Prisimenu dovaną, kurią gavo anyta nuo buvusios marčios - du skirtingus kavos puodelius. Tuomet dar svarstėm ar ji specialiai tokią dovaną pirko, ar atsikratė sudužusių servizų liekanomis.
Per vestuves gavome 4 didžiules taures ir kibirėlį šampanui, o dėžės dugne radome savo piršlio ir svočios jų sutuoktuvių proga svotų rašytą atviruką.
QUOTE(agida @ 2007 10 07, 19:12)
Per vestuves gavome 4 didžiules taures ir kibirėlį šampanui, o dėžės dugne radome savo piršlio ir svočios jų sutuoktuvių proga svotų rašytą atviruką.
radau sita temele,tai taip tdomu pasiskaityt
bet sita dovana tai ziauriausia pati pakolkas nieko panasaus neesu gavus
o mes vestuviu proga gavom karda nu toki ale dekoratyvini durkla kuri reiketu prie sienos kabint man tai isvis ziaurus tokie dalykai, nepatinka man visokie tokie kabantys peiliai o dar vestuviu proga tai is vis
Nezinau kur deti, kai padovanoja pliushiniu zaisliuku ..Vaiku nera, man irgi ne 10 metu..Atiduodu shuniui
Oi mergaites .
QUOTE(agida @ 2007 10 07, 19:12)
Nu čia tai geras
QUOTE(Lakūdra @ 2007 10 08, 16:46)
TELELOTO.
gavo MB jubiliejaus proga jų 30+1
laimėjom 12 lt
sėdžiu ir mąstau, ką su tais popieriukais už 62 litus veikt pinigai nemaži, išmest gaila
gavo MB jubiliejaus proga jų 30+1
laimėjom 12 lt
sėdžiu ir mąstau, ką su tais popieriukais už 62 litus veikt pinigai nemaži, išmest gaila
Pasilik prisiminimui