Įkraunama...
Įkraunama...

Mirė maestro Vytautas Kernagis

taip liudna.......
su vyru vakar kalbejom kad lietuviskos muzikos pasauly kitos tokios iskilios asmenybes nera....
cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2008 03 17, 12:56)
Atrodė jis niekada niekur nedings.

Ir nedings. Nedingo. Tik išėjo. Bet yra.
Atsakyti
Tokie Žmonės nemiršta, jie gyvena per amžius, nes yra mylimi, gerbiami ir kasdien prisimenami daugybės žmonių wub.gif
Ramaus Tau poilsio, Maestro wub.gif
Visada buvai esi ir būsi man kaip Dėdė wub.gif
Atsakyti
Stiprybės artimiesiems (ir ypač Tau, egluze, jei tai skaitysi), o šiam talentingam žmogui iš tiesų švies pati amžiniausia ir skaidriausia šviesa, nes kitaip tiesiog - negali būti.
Žinoma, kad jam tikrai gerai, bet likusiems - skauda. Ir to tuščio tarpo neužpildys jau niekas.
Gaila, kad taip. Bet vis tiek šviesu...
Atsakyti
Laba,
Liūdnas savaitgalis, savaitės pradžia...
Kažkaip negaliu į vėžes įeit po Tos žinios apie Kernagio mirtį ir visų tų laidų laidelių, straipsnių straipsnelių žiūrėjimo...
Ne visoms gal taip, nes juk ir amžius mūsų skirtingas, jaunesnėms jis ne tiek daug reiškė, manau...
Vakar taip gražiai pasakė laidos vedėjas, perfrazavęs Juozapaičio mintį...laimingi tie, kurie vaikystėje turėjo mamą, tėtį ir Vytautą Kernagį...
Visdėlto neteisingas tas gyvenimas... verysad.gif

Labai man gražūs žodžiai kuriuos perskaičiau Delfyje:

Deja, šūkis „Benai, plaukiam į Nidą!” jau nereikš to, ką reiškė iki šiol. Šią dieną galima guostis: „Benai, susitiksime Nidoje!”. Nidoje, kurioje nėra žemiškų vargų.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kai ryto paukščiai dangų palies,
Palies medžius, rasotą žolę
Ir jų giesmė tave apglėbs,
Nenusigąsk - tai aš.

Kai iš dangaus staiga nelauktas,
Nors visą dieną saulė švietė,
Pradės lietus tau veidą glostyt,
Nenusigąsk - tai aš.

Kai vakare už ievų girios
Išgirsi vaikštant paukštį mažą
Ir jo akis tu pamatysi,
Nenusigąsk - tai aš.

Tai Jis. Dabar – visados.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 17 kovo 2008 - 23:44
Vakar lryte skaičiau apie Maestro ,vistiek daugelis negali susitaikyti,kad jau jo nėra verysad.gif ...keli straipsniai aprašyti,vistiek graudu darosi,kai prisimeni cray.gif cray.gif
Atsakyti
Maestro visada isliks gyvas musu sirdyse....
Atsakyti
Sužinojus kas Maestro jau nebėra tarp mūsų labai nuliūdau ,turbūt beveik kievienai ašaros biro.Esu laiminga kad klausiausi jo dinų buvau koncertuose
ir tikiu kad jis nemirė jis visada bus gyvas prisiminimuose mūsų širdyse ...
Labai graudu rašyti ri prisiminti jo dainas laidas patį jį . Kaip norėtųsi jį pamatyti vėl scenoje sveiką gražų Maestro smile.gif Gal kai kurie jį pamirš nors labai abejoju jis liks mūsų širdyse . Jo dainos kaip skambėjo taip skambės tik jas dianuodamiišsiverš ašara ... Bet aš džiaugiuos kad buvo toks nuostabus žmogus , dainininkas , džiaugiuos jo koncertais kai galėdavau jį paliesti įteikti gėlių...
Atsakyti
Vytautui Kernagiui atminti..
Atsakyti
QUOTE(mamyteerika @ 2008 03 19, 15:04)
Sužinojus kas Maestro  jau nebėra tarp mūsų labai nuliūdau ,turbūt beveik kievienai ašaros biro.Esu laiminga kad klausiausi jo dinų buvau koncertuose
ir tikiu kad jis nemirė jis visada bus gyvas prisiminimuose mūsų širdyse ...
Labai graudu rašyti ri prisiminti jo dainas laidas patį jį . Kaip  norėtųsi jį pamatyti vėl scenoje sveiką gražų Maestro smile.gif Gal kai kurie jį pamirš nors labai abejoju jis liks mūsų širdyse . Jo dainos kaip skambėjo taip skambės tik jas dianuodamiišsiverš ašara ... Bet aš džiaugiuos kad buvo toks nuostabus žmogus , dainininkas , džiaugiuos jo koncertais kai galėdavau jį paliesti įteikti gėlių...

Tikra tiesa... verysad.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad tėvai nuo pat mažų dienų man pasakojo apie Vytautą Kernagį 4u.gif paūgėjus ir man pačiai, nereikėjo klausti-kas čia?kai buvau mažutė mane vesdavosi ir į jo vestą žaidimą(jau nepamenu kokį), niekada visa šeima nepraleisdavom nė vienos "robinzonų" laidos.

Jis paliko šį pasaulį kaip apčiuopiamas žmogus, bet jis sava dvasia liks mūsų visų mintyse, prisiminimuose mirksiukas.gif jis nemirė mūsų jausmuose, jis nuolat liks dainose 4u.gif wub.gif turbūt nerastume nė vieno, kuris negerbė šio iškilaus Lietuvėlės garsintojo mirksiukas.gif
Atsakyti
Koks gražus ir liūdnas straipsnis šeštadieniniame LRyte...... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti