QUOTE(dabej @ 2008 08 12, 01:24)
sutikciau su sia nuomone...
as mastau taip, jei tarkim gimtadieniui galiu skirti 100 lt, tai vestuves yra didesne svente, del to galiu skirti 200 ar 300 lt.
nesutinku, kad vestuves turi atsipirkti dovanomis, pamastykit ar jusu gimtadieniai visad atsiperka?
Mano vestuves nebuvo prabangios - bet puikiai praleidau laika, gavau dovanu - puse isleistos sumos, ir ja su vyru isleidom povestuvinei kelionei... nesigailiu nei vieno isleisto cento, nes svente dariau sau ir neskaiciuodama atsipirkimo
as mastau taip, jei tarkim gimtadieniui galiu skirti 100 lt, tai vestuves yra didesne svente, del to galiu skirti 200 ar 300 lt.
nesutinku, kad vestuves turi atsipirkti dovanomis, pamastykit ar jusu gimtadieniai visad atsiperka?
Mano vestuves nebuvo prabangios - bet puikiai praleidau laika, gavau dovanu - puse isleistos sumos, ir ja su vyru isleidom povestuvinei kelionei... nesigailiu nei vieno isleisto cento, nes svente dariau sau ir neskaiciuodama atsipirkimo
Tai vat kad daugiau taip mananciu butu bet kad dabar del tu pinigu zmones gerkles vieni kitiems galetu perkast
Eisim dabar i vestuves desim 200 dsar geles, butelis. Apsirengti mums kainuos daugiau kaip 1500 nes MB kostiuma keitesi as studente tai is kur man tuos tukstancius traukti nors ir vieni geriausiu draugu tuokiasi ir man butu tikrai negaila duoti kad ir 1000 bet as ju NETURIU gal i vesele neiti? nemanau kad draugai apsidziaugtu jei neateitume