As mokykloje visada valgydavau burokeliu misraine, nes man labai patikdavo, tai jau kai eidavome i valgykla visi zinodavo ka as valgysiu.. tai per kaledas kai keitemes dovanomis 10-oje klaseje man kalsioke padovanojo burokeliu puslitriuka tai patiko man ta dovana labai, ne del to, kad galesiu suvalgyti(beje neskanus jie kazkokie buvo) bet orginali
QUOTE(deimapov @ 2007 11 09, 23:30)
oj kaip prisijuokiau skaitydama sia tema. o musu seimoje visa gyvenima mociute dovanodavo keistas dovanas. man yra padovanojusi ryskiai raudonus lupdazius, tokius, kur bobutes dazosi ir tas kvatas savotiskas tu prastu lupdaziu, bet esme tame, kad jie buvo jau nudazyti ir like maziau nei puse. (cia kaledine dovana) prie lupdaziu dar buvo kvepalai ne purskiami, otie kur paverti ir su pirstu pasitepi, bet tai nesvarbiausia, tie kvepalai buvo idomus tuom , kad buteliuaks buvo kvepalu, o patys kvepalai tai ipiltas vyru po skutimosi skirtas odekalonas ( kur kainuoja apie 3lt tokiuose stikliniuose buteliukuosse,kur veidas vyro nupiestas) o teciui mano padovanodo suku rinkini, neesme, kad jis jau seniausiai praplikes ir neturi plauku na ir daug daug galeciau vardinti, o jau, kad gaudavom tas ,dovanas, kurias per praejusias sventes jai dovanodavome jau nebekalbu
va čia tai dovana
nu nuluzt galima dovanos dovaneles
o as tai va, kai keitemes dovanomis klaseje, berods 4-toje, gavau lankeli plaukam....juoda, aptraukta zomshu, su karoliuku eilute virsuje.tai klasioke, kuri dovanojo, galejo bent jau plaukus (savus speju) nuo lankelio nuvalyt, ir likusius karoliukus visai nuplest(vos ne is kas antro "karoliuko" vietos kysojo tik siulas, karoliuks velniai zino kur pasidejes )....nu dabar prisiminus taj juokas ima, o tada tai ajajai kaip skaudu buvo..... juk vaikas buvau, tos davanu keitimosi dienos visa menesi be galo laukdavau, o cia-se tau
atsimenu ta pacia diena, kita mano klasioke nuo klasioko gavo nuoga lele. matyt seses nuvoge. jau verke vargse tai labai labai.....
o as tai va, kai keitemes dovanomis klaseje, berods 4-toje, gavau lankeli plaukam....juoda, aptraukta zomshu, su karoliuku eilute virsuje.tai klasioke, kuri dovanojo, galejo bent jau plaukus (savus speju) nuo lankelio nuvalyt, ir likusius karoliukus visai nuplest(vos ne is kas antro "karoliuko" vietos kysojo tik siulas, karoliuks velniai zino kur pasidejes )....nu dabar prisiminus taj juokas ima, o tada tai ajajai kaip skaudu buvo..... juk vaikas buvau, tos davanu keitimosi dienos visa menesi be galo laukdavau, o cia-se tau
atsimenu ta pacia diena, kita mano klasioke nuo klasioko gavo nuoga lele. matyt seses nuvoge. jau verke vargse tai labai labai.....
QUOTE(*Aušrė* @ 2007 11 10, 01:18)
Prisimenu, kai tėtė kovo 8-osios proga visada mamai dovanodavo tulpes ir kojines (tada dar pėdkelnių nebuvo-moterys nešiojo kojines su korsetu).
Visada žinodavom ką tėtė padovanos mamai kovo 8 proga
O kai aš gimiau gruodžio 15 d. buvo nežmoniškai šalta. Ir kur tais tarybiniais laikais tokiu metu gausi gėlių. Tai tėtė mamai į ligoninę atnešė plastmasinių rožių . Juokinga dabar, bet smagu prisiminti . O jis sako, kad net nepastebėjo, kad jos plastmasinės buvo. Juk netas tada buvo svarbiausia
Visada žinodavom ką tėtė padovanos mamai kovo 8 proga
O kai aš gimiau gruodžio 15 d. buvo nežmoniškai šalta. Ir kur tais tarybiniais laikais tokiu metu gausi gėlių. Tai tėtė mamai į ligoninę atnešė plastmasinių rožių . Juokinga dabar, bet smagu prisiminti . O jis sako, kad net nepastebėjo, kad jos plastmasinės buvo. Juk netas tada buvo svarbiausia
o jei nu irjuokiausi
Papildyta:
as kazkaip nesugavusi tokiu juokingu davanu, as dovanas tokias suprantu kaip bajery. mes vien karta dovanojom draugui 21 gimtadienio proga zaislini zmogu vora. bet ten buvo dovana ant bajerio. bet kai jis pamate dovana- tai jo akys ant kaktos isoko o dar savo vyrui sakiau davai perkam jam lele. gerai kad nepirkom zmogui turbut infARKTAS ISTIKTU.
QUOTE(Perfect @ 2007 09 26, 10:10)
Kita nekokia dovana buvo mano sunui krikstynu proga. Padovanojo krikstamote puses metu vaikui zaisla, kuris tinkamas bus tik po kokiu keliu metu...
Tai va ir nezinau, ar zmones tokie nesupratingi, ar tiesiog nesivargina del dovanu
Tai va ir nezinau, ar zmones tokie nesupratingi, ar tiesiog nesivargina del dovanu
Nu, o kas cia blogo jau tokio gal zmogus tiesiog pagalvojo, kad tokiam amziui jau turit galybe zaiyslu ir nupirko prakitskesni zaisla.. bent as labai retai kokiu vaikui dovanotu zaislu apsidziaugiu - iki kokiu pusantru metu vaikui tikrai vienodai sviecia tos dovanos bent manajai.
Aisku, nelygu koki ten jus zaisla gavot...
QUOTE(agida @ 2007 10 07, 19:12)
Per vestuves gavome 4 didžiules taures ir kibirėlį šampanui, o dėžės dugne radome savo piršlio ir svočios jų sutuoktuvių proga svotų rašytą atviruką.
oi negaliu
QUOTE(myliu @ 2007 10 20, 22:50)
O man "nuskilo" 25-ojo gimtadienio proga nuo draugės gauti panaudoto kūno kremo indelį
nu superine drauge turejo but.... ziauru is tikro.
QUOTE(leliuga @ 2007 11 07, 14:13)
Jubiliejaus (30)proga esu gavus sortus(iki keliu ) per televizoriu reklamuodavo tokie kazkokie uzsimauni ir kaip dirbi lieseji ar kas ten,nu bet man jie dideli storo elastiko,gal norit su dezute
tikiuosi kad kitam jubiliejui jei sulauksiu,tikrai kas "kosmo diska" iteiks
tikiuosi kad kitam jubiliejui jei sulauksiu,tikrai kas "kosmo diska" iteiks
oi prikolas
gerai jus cia pavarot
na man ir buvo tokiu prikoliu su dovanom, bet viena is ispudingiausiu tai, kai karta atvaziavus teta is Lenkijos, pavieseti pas mus, atveze dovanu visims... o man sako...zinai vaikeli neturejau labai laiko ieskot dovanu, tai prasau sokolado ir gumyte plaukams... ir ji nuo savo zilu riebaluotu plauku nusiima ta gumyte ir duoda man ... o as kaip gera mergaite sakau ACIU ...o ta gumyte privelta plauku ... net supurte kai prisiminiau...
na man ir buvo tokiu prikoliu su dovanom, bet viena is ispudingiausiu tai, kai karta atvaziavus teta is Lenkijos, pavieseti pas mus, atveze dovanu visims... o man sako...zinai vaikeli neturejau labai laiko ieskot dovanu, tai prasau sokolado ir gumyte plaukams... ir ji nuo savo zilu riebaluotu plauku nusiima ta gumyte ir duoda man ... o as kaip gera mergaite sakau ACIU ...o ta gumyte privelta plauku ... net supurte kai prisiminiau...
Verseckiukai: o siaubas nu cia tai rimtai nupurte, kad panaudotus daiktus dovanoja tai daug kam ne naujiena, bet kad taip iteikia, gerai, kad dar sokoladas nubuvo nukastas
QUOTE(Verseckiukai @ 2007 12 03, 17:27)
gerai jus cia pavarot
aaaaaaaaaa siaubas .... o jus tikrai esat tokiu dovanu gave? kazkaip kaip is komedijos ar anegdoto skamba
tikrai be bajerio, buvo man toks ivykis, kuri tirkai nemalonu prisiminti. dar man mociute pasakojo, ka ji jai padovanojo labai grazios medziagos, kad pasisiutu suknele, o sovietu laikais tai ojojoi kokia cia dovana. Tai ta tetule po menesio atvaziavo ir pareikalavo grazinti.... , daugiau mociute is jos dovanu nepriimdinejo.