Uoga, neužsiimk aiškiaregystėm, tai ne tavo galioje
Tie kurie aukoja turi viltį, o tau to daryti niekas neliepia. Iš kur čia tas kvailas pomėgis skirstyti kas labiau tos paramos vertas ir kam tai ką pakeis ar ne. Prisimenu iš interviu Kernagio žodžius - "stiprus ne tas, kuris muša, o tas kuris nepalūžta (ar kažkaip panašiai, bet mintis ta). Aš esu tas kuris nepalūžta". Nei tu nei aš nesam tokie žinovai, kurie matydami diagnozę galėtume "nurašyti" žmogų ar suteikti jam šansą, tai gal tuo ir neužsiiminėkim.
Papildyta:
QUOTE(chriss @ 2007 10 05, 18:24)
juk galėtų ir dažniau surengti kokių nemokamų koncertų,kurių lėšas skirtų sunkiai sergantiems vaikiukams ar reikiamai aparatūrai nusipirkti.
Kaip neskiriamas?
Priešpaskutinės lnk gerumo akcijos vėžiu sergantiems vaikams nepameni? O neišnešiotukams? Kam skiriami pinigai buvo nepameni?
Koncertas beje nebuvo pinigų rinkimo akcija
Tiesiog solidarumo su juo ir su kitais sergančiais žmonėmis.
Eikit ir padėkit visiem kam galit, o ne čia bambėkit kaip kažkas "ne tam" gera daro. Nu gėda kad mes tokie...
Papildyta:
QUOTE(uoga83 @ 2007 10 05, 13:52)
5. Jis visvien mirs.. ir pats ta suvokia. taip kad ta labdara buvo galima surenkt po jo mirties
uoga tu uoga...trūksta žodžių ir gaila... tavęs - sunku turėtų būt tokį cinizmą nuolat su savimi tampytis.
Papildyta:
QUOTE(uoga83 @ 2007 10 05, 13:52)
asmeniskai jau geriau paaukociau kokiam mazyliui, nei 50meciui...
o kas trukdo tai padaryti?