.

Ir neskaitykite visko paraidžiui smile.gif

Hm...idomi nuomone...ir net jei tai butu tavo geriausios drauges/draugo vestuves geriau eitum i koncerta ? Man tai kazkaip idomiai skamba smile.gif))) Arba draugu neturi smile.gif

Jei as eiciau pasveikint gera drauga arba drauge tikrai nepagaileciau pinigu , nors tai ir butu 2 valandu fursetas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savage_cat @ 2010 04 16, 13:53)
Hm...idomi  nuomone...ir net jei tai butu tavo geriausios drauges/draugo  vestuves geriau eitum i koncerta ? Man tai kazkaip  idomiai skamba smile.gif))) Arba draugu neturi smile.gif

Jei as eiciau pasveikint gera drauga arba drauge tikrai nepagaileciau pinigu , nors tai ir butu 2 valandu fursetas smile.gif

Kur aš rašiau, kad vietoj vestuvių rinkčiausi koncertą? doh.gif
Atsakyti
Žiūriu Skeptikė sukėlė tikras audras biggrin.gif Na, čia jos požiūris ir reikia jį gerbti...
Bet kuriuo atveju važiuočiau sveikinti bet kurio draugo, bet kurios giminaičio, kad ir 1000 km atvažiuočiau ir man nebūtų skirtumo, ar bus balius, ar nebus, tiesiog nueičiau prie CMS ar Bažnyčios ir pasveikinčiau (mano pusseserė tik sužinojusi, kad tuokiuosi, iškart paskambino ir sakė: jau turiu bilietus tai dienai. Aš jai sakau, bet pas mus baliaus tradicinio nebus, o ji atsakė, koks skirtumas, juk pagerti ir pavalgyti galiu namie. Aš tai jūsų tik pasveikinti atskrendu 2000 km).
O vokelio dydis priklausytų nuo to, kokio dydžio tuo metu mano piniginė. O jei man būtų gaila jaunavedžiams dovanoti pinigėlių, vadinasi, jie man visai nesvarbūs arba aš jų net nepažįstu (žinau ir tokių atvejų, kai eina žmonės į nepažįstamųjų vestuves). Be to, bent jau mes savo vestuves darome sau, o ne svečiams, tėvams ar draugams
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarte12: 16 balandžio 2010 - 13:46
Sveiki, o kiek siais laikais turi dovanoti pirsliai? Vestuves 2-ju dienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2010 04 22, 20:25)
Sveiki, o kiek siais laikais turi dovanoti pirsliai? Vestuves 2-ju dienu  smile.gif

Na teisiskai nusprestos stafkes juk nera smile.gif dovnokit, kiek negaila, arba tiek, kiek patys noretumete dovanu gauti smile.gif
Atsakyti
Buvome liudininkais, vestuvėse visą vakarą pravedėme ir dar antrą dieną svečius užėmėme. Į vokelį įdėjom 500lt. Manyčiau, daug, ypač, kai dar tiek daug darai, o ne sėdi visą vakarą smile.gif
Atsakyti
Gauti tai norisi tiek, kiek patys neisgalesim nekada padovanoti lotuliukas.gif
Mes praeita vasara buvome pirsliais, tai dovanojome 500 Lt, bet kai stovejome prie dovanu stalo, tai pakraupome nuo didziulu sumu kurias dovanojo zmones ph34r.gif
Ir vestuves ne kokios prabangios, susirinke buvo paparasti gimines ir draugai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orcheja: 23 balandžio 2010 - 20:27
QUOTE(orcheja @ 2010 04 22, 18:25)
Sveiki, o kiek siais laikais turi dovanoti pirsliai? Vestuves 2-ju dienu  smile.gif

as irgi planuoju 500 lt..
Labai noreciau daugiau , bet tiek islaidu pirsliams)
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2010 06 01, 00:29)
as irgi planuoju 500 lt..
Labai noreciau daugiau , bet tiek islaidu pirsliams)

na, pvz mudu su MB eidami savaitgali i fursetinio tipo trumpas vestuves neseme 200 lt vokelyje, o kita diena eidami irgi sveciais i tradicines dvieju dienu vestuves neseme 400, tiesa, ten kartu buvo ir krikstynos, bet na, zinojome, kad antra diena keliamose vestuvese pinigu isleista zymiai daugiau vienam zmogui, tai kazkaip ir nesti zadejome daugiau... bigsmile.gif
manau, pinigu suma apskritai nuo daug ko priklauso... Mes eidami i vestuves atsizvelgiame visada kuo einame... Jei einame i poras, kad ir ne paciu artimiausiu, kazkaip maziau nei 300 nenesame... Kai eisime pirsliais, zadame 500 nesti, nes reikia nepamirsti, kad pirsliai ir taip nemazai issileidzia... Aiskul, svarbu ir kokia siuo metu buna mudvieju finansine padetis, bet as jau minejau, kad sutaupyti galima ir ant kitu dalyku - sukuosenos, makiazo, sukneles, prikti maziau gelyciu, bet kazkaip vokelin vis tiek idedam...
Atsakyti
Man, asmeniškai, būna labai nesmagu, kai esu kviečiama į kolegų, pažįstamų vestuves, simbolinę vestuvių vakarienę ar pan., nes nežinau, kokią gi sumą turėčiau jiems dovanoti... pamenu, nešiau kartą 50 Lt, tai buvo taip gėda, bet 100 lt jau man atrodė per daug, juk ne draugai ar artimieji. Ir ta nusitovėjusi "stafkė" čia netinka, nes, manau, suma turi skirtis pagal tavo santykį su jaunaisiais... šį savaitgalį kaip tik einu į vestuves, tik šį kartą artimų draugų, tai net neabejoju, kad dovanosiu pinigus; žinau, jiems jų labai reikia, tai atidėjau 200 lt mirksiukas.gif o ne tokiems artimiems draugams kitą kartą turbūt tiesiog kažką padovanosiu, jau geriau nei 50 lt kupiūra... pati gimtadieniui gavau masažo pamoką porai, ir likau žiauriai nustebinta ir patenkinta 4u.gif
Atsakyti