Man tai nesuprantama dovana buvo draugui saldaininiai stingai. Kur juos deti? Suvalgyti nesinori
Tai ir guli stalciuje, tik vieta uzima.

QUOTE(jurgytia @ 2009 10 09, 09:04)
O mano draugei jos draugė sugalvojo padovanoti vibratorių. Čia gal ir nebūtų labai baisu, bet ji pradėjo išpakuoti dovaną prie stalo, kur tėvai, vaikai ir t.t. Tai vaizdelis buvo nekoks. Žodžiu, siaubas kažkoks

sitas tai gerulis

vaikai turbut paklause "o kas cia?"

QUOTE(jurgytia @ 2009 10 09, 11:04)
O mano draugei jos draugė sugalvojo padovanoti vibratorių. Čia gal ir nebūtų labai baisu, bet ji pradėjo išpakuoti dovaną prie stalo, kur tėvai, vaikai ir t.t. Tai vaizdelis buvo nekoks. Žodžiu, siaubas kažkoks

del vibratoriaus tai pati kalta kad ne vietoj ispakavo
kaip as megstu tuos vilnonius storus sovietinius adialus
galetu man per kiekvienas kaledas dovanot
na cia manau ne dovana o lauktuves buvo
ne kiekvienas turi galimybe ten nuvaziuot, as buvau gavus cukierku is ten
malonu kad apie mane pagalvojo ir parveze

QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 21, 16:47)
jau neduok Dieve dovanoja "adijalus" [lietuviškai pledus]
ankščiau tik tokius ir dovanodavo, tai turbut namuose kokie penki guli xDD

kaip as megstu tuos vilnonius storus sovietinius adialus

QUOTE(Baranka @ 2009 10 08, 22:57)
Superine tema
O as siais metais gavau "ispudinga" dovana....
Paskambino giminaitis (25 metu), kad nori su savo mergina atvaziuoti aplankyti mano sunelio. Dovanu atveze... alaus bambali... Nes buvo Palangoj, "Pas Juozapa".... Taip ir nesupratau, ar cia man reikejo isgerti, ar mano suneliui
As net "aciu" nesugebejau islementi...

O as siais metais gavau "ispudinga" dovana....

As net "aciu" nesugebejau islementi...

na cia manau ne dovana o lauktuves buvo

QUOTE(jurgytia @ 2009 10 09, 10:04)

Na drauge tikrai turejo perspeti

QUOTE(Beautiful Life @ 2009 10 29, 00:42)
Na drauge tikrai turejo perspeti
, kad reikia ispakuoti miegamajam, sveciai manau, net nesuprastu kas per dovana buvo iteikta 

Moliniai balti karoliai kurie netiko "brangaiusiajai" tetulei ,tai perdovanojo vaikui, pries tai karksejo puse metu apie auksini ziedeli 18kos metu proga,
praejo jau keik metu o sita nesamone dar prisimenu , total kosmar

QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 10 29, 14:54)
Moliniai balti karoliai kurie netiko "brangaiusiajai" tetulei ,tai perdovanojo vaikui, pries tai karksejo puse metu apie auksini ziedeli 18kos metu proga,

aha, labai nemalonu, kai prisizada aukso kalnus, o paskui atveza kokius pvz molinius karolius, kurie totaliai nereikalingi

QUOTE(egliosha @ 2009 11 03, 18:27)
aha, labai nemalonu, kai prisizada aukso kalnus, o paskui atveza kokius pvz molinius karolius, kurie totaliai nereikalingi 

Nu graudu skaityt: pagrindinė šiuolaikinio žmogaus vertybė - materija, daugiau apie nieką jis negalvoja... Gal žmogui bėda tuo metu buvo, gal negalėjo nupirkt tų "prižadėtų aukso kalnų". Man išvis atrodo, kad ir kokia ta dovana bėbūtų, svarbiausias yra dėmesys ir tai, kad žmogus nepamiršo Tavo šventės, atėjo, pasveikino... O kokia dovaną atnešė, man mažiausiai rūpi... Patiko - puiku, nepatiko - realizavau kur nors kitur (kam nors atidaviau, išmečiau ar pan.) ir nesuku sau dėl to galvos

tame ir esme kad ten skrudze gera , visa vasara atostogauja is musu gyvena nors babkiu gal pora stuku gauna, o cai moli dovanoja gedos turetu,