QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2007 09 07, 22:02)
šitas jau buvo keli psl atgal
QUOTE(maziulele @ 2007 09 06, 22:24)
Deja bet is patikimu saltiniu suzinojau kad Vytauto kernagio gyvybe uzgeso
Tesiilsi jis ramybeje
Tesiilsi jis ramybeje
QUOTE(Ramsius @ 2007 09 06, 22:47)
Ir aš girdėjau kad jau nebėra jo.....
sakė, labai nenorėjo viešumos...Paskutinėm dienom atsiribojo net nuo šeimos...
va būtent...Jis kažkoks amžinas buvo...vaikystėj buvo...jaunystėj buvo...dabar buvo.....
Ech...
Girdėjau ne iš žiniasklaidos...
sakė, labai nenorėjo viešumos...Paskutinėm dienom atsiribojo net nuo šeimos...
va būtent...Jis kažkoks amžinas buvo...vaikystėj buvo...jaunystėj buvo...dabar buvo.....
Ech...
Girdėjau ne iš žiniasklaidos...
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 07, 08:06)
Deja,mire ir cia ne gandai...mano brolis ji siak tiek pazinojo,vakar jam pranese apie jo mirti...o kodel dar nepranesa per zinias as nesuprantu...
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 07, 08:34)
ot sito tai nezinau...paskaiciau forumus db ir paskambinau broliui...sakau ar tikrai mire???sako,tikrai...tai sakau,kodel dar nepaskelbe???sako,gal artimieji taip nori...na vienu zodziu,kad mire tai tikrai,o kas kur ir kai nezinau
negėda jums, "visažinės" su savo patikimais šaltiniais? Aš tai vietoj jūsų slėpčiaus po pernykščiais lapais dabar
šiandienos straipsnis apie Kernagį
ir dar čia
QUOTE(Cica:) @ 2007 09 08, 14:51)
negėda jums, "visažinės" su savo patikimais šaltiniais? Aš tai vietoj jūsų slėpčiaus po pernykščiais lapais dabar
ir dar čia
ir dar čia
Džiugu kad pliatkai nepasitvirtino
taip ir maniau!!!siaubas kaip galima isigalvot tokius pliatkus?
linkiu maestro daug sveikatytes,ir gyvent dar bent 100metu!!!
juk taip ir bus,kaip sakoma ka palaidoja "gyva"gyvens dar 100metu tuo jam ir palinkekim...
juk taip ir bus,kaip sakoma ka palaidoja "gyva"gyvens dar 100metu tuo jam ir palinkekim...
QUOTE(lera @ 2007 09 09, 17:51)
taip ir maniau!!!siaubas kaip galima isigalvot tokius pliatkus?
Na bet kokia nesąmonė yra šitaip rašyti apie žmogų - numarino gyvą!!! Ir kaip jums negėda?
Aš moderatorių vietoje tokioms "rašytojoms" uždrausčiau čia lankytis.
Sveikatos gerbiamam maestro ir didžiausi linkėjimai pasveikti. Dabar žmogus turėtų iiil-gaiiii gyventi
Aš moderatorių vietoje tokioms "rašytojoms" uždrausčiau čia lankytis.
Sveikatos gerbiamam maestro ir didžiausi linkėjimai pasveikti. Dabar žmogus turėtų iiil-gaiiii gyventi
ir mane ši žini pribloškė.. taip pat užaugo su jo NIEKO DAINELĖM, SKALAIS, KUKUČIU, KUR AUSY IŠDYGO, SU UGNIES MEDŽIOKLE, su visom baladėm ir uždegančiom atgimimo dainom. Kai tik išgirstu ką nors apie maestro, širdį baisiai suspaudžia.. Tiesą sakant, šį skyrelį atsidariau, norėdama atidaryti tokią temą - šaunuolė Cicera Šiandien pervedžiau pinigėlių į fondą, esu tikra, kad ne blefas - rodė per TV3 žinias sąsk. numerį.
Nuoširdžiai tikiuosi, kad mūsų palaikymas Vytautui padės.
P.S. čia ne visai į temą, bet vis prisimenu tokį nutikimą: kai buvau kokia pirmokė - trečiokė, na mažulė panytė, per vieną koncertą nunešiau jam gėlių ant scenos, o Vytautas pabučiavo man į ranką - buvau baisiai susigėdus ir parlėkiau žliumbdama pas mamą, nes tiek daug žmonių matė Tiesiog buvau labai nedrąsi.
Na, čia, kad bent truputį praskaidrinti šią liūdną temelę
Nuoširdžiai tikiuosi, kad mūsų palaikymas Vytautui padės.
P.S. čia ne visai į temą, bet vis prisimenu tokį nutikimą: kai buvau kokia pirmokė - trečiokė, na mažulė panytė, per vieną koncertą nunešiau jam gėlių ant scenos, o Vytautas pabučiavo man į ranką - buvau baisiai susigėdus ir parlėkiau žliumbdama pas mamą, nes tiek daug žmonių matė Tiesiog buvau labai nedrąsi.
Na, čia, kad bent truputį praskaidrinti šią liūdną temelę
Mano tėtis mirė prieš 1 metus ir 5 mėnesius nuo šios baisios ligos Stiprybės Vytautui.
vaje dabar kaip tik ziuriu laida su Vitautu.....oi Jetau....kaip si bjauri liga gali "suvalgyt" zmogiuka......
QUOTE(lera @ 2007 10 01, 20:53)
vaje dabar kaip tik ziuriu laida su Vitautu.....oi Jetau....kaip si bjauri liga gali "suvalgyt" zmogiuka......
bet man tos laidos kažkokios įdomios ypač tas koncertas kur buvo kaip po laidotuvių,kad būna prisiminimo vakaras bent jau man pasirodė kažkaip įdomiai