Įkraunama...
Įkraunama...

Mirė maestro Vytautas Kernagis

kažkas nusprendė, kad ten JIS reikalingesnis verysad.gif Gaila, kad taip nutiko...
Didelė užuojauta JO artimiesiems, ir visai Lietuvai 4u.gif
Atsakyti
Liūdna be galo...
Atsakyti
Nuosirdziausia uzuojauta maestro seimai ir artimiesiems , liudime kartu su jumis, stiprybes jums !
Atsakyti
Uzuojauta artimiesiems ir amzina atilsi maestro. Nenusakoma zodziais, kaip skaudu... aš tikrai tikejau, kad jis pasveiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BoženaT: 15 kovo 2008 - 14:05
Negaliu patikėt ....taip tikėjau kad jis išsikapstys,kad negaliu patikėt tokia žinia...Taip norisi ,kad tokie "beprotiškai fantastiški" žmonės gyventų amžinai ... verysad.gif užuojauta artimiesiems ir visai Lietuvai
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif tikrai labai liudna, kad sitoki zmonies taip greit palieka si pasauli verysad.gif Nuosirdziausia uzuojauta VYTAUTO KERNAGIO artimiesiems 4u.gif
Atsakyti
Aš taip tikėjau,kad Jam pavyks...Ne veltui turbūt jo duktė, atsiimdama Kernagiui skirtą apdovanojimą, per gerumo dieną, taip apsiverkė...Taip graudžiai ir nuoširdžiai pravirko, ir dar pasakė, kad verkia ne dėl to, kad Tėveliui bloga sveikata, ji pasakė, kad normali sveikata ar kažką panašaus, bet jau tada man kažkas per širdį perėjo....Klausaus "Kai sirpsta vyšnios Suvalkijoj", "purpurinio vakaro", o ašaros kaip pupos rieda..Nepažinojau šio didingo žmogaus, bet Jis taip palietė mano širdį,kad verkiu kaip už artimą žmogų....Ir kartu netikiu....Stiprybės Jo šeimai...
Atsakyti
Labai labai liudna zinia verysad.gif Manau visa lietuva sukrete unsure.gif Bent jau toks ispudis kur beskaityciau...
Beprotiskai fantastiskas zmogus buvo wub.gif Su jo dainomis uzaugau wub.gif
Atsakyti
Tikrai didele netektis ne tik kiekvienam musu, bet ir visai Lietuvai verysad.gif Uzuojauta viesiems cray.gif
Atsakyti

Ramybės ir stiprybės visiems liūdintiems, artimiesiems . Te Dievas būna gailestingas Tau Maestro. Liudžiu kartu.

Atsakyti
Didelė užuojauta Didžiojo Žmogaus artimiesiems ir visiems jį mylėjusiems žmonėms............
Atsakyti
Kaip neapsakomai liūdna. verysad.gif Man jis visada buvo ir liks didis žmogus... toks nepaprastas ir atsidavęs viskam, ką darė. verysad.gif Beprotiškai fantastiškas žmogus. Te ilsisi ramybėje. 4u.gif verysad.gif wub.gif
Atsakyti