kažkas nusprendė, kad ten JIS reikalingesnis Gaila, kad taip nutiko...
Didelė užuojauta JO artimiesiems, ir visai Lietuvai
Liūdna be galo...
Uzuojauta artimiesiems ir amzina atilsi maestro. Nenusakoma zodziais, kaip skaudu... aš tikrai tikejau, kad jis pasveiks.
Negaliu patikėt ....taip tikėjau kad jis išsikapstys,kad negaliu patikėt tokia žinia...Taip norisi ,kad tokie "beprotiškai fantastiški" žmonės gyventų amžinai ... užuojauta artimiesiems ir visai Lietuvai
tikrai labai liudna, kad sitoki zmonies taip greit palieka si pasauli Nuosirdziausia uzuojauta VYTAUTO KERNAGIO artimiesiems
Aš taip tikėjau,kad Jam pavyks...Ne veltui turbūt jo duktė, atsiimdama Kernagiui skirtą apdovanojimą, per gerumo dieną, taip apsiverkė...Taip graudžiai ir nuoširdžiai pravirko, ir dar pasakė, kad verkia ne dėl to, kad Tėveliui bloga sveikata, ji pasakė, kad normali sveikata ar kažką panašaus, bet jau tada man kažkas per širdį perėjo....Klausaus "Kai sirpsta vyšnios Suvalkijoj", "purpurinio vakaro", o ašaros kaip pupos rieda..Nepažinojau šio didingo žmogaus, bet Jis taip palietė mano širdį,kad verkiu kaip už artimą žmogų....Ir kartu netikiu....Stiprybės Jo šeimai...
Tikrai didele netektis ne tik kiekvienam musu, bet ir visai Lietuvai Uzuojauta viesiems
Ramybės ir stiprybės visiems liūdintiems, artimiesiems . Te Dievas būna gailestingas Tau Maestro. Liudžiu kartu.
Didelė užuojauta Didžiojo Žmogaus artimiesiems ir visiems jį mylėjusiems žmonėms............
Kaip neapsakomai liūdna. Man jis visada buvo ir liks didis žmogus... toks nepaprastas ir atsidavęs viskam, ką darė. Beprotiškai fantastiškas žmogus. Te ilsisi ramybėje.