Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana 2

Dar faina dovana tai sketis per Kaledas thumbup.gif
Atsakyti
zadintuvas. dar kalendorius, kuris pries tai pas dovanotojus beveik menesi kabojo. siaip turiu savybe traukti levas dovanas, todel dazniausiai prasau pinigu unsure.gif
Atsakyti
Prisimenu dovaną, kurią gavo anyta nuo buvusios marčios - du skirtingus kavos puodelius. Tuomet dar svarstėm ar ji specialiai tokią dovaną pirko, ar atsikratė sudužusių servizų liekanomis.
Atsakyti
Per vestuves gavome 4 didžiules taures ir kibirėlį šampanui, o dėžės dugne radome savo piršlio ir svočios jų sutuoktuvių proga svotų rašytą atviruką. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agida @ 2007 10 07, 19:12)
Per vestuves gavome 4 didžiules taures ir kibirėlį šampanui, o dėžės dugne radome savo piršlio ir svočios jų sutuoktuvių proga svotų rašytą atviruką. lotuliukas.gif

radau sita temele,tai taip tdomu pasiskaityt lotuliukas.gif
bet sita dovana tai ziauriausia blink.gif pati pakolkas nieko panasaus neesu gavus thumbup.gif
Atsakyti
TELELOTO.
gavo MB jubiliejaus proga jų 30+1 doh.gif
laimėjom 12 lt doh.gif
sėdžiu ir mąstau, ką su tais popieriukais už 62 litus veikt g.gif pinigai nemaži, išmest gaila lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o mes vestuviu proga gavom karda blink.gif nu toki ale dekoratyvini durkla kuri reiketu prie sienos kabint blink.gif blink.gif man tai isvis ziaurus tokie dalykai, nepatinka man visokie tokie kabantys peiliai schmoll.gif o dar vestuviu proga tai is vis ohmy.gif
Atsakyti
na as per savo vestuves is mamos kaimynes gavau toki paveiksliuka (maciau, parduotuvej kainavo 1.99 ) lotuliukas.gif

is savo vyro esu gavus irgi toki nerealu paveiksliuka schmoll.gif

kazkaip man cia su jais sekasi..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nezinau kur deti, kai padovanoja pliushiniu zaisliuku g.gif ..Vaiku nera, man irgi ne 10 metu..Atiduodu shuniui biggrin.gif
Atsakyti
Oi mergaites lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif karsta.gif .
Atsakyti
QUOTE(agida @ 2007 10 07, 19:12)

Nu čia tai geras lotuliukas.gif
QUOTE(Lakūdra @ 2007 10 08, 16:46)
TELELOTO.
gavo MB jubiliejaus proga jų 30+1  doh.gif
laimėjom 12 lt doh.gif
sėdžiu ir mąstau, ką su tais popieriukais už 62 litus veikt  g.gif  pinigai nemaži, išmest gaila  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pasilik prisiminimui lotuliukas.gif
Atsakyti
Man labai juokinga kai prisimenu,kai kas pasakoja,kaip pries kokius 8 metus per vestuves dovanodavo pradine imoka uz ''ZEPTER" puodus lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei seima ateitije netures tiek pinigu, kad toliau apsimoketu blink.gif blink.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti