Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms - 2 tema

Savo vestuviu kvietimuose mes nenurodeme, kad noretume dovanu vokeliuose, taciau sia informacija besodomintiems perduodavo tevai. Todel didziaja dali dovanu gavome pinigais, taciau buvo keletas dovanu, kurios, kaip bebutu keista, labai pradziugino, ir buvo labai smagu jas pakuoti. gavome antklode, stalo irankiu rinkini, bulviu tarkavimo masina smile.gif, siaip mielu niekuciu.
todel manau geriau neipareigoti sveciu dovanoti pinigus, nes labai liudna bus kita diena vien pinigus skaiciuoti, o kuo pasidziaugti ir neturesit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sdove @ 2008 07 26, 18:07)



Sakau galima TIKETOJ arba Bilietai.lt vestuvėm bilietus pardavinėt. E - bilietą nusiperki , kaina priklauso nuo sėdimos vietos ir pramogų. Nereiks ir vokelio biggrin.gif

Šiaip labai gerai parašei
Atsakyti
Na negaliu susilaikyt ir as nepasisakius smile.gif
Labai idomus Sdoves postai smile.gif Ir kam tokie krastutinumai? Na visa tema stengiaus perskaityt ir niekur neradau pasisakymu, kad jaunieji laukia milijonu vokeliuose ir galu gale, kad jie isvis galvotu apie kazkoki vestuviu atsipirkima... Moterys galvokit ka rasot... Dar kazkuri parase, kad jaunieji netik "noretu" jog atsipirktu sveciams maistas, bet ir jaunuju apranga. Va cia tai isvis virsune! Tikriausiai nezinote kiek siais laikais reikia pinigeliu normalias vestuves iskelt? (i krastutinumus nepuolu ir apie paprasta vakariene namie arba keliu paru pobuvi Taujenu dvare nesneku) Ir isvis ala nematerialistems - kuriame poste jaunieji (-oji) kvietime raso (ar nori rasyti) konkrecias sfafkes?
As nei materialiste nei kozkokia dvasiskai atsivertus (kvieciu i vestuves 50 zmoniu, dovanu nereikia bele patys dalyvaukit ir vot turesimim super svente lotuliukas.gif ). Tikriausiai pasikartosiu, kad viskas priklauso nuo konkrecios situacijos (pobuvio vieta, trukme, galu gale paties svecio finansai) Na as vestuviu kolkas nekeliu, bet jei ir kelsiu tikrai uzsiminsiu, kad noriu dovaneliu geriau pinigeliais. Ir man geriau manau ir svecio neuzkrausiu vargu galvot ka nupirkt. O apie konkerecias sfafkes rasau is svecio pozicijos - i 2 dienu pobuvi negaledama idet 400lt (na porai turiu omeny) pasikuklinciau nueit. Ir tikrai zinau, kad musu tie 400lt neatpirks nei suvalgyto maisto nei nakvynes...
Atsakyti
Labai graziai ir teisingai Lindrukas raso drinks_cheers.gif Neperlenkiama lazda nei i viena puse smile.gif



Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2008 07 27, 17:26)


Na postas ne man, bet norėčiau įterpt žodelį. smile.gif

Kraštutinumai ar nekraštutinumai, bet pamenu buvo net tokia tema "Ar atsiperka vestuvės" tai ten menu buvo tokių ir keistokų pasisakimų. Gal paieškojus rastum. Tik nepamenu ar būtent šiame skyrelyje.


Būna kvietimuose jaunieji rašo kad nori pinigų. Konkrečių stafkių tikiuosi dar nerašo smile.gif

Na mano vestuvės jau greitai nė žodeliu neužsiminiau niekur ko noriu ir man nuoširdžiai tas pats ką ir kiek jie dovanos... Kažkaip visai visvien, svarbu kad susirinks tikrai tie žmonės, kuriuos norime matyti.
Atsakyti
As ne apie tai, kad negalima noreti dovanu pinigais - norekit, ne cia beda, o cia, kad kaikurios is pasisakiusiuju sako jog laaaabai nusimintu radusios vokelyje 200 is savo sveciu, 400 butu tiek kiek nesugadintu ju nuotaiūkods... va kas bjauru! Niekaip nesuprantu kaip galima kelti sabo svente ir is anksto numatyt kiek kiekvienam vokelyje galetu buti arba kiek as noreciau! O jei kukliniesi eiti i vestuves nes neturi 400lt, tai tada tikrai verciau neik, nes tikriem draugam ar giminaiciam svarbu kad tu pati ateitum, o nepademisntruotum kiek gali atnesti. Labai gerai kazkuri pasake - jeigu neturi pinigu tai daryk kuklesnes vestuves, nuosirdus sveciai mielai ateis ir i kuklesnes ir atnes ta pacia suma, o jeigu jau nori visokiu pribumbasu, tai kodel sveciai uz juos turi moketi??? Tu nori tu ir susimokek! Nedaryk viloj kur zmogui kainuoja 300lt, daryk paprastutej kaimo sodybelej, kur zmogui kainuos kur kas maziau. Na bet kam gi, kai nera pinigu, o sventes norisi ohoho kokios istaigingos, taigi galima sveciam stafkes susakyt ir jie tau sunes... Kazkas gerai pasake - tikras kaimeitiskusmas, ne pagal gyvenama vieta, o pagal mentaliteta...
Atsakyti
Na jus ir vel pradedat apie kazkoki stafkiu susakinejima...
Noreti, tiketis ir pareikalauti(pagal jus susakyti) yra du skirtingi dalykai. Kiek pamenu jaunoji kuri nenorejo vokelyje rast 200lt kalbejo is svecio pozicijos.
Na kadangi vestuves ne gimtadinis, kasmet man netenka jose dalyvaut tai manau 400lituku sukrapstysiu. O jus arba labai jauna arba labai naivi kalbedama vien tik apie dvasinius dalykus. As renkuos aukso viduriuka juk oru ir meile artimui mes gyvi nebusim(na cia ne i tema visai parasiau)
Kazkuri parase apie vestuviu kelima - "galvoju ne tik apie save bet turiu atiduot duokle ir artimiesiems". Taigi ne vien del saves ir savo ambiciju mes tas vestuves darom. Zinokit ta kukli kaimo sodybele irgi ojojoj kiek kainuoja (nors cia butu tas aukso vidurys)
Na o srauni upe - cia tema "kiek pinigeliu det i vokeli", o ne "ar atsiperka vestuves". suprantu, kad cia viesas forumas ir visi gali rasyt ka nori, bet temos tam ir yra, kad rasytum i tema, o ne tam, kad piktintumeis kas kazkokioj temoj ka ne taip parase.
Sorry mergaites uz ziauru poster_offtopic.gif cia, bet griztant prie temos as pasilieku prie savo pozicijos - 400lituku didejant i viena ar mazejant i kita puse priklausomai nuo situacijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 28 liepos 2008 - 10:09
QUOTE(lindrukas @ 2008 07 28, 11:07)

As visiskai sutinku su Jusu nuomone. As kadangi jubiliejams nuo poros visada dedu 200 lt tai vestuvems manau, 400 pats tas viduriukas.
Atsakyti
Per savo vestuves niekam nesakėm, kad norim pinigėliais, bet gavom tik vieną dovaną (patys draugų užsiprašėm), o visi kiti dovanojo vokelius. O kiek kas įdėjo tikrai nefiksavom - kiek norėjo, kiek galėjo, tiek ir įdėjo. Nereikia pamiršti, kad ir svečiams ne tik dovanai išlaidos - juk ir pasipuošti, ir atvažiuoti kainuoja. O pačią šventę geriausia kelti pagal išgales, tada nereiks su nerimu skaičiuot pirmą naktį pinigų, ar atsipirko, ar bent už maistą svečiai susimokėjo.
Atsakyti
Man vestuves nera tikslas uzsidirbti. Per daug zema. mad.gif protest.gif Asmeniskai man svarbiau, jog artimas ir brangus zmogus dalyvautu sventeje, tad tokius ir kvieciu, o ne tuos, kuriu pinigine stora ir gali sukrapstyti pinigu, kad svente atsipirku.

Temos pradzioje rasiau, kiek mes pinigeliu dejome jaunavedziams patys budami pulke. thumbup.gif Tai buvo pries 2 metus.
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2008 07 28, 11:07)
Na kadangi vestuves ne gimtadinis, kasmet man netenka jose dalyvaut tai manau 400lituku sukrapstysiu.

Pastaruoju metu mums tokia situacija, kad per nepilnus metus teko 7 vestuvėse dalyvauti, tai kažkaip išlaidų tikrai labai daug išeina. Ir tikrai norisi tuos 400 lt ir daugiau įdėti, bet kad finansai nelabai išneša.

Atsakyti
QUOTE(Aistulis.oho @ 2008 07 29, 12:42)
Pastaruoju metu mums tokia situacija, kad per nepilnus metus teko 7 vestuvėse dalyvauti, tai kažkaip išlaidų tikrai labai daug išeina. Ir tikrai norisi tuos 400 lt ir daugiau įdėti, bet kad finansai nelabai išneša.

blink.gif blink.gif blink.gif scare.gif
Ot cia tai geras, na cia tai ir sakau, kad nuo finansines situacijos daug kas priklauso
Atsakyti