Įkraunama...
Įkraunama...

Mirė maestro Vytautas Kernagis

QUOTE(marlena24 @ 2007 09 07, 09:34)
ot sito tai nezinau...paskaiciau forumus db ir paskambinau broliui...sakau ar tikrai mire???sako,tikrai...tai sakau,kodel dar nepaskelbe???sako,gal artimieji taip nori...na vienu zodziu,kad mire tai tikrai,o kas kur ir kai nezinau

nu tai jei nežinot, kas kur ir kaip, tai neskleiskit nesąmonių. Dėl Dievo meilės. Mirė vakar, mirė užvakar, mirė užužvakar. Nu gal turėkit pagarbos nors kiek žmogui 4u.gif Ir palaukit oficialių žinių, jei apskritai tokios bus.
Atsakyti
nu nemire gi,baikit žmones skaudint,tokiom nesamonem....kaip turetu jaustis artimeji kad tokias nesamones yra rašomas,kažkas anti paleido o visi tik ja pagave ir nešioja aplink...
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
trūskta žodžių apie tokius žmones, kur tokiais dalykais juokauja verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Komentaras
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 09 07, 11:08)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
trūskta žodžių apie tokius žmones, kur tokiais dalykais juokauja  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Komentaras

Ačiū Grangei, už pagaliau patikimą šaltinį 4u.gif
Atsakyti
Oi, kaip gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pas mus gandai sklinda nerealiai greit...Ir sugedusio telefono principu unsure.gif
Atsakyti
nu jo delfis tikrai yra "patikimas" saltinis tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlena24: 07 rugsėjo 2007 - 10:31
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 07, 11:31)
nu jo delfis tikrai yra "patikimas" saltinis  tongue.gif  tongue.gif

tikrai patikimesnis nei tavo brolis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 07, 10:31)
nu jo delfis tikrai yra "patikimas" saltinis  tongue.gif  tongue.gif

blink.gif o tai kaip galėjo kažkas šnekėti KAS žino tikrai, jei tai yra melas? doh.gif
Atsakyti
seip kaip galima juokauti taip doh.gif
maza gun_rifle.gif
Atsakyti
sitos zinios buvo gautos is paciu artimiausio jo zmoniu...jei jie meluoja,tai ir mano brolis tada ne prie ko...o kai kam pasiulyciau biski mandagumo pasimokyt:))))kazkodel puse Lietuvos sita "pletka"skleidzia, ne as viena ar mano brolis...
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 07, 13:00)
sitos zinios buvo gautos is paciu artimiausio jo zmoniu...jei jie meluoja,tai ir mano brolis tada ne prie ko...o kai kam pasiulyciau biski mandagumo pasimokyt:))))kazkodel puse Lietuvos sita "pletka"skleidzia, ne as viena ar mano brolis...

nu va radot vietą pykčius lieti blink.gif

Tikiuosi kad Maestro gyvas, kuo nuoširdžiausiai linkiu Jam ir visai Jo šeimai ramybės ir harmonijos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif daug stiprybės maestro ir jo artimiesiems.... wub.gif
Atsakyti