Įkraunama...
Įkraunama...

Mirė maestro Vytautas Kernagis

QUOTE(String @ 2007 10 05, 13:18)
Gal niekas neįsižeis, bet žinokit ir man tas koncertas per Tv pasirodė kaip mirusio paminėjimas... Kraupus kažkoks, visai ne linksmas ar palaikantis gavosi  schmoll.gif  O kai pamačiau kaip atrodo pats Vytautas, tai...  verysad.gif  Kažkaip nėr optimizmo...

smagu,kad ne man vienai taip pasirodė ax.gif

QUOTE(uoga83 @ 2007 10 05, 13:52)
pasisakysiu ir as.. Vytauto kaip zmogaus gaila, tikrai uzjauciu, ziauru kada kazkas nei sio nei is to pradeda naikinti gyvybe..
Bet..
1. Manau su tais pinigu aukojimais jau kiek persistenkta. visu pirma, tu pinigu jis ir taip manau turejo, o antra- tikiu kad jau surinkta, 5kart daugiau nei jam ten reikia.

2.kodel ji taip sureiksmina kad ji istisai pirmuose puslapiuose ideda? juk yra tukstanciai tokiu kaip jis!!!! kodel neraso kad kitiems aukotu pinigelius? as asmeniskai jau geriau paaukociau kokiam mazyliui, nei 50meciui...

3.CD isleidimas. dar jam pinigu pritruko(neabejoju-jo seimai jie nepakenks)? paparastai tokius cd isleidzia zmogui atminti..

4. buvo tox jaunas ir puikus dainininkas R.Janavicius.. Kazkodel apie jo liga gal vos pora kartu radau laikrasciuose rasyta.. Na bet VYTAUTAS MAESTRO.. zdz

5. Jis visvien mirs.. ir pats ta suvokia. taip kad ta labdara buvo galima surenkt po jo mirties

Bet kaip bebutu, jam to nelinkiu. Linkiu stiprybes, ir kuo ilgesnio g y v e n i m o 4u.gif

čia irgi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif įdomu kodėl jį taip skelbia g.gif
Atsakyti
Šlykštu blink.gif

Man rodos tema pavadinimu PALAIKYKIME, o ne PASPJAUDYKIM.
Atsakyti
pasisakysiu ir as.. Vytauto kaip zmogaus gaila, tikrai uzjauciu, ziauru kada kazkas nei sio nei is to pradeda naikinti gyvybe..
Bet..
1. Manau su tais pinigu aukojimais jau kiek persistenkta. visu pirma, tu pinigu jis ir taip manau turejo, o antra- tikiu kad jau surinkta, 5kart daugiau nei jam ten reikia.

2.kodel ji taip sureiksmina kad ji istisai pirmuose puslapiuose ideda? juk yra tukstanciai tokiu kaip jis!!!! kodel neraso kad kitiems aukotu pinigelius? as asmeniskai jau geriau paaukociau kokiam mazyliui, nei 50meciui...

3.CD isleidimas. dar jam pinigu pritruko(neabejoju-jo seimai jie nepakenks)? paparastai tokius cd isleidzia zmogui atminti..

4. buvo tox jaunas ir puikus dainininkas R.Janavicius.. Kazkodel apie jo liga gal vos pora kartu radau laikrasciuose rasyta.. Na bet VYTAUTAS MAESTRO.. zdz

5. Jis visvien mirs.. ir pats ta suvokia. taip kad ta labdara buvo galima surenkt po jo mirties

Bet kaip bebutu, jam to nelinkiu. Linkiu stiprybes, ir kuo ilgesnio g y v e n i m o 4u.gif

Kad ir kaip bebūtų žiauru, bet visa tai tiesa verysad.gif
Kai išgirdau apie maestro Vytautą, tai man pasirodė, kad tai mano gyvenimas išeina, nžn kaip jūs tai suprasit, bet jis susijęs su mano vaikyste, jaunyste...gražiausiais metais...Jo nebebus, vadinasi ir mano gyvenimas jau rieda link anos pusės...O kai išgirdau apie a.a. Rolandą Janavičių (MB bendravardį), kažkaip labai graudu pasidarė todėl, kad žmogų pačiame jėgų žydėjime kažkas nusprendė iš aukščiau sunaikintii...Ir baisiausia tas, kad jsi g buvo kaip ir nugalėjęs tą žnyplėtąjį...jau viskas buvo lyg ir thumbup.gif Visi kalbėjo, va, pasveiko, nugalėjo..O va čia še tau...Smogė dar stipraiu, sunaikino iki galo...Nu baisumas nerealus.,..Žmogus tioks silpnas prieš gamtą visgi, nors mokslas ir medicina tiek atrodo visko gali... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
O dar jei aplankai puslapiuką rugilė.com verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Bet..

drinks_cheers.gif pritariu.
Aišku labai gaila Vytauto ir linkiu jam geriausio.Tačiau kodėl neskiriamas toks dėmesys sunkiai sergantiems vaikams?kodėl tik per paramos akcijas aukojami pinigėliai?juk galėtų ir dažniau surengti kokių nemokamų koncertų,kurių lėšas skirtų sunkiai sergantiems vaikiukams ar reikiamai aparatūrai nusipirkti.
Galim mane smerkti,bet mano tokia nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chriss: 05 spalio 2007 - 17:33
QUOTE(chriss @ 2007 10 05, 18:24)
bet mano tokia nuomonė 4u.gif

Kad čia niekas nuomonės neklausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 10 05, 19:56)

blink.gif tai tipo negalima rašyt ką galvoju blink.gif normaliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2007 10 05, 19:59)
blink.gif tai tipo negalima rašyt ką galvoju blink.gif normaliai doh.gif

Rašyt patartina į temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 10 05, 20:06)
Rašyt patartina į temą 4u.gif

Pradžioj ir parašiau,o tik paskui darašiau ką galvoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 10 05, 17:56)

Na,parase zmogus ka galvoja ir tiek,kam uzsipulti?
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2007 10 05, 15:24)
drinks_cheers.gif pritariu.
Aišku labai gaila Vytauto ir linkiu jam geriausio.Tačiau kodėl neskiriamas toks dėmesys sunkiai sergantiems vaikams?kodėl tik per paramos akcijas aukojami pinigėliai?juk galėtų ir dažniau surengti kokių nemokamų koncertų,kurių lėšas skirtų sunkiai sergantiems vaikiukams ar reikiamai aparatūrai nusipirkti.
Galim mane smerkti,bet mano tokia nuomonė 4u.gif

Todel kad zmonems reikalinga pompastika , elementaru , zmones mase kuriais galima manipuliuoti o realiai . Manote i rengiama akcija onkologiniame eitu siaip nemokamai ? Patikekit dantimis nagais ieskau , jei nebus straipsnio , nebus reklamos neina doh.gif Per ka tik nebandziau blink.gif
Tai va sunkus dabar laikai
Atsakyti
as taip pat V.Kernagiui linkiu tik sveikatos ir stiprybes kovojant su sunkia liga............bet ar skaitet straipsni "zmonese"?man ten kaikurie pasisakymai labai uzkliuvo ypac kai jis pasake jog kai jis uzdirbdavo pinigus tai buvo ramstis visiems , zmona nedirbo , sesuo taip pat , mamai padet reikia.o dabar kai pajamu neber padet taip pat reikia bet neber is kur , tai sakau gal todel ir sitos paramos akcijos...........prasom neuzmetyt manes pomidorais cia tik mano pamastymai nes tai gana keistai skamba.
Atsakyti
1. Kiekvienas matome tai, ką norime matyti ir girdime tai, ką norime girdėti.

2. Ar jums gaila svetimų pinigų?
Atsakyti