O tai nesupratau kodel grazinti liepe? nu dovana tai tais laikais vertinga ta suprantu, bet grazinti??? idomiai
Ui, gera tema
As is anytos vis gaunu chm..dovaneliu.Pvz., mano sis gimtadienis-padeveta suknele 38 dydzio(mano 34), per mazos pedkelnes, ranksluostis-(zinot, buna tokiu papigiaisku papludimio) raudonas su masina ir auksines medziagos salikelis.
Dar esu gavus nuo jos rozine siaudine skrybelaite(nekenciu sios spalvos), padevetus dzinsus(vel gi 38 dydzio)ir krema paakiams toms, kam per 45 metus(man tada buvo 27).Su dziaugsmu laukiu Kaledu, kazin, ka atnes Kaledu Senelis?
As is anytos vis gaunu chm..dovaneliu.Pvz., mano sis gimtadienis-padeveta suknele 38 dydzio(mano 34), per mazos pedkelnes, ranksluostis-(zinot, buna tokiu papigiaisku papludimio) raudonas su masina ir auksines medziagos salikelis.
Dar esu gavus nuo jos rozine siaudine skrybelaite(nekenciu sios spalvos), padevetus dzinsus(vel gi 38 dydzio)ir krema paakiams toms, kam per 45 metus(man tada buvo 27).Su dziaugsmu laukiu Kaledu, kazin, ka atnes Kaledu Senelis?
oj juk paskaiciau apie pedkelnes ir atsiminiau, kad mano ta mociute savo sunui na jis jau metuose aisku vyras (apie 45m.) padovanojo su kaledomis pedkelnes
VAJEZAU moteriskaites negaliu pro sita tema praeiti niekada taip man ji patinka na tikiuosi kad as negausiu rasytis i si sarasa su svo dovanom
QUOTE(leliuga @ 2007 12 10, 20:11)
labai matyt tave myli
Aisku, myli Ar imanoma manes nemylet
jo, as ir sios temos negaliu pro akis praleisti, nesj au labai paglosto sirdi, kad ne man vienai tokios dovanos kaip is anegdotu
O mes siandien gavom siuntinuka is LT su kaledinem dovanelem nuo vyro sesers (moteriskei arti 50m) nu pravalas ir tiek, galejo pinigu geriau siuntinio siuntimui pagaileti ji pas mus apskritai pasizymi ispudingomis dovanomis, pvz. muilo gabaliukas Camay idetas i diiiiiiideli dovanu maisa (gerokai apglamzyta) arba mano vyrui 30gimtadienio proga padovanojo skutimosi peiliuka ir putu skutimuisi, nors vyras jau 7m barzda augina
Tai va, atidariau siuntini... vos neapakau, ideta dukrytei lelyte, tokia plastmasine mazyte, suveltais plaukais, murzina, megztinis apsiveles kazkokis ir kvapas nuo leles ne koks vyrui idetas kaklaraistis su briedziais, kuri kazkada mes per kaledas pas juos palikom, o man pliusinis nutriuses meskinas nu zodziu, be zodziu
Tai va, atidariau siuntini... vos neapakau, ideta dukrytei lelyte, tokia plastmasine mazyte, suveltais plaukais, murzina, megztinis apsiveles kazkokis ir kvapas nuo leles ne koks vyrui idetas kaklaraistis su briedziais, kuri kazkada mes per kaledas pas juos palikom, o man pliusinis nutriuses meskinas nu zodziu, be zodziu
QUOTE(Lavazza @ 2007 12 13, 00:15)
per kaledas pas juos palikom, o man pliusinis nutriuses meskinas nu zodziu,
Dievuliau... nupušę žmonės visai kaip pagalvoji,nu ar durni ar apsimeta toki Š... dovanodami. juokas pro ašaras...
Dukrai,krikšto tėvai,ėjimo į pirmąją klasę proga nupirko raktų pakabuka,avytę...pateiksiu,kaip pavyzdi,slidinėt vyksta i italija, o atostogauja 4 kartus per metus, va mokykimės taupyt
As tai irgi esu gavusi keistoku dovaneliu. Pacia keisciausia gavau nuo tetos. Gavau dideli maisa ivairiu iklotu. Ji dirba gimdymo namuose sanitare. Cia Kaledoms. Man buvo gal 15 metu. Tai man net geda pasidare.
yra tokia tema supermamoj 'pasijuokim', bet ji nublanksta paskacius sitaja o as dar maniau, kad as kartais keistu dovanu gaunu
O as nuo mociutes per praeitas kaledas gavau trusikelius-sortukus, pasirode tik kad jie klyne skylute turi (na kai vyrui i toleta norisi)..