Įkraunama...
Įkraunama...

Mirė maestro Vytautas Kernagis

QUOTE(Kuzia @ 2007 10 07, 15:45)
1. Kiekvienas matome tai, ką norime matyti ir girdime tai, ką norime girdėti.

2. Ar jums gaila svetimų pinigų?

Svetimų pinigų visiškai negaila, bet va jei tie pinigai nors kiek palengvintų kokio mažylio kančias, tai manau būtų smagiau mums visoms...
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2007 10 07, 16:11)
Svetimų pinigų visiškai negaila, bet va jei tie pinigai nors kiek palengvintų kokio mažylio kančias, tai manau būtų smagiau mums visoms...

ir man svetimu negaila , beje ir savu del kilnaus tikslo ir del tu kuriems istiesu ju reikia.
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2007 10 07, 16:11)

Tai kad niekas nedraudžia pervest pinigų vaikams rolleyes.gif , prašom 4u.gif
O tie kas perveda ne vaikams irgi ne besmegeniai rolleyes.gif . Kiekvienas su savo pinigais elgiasi taip kaip nori. Ir negali žinot, gal iš jų dauguma ir didesnę dalį perveda vaikams... Gal nebūtinai sergantiems, juk yra ir šiaip nelaimingų unsure.gif ...

Turiu sergančią draugę, kuriai ketinu padėt kiek tik galėsiu. Pinigais.
Dabar užmėtykit mane akmenim, nes ketinu padėt ne vaikam cool.gif
Atsakyti
faktas tas kad tie pinigai kuriuos dabar raginama paaukot, NIEKO NEPAKEIS..!

Atsakyti
Uoga, neužsiimk aiškiaregystėm, tai ne tavo galioje mirksiukas.gif Tie kurie aukoja turi viltį, o tau to daryti niekas neliepia. Iš kur čia tas kvailas pomėgis skirstyti kas labiau tos paramos vertas ir kam tai ką pakeis ar ne. Prisimenu iš interviu Kernagio žodžius - "stiprus ne tas, kuris muša, o tas kuris nepalūžta (ar kažkaip panašiai, bet mintis ta). Aš esu tas kuris nepalūžta". Nei tu nei aš nesam tokie žinovai, kurie matydami diagnozę galėtume "nurašyti" žmogų ar suteikti jam šansą, tai gal tuo ir neužsiiminėkim.
Papildyta:
QUOTE(chriss @ 2007 10 05, 18:24)
juk galėtų ir dažniau surengti kokių nemokamų koncertų,kurių lėšas skirtų sunkiai sergantiems vaikiukams ar reikiamai aparatūrai nusipirkti.

Kaip neskiriamas? blink.gif Priešpaskutinės lnk gerumo akcijos vėžiu sergantiems vaikams nepameni? O neišnešiotukams? Kam skiriami pinigai buvo nepameni?
Koncertas beje nebuvo pinigų rinkimo akcija wink.gif Tiesiog solidarumo su juo ir su kitais sergančiais žmonėmis.
Eikit ir padėkit visiem kam galit, o ne čia bambėkit kaip kažkas "ne tam" gera daro. Nu gėda kad mes tokie...
Papildyta:
QUOTE(uoga83 @ 2007 10 05, 13:52)
5. Jis visvien mirs.. ir pats ta suvokia. taip kad ta labdara buvo galima surenkt po jo mirties

uoga tu uoga...trūksta žodžių ir gaila... tavęs - sunku turėtų būt tokį cinizmą nuolat su savimi tampytis.
Papildyta:
QUOTE(uoga83 @ 2007 10 05, 13:52)
asmeniskai jau geriau paaukociau kokiam mazyliui, nei 50meciui...

o kas trukdo tai padaryti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 07 spalio 2007 - 19:04
QUOTE(uoga83 @ 2007 10 07, 18:26)
faktas tas kad tie pinigai kuriuos dabar raginama paaukot, NIEKO NEPAKEIS..!

Tik neužimk Dievo vietos gerai. Aš nesuprantu , Kaip gali žmogui liežuvis apsiverst taip sakyti.
Mes turim šia dieną ,o rytojus ar bus neaišku.
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 10 07, 19:58)
Iš kur čia tas kvailas pomėgis skirstyti kas labiau tos paramos vertas

Ačiū dievui, yra dar ir normaliai mąstančių žmonių drinks_cheers.gif .

Įdomu kaip pačios kalbėsit būdamos ~50m rolleyes.gif . Sakysit - patys gražiausi metai dabar wub.gif . Mokslai baigti, darbe įsitvirtinę, būstas užgyventas, vaikai užauginti wub.gif ... O jūs - "senis, senis blink.gif "...
doh.gif
Atsakyti
na ko jus cia dabar puolat mane. pasakiau savo nuomone ir viskas. ne as viena gi taip galvoju!.. ot bile papriestaraut jums doh.gif

dar vienas dalykas. Ten kur isvardinau tuos 5 punktus(kurie kaip kam ciniski pasirodo), ten tik PAMASTYMAI!!!!! tikiu kad ne vienas apie tai pagalvojo. ir dar. Atidziau skaitykit! ypac PASKUTINE EILUTE! Palaikau as ji, ir LINKIU dar kuo ilgesnio gyvenimo, bet ne kaip VYTAUTUI, o kaip ZMOGUI!!!!

P.S. esu sergantiems maziukams paaukojusi ne karta ir ne du wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga83 @ 2007 10 07, 20:45)
na ko jus cia dabar puolat mane. pasakiau savo nuomone ir viskas. ne as viena gi taip galvoju!.. ot bile papriestaraut jums doh.gif

dėkui Dievui, kad ne vienas galvoja ir kitaip...
Apie savo gyvenimo ilgumą nežinom nė vienas (na neskaičiuojant įvairaus plauko aiškiaregių), taip kad nedalinkim laiko kam jo kiek priklauso ir nekabėkim apie tai jokiais "faktais". Nes tokių faktų tiesiog nėra. Kaip nėra garantijos, kad visi sveikieji ryt sulauks vakaro. Ir nėra ko purkštauti jei žmogus savo gyvenimu užsitarnavo visuomenėje mėgiamo ir mylimo asmens vardą. Čia ne trūkumas. wink.gif

Aukok, uoga, kiek nori ir kam nori (nors tas požiūris - geriau vaikui, nei 50-mečiui atrodo taip: ai aš geriau rūpinsiuos savo sergančiu vaikui, nei sergančiu tėvu, o tėvui tiesiog palinkėsiu kuo ilgiau gyventi), aukojimas yra žmogaus laisvanoriškas dalykas, o auka vienam nieko neatima iš kito wink.gif Beje, ši tema vadinasi "palaikykime", o ne " išaiškinkime teisybę visiem ką geriau paremti". Jei reikia kitos temos, imkit ją ir atsidarykit. O ši ne šitam. Ši - solidarumui palaikant mintimis ar kitaip visuomenėje žinomą (ne nusikaltimais) ir mėgiamą žmogų. Stiprybės jam ir jo artimiesiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 07 spalio 2007 - 20:24
palaikau palaikau nepergyvenk doh.gif skaityk atidziau gi sakau.. doh.gif
zodziu, matau beprasmiska cia diskutuot doh.gif Jis jums DIEVAS ir matot tik gerasias puses viso sito.. ai.
Tautai linkiu pamastyt ne tik apie itakingus asmenis bet ir apie paprastus(pasikartosiu- nesuprantu kdl apie sergancius mazylius kiekviena sestadieni spaudoje nerasoma pirmuosiuose puslapiuose? beabejo reitingai kalti rolleyes.gif ) 4u.gif

o Vytautui.. kuo ilgesnio ir sveikesnio gyvenimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga83 @ 2007 10 07, 21:43)
nesuprantu kdl apie sergancius mazylius kiekviena sestadieni spaudoje nerasoma pirmuosiuose puslapiuose? :

ne čia šį klausimą keli wink.gif
Atsakyti
ot butina kabinetis. isklausei nuomone ir tylek.. doh.gif
Atsakyti