na ir prisijuokiau man tai su dovanom nesiseka beveik nesinaudoju savo dovanom
aš čia jau kartą rašiau apie brolio dovanotą gyvybės draudimą. O per praeitas Kalėdas gavau iš jo "Lancome" kremą. Atrodytų labai gera dovana, bet man kilo įtarimas, kai paskaičiau kam skirtas kremas ir rekomendacijas, kaip naudoti -parašyta su klaidom, ir ne viena o gal penkiom. Tada pažiūrėjau sarmoj ir kristianoj -nėra tokios prekės, "Lancome" tinklapyje -nėra tokio produkto tada jau dašilo, kad čia kokio vietinio garažėlio falsifikatas. Ir aišku nenaudojau, nes bala žino kaip jis ten pagamintas, o oda mano labai jautri. Jau geriau būtų dovanojęs pigų NIVEA rankų kremą, o ne atseit brangų kremą veidui
Dar viena Kalėdinė dovana iš draugės, kurios likau nesupratus -bilietas į kiną, kurio niekada nenorėčiau žiūrėti, vienam asmeniui. Kad bent dviems asmenims būtų, tai būčiau pakvietus ką nors, kam patinka tokie filmai. Kažkaip nykiai pasirodė... Iš tos pačios draugės esu gavusi ir knygą iš "madame" serijos net tualete neprisiversčiau skaityt tokio niekalo. O pati beveik snobę vaidina, vaikšto į kino pavasarį ir žavisi P.Coelho knygom
O šiaip mane beveik visada dovanos pradžiugina, net ir niekam tikusios, jei tik jos nuoširdžios ar su mintim. Teta neturi skonio, visom progom dovanoja kokias nors kičines baisybes -bet ji stengiasi, man išrenka pagal savo supratimą -smagu
Visom įmanomom progom gaunu iš ko nors priemonių voniai. Ne todėl, kad smirdėčiau, o todėl, kad niekam ne paslaptis, kiek laiko praleidžiu vonioje
Dar viena Kalėdinė dovana iš draugės, kurios likau nesupratus -bilietas į kiną, kurio niekada nenorėčiau žiūrėti, vienam asmeniui. Kad bent dviems asmenims būtų, tai būčiau pakvietus ką nors, kam patinka tokie filmai. Kažkaip nykiai pasirodė... Iš tos pačios draugės esu gavusi ir knygą iš "madame" serijos net tualete neprisiversčiau skaityt tokio niekalo. O pati beveik snobę vaidina, vaikšto į kino pavasarį ir žavisi P.Coelho knygom
O šiaip mane beveik visada dovanos pradžiugina, net ir niekam tikusios, jei tik jos nuoširdžios ar su mintim. Teta neturi skonio, visom progom dovanoja kokias nors kičines baisybes -bet ji stengiasi, man išrenka pagal savo supratimą -smagu
Visom įmanomom progom gaunu iš ko nors priemonių voniai. Ne todėl, kad smirdėčiau, o todėl, kad niekam ne paslaptis, kiek laiko praleidžiu vonioje
O man buvo nutikęs toks įvykis trečioje klasėje. Mainėmės dovanėlėm, visi vaikai džiaugias gavę pliušinių žaisliukų, saldainių ir panašių dalykėlių, o aš gavau STALTIESĘ, svarbiausią tokią seną, visiškai prastą, kokių tarybinių laikų. Neįsivaizduojat, verkiau krokodilo ašarom.
Bent senelis šiek tiek nuotaiką atitaisė, kai tą staltiesę perpirko už 20Lt.
Bent senelis šiek tiek nuotaiką atitaisė, kai tą staltiesę perpirko už 20Lt.
Pernai per Kalėdas verkiau kai anyta man padovanojo pedkelnes 4 dydžio(nešioju 2 dydį) ir dar pasake, kad jas jai nupirko jos vyras(na mano uošvis), bet jai per mažos-tai dovanoja man
o mano vyrui(jos sūnui) padovanojo vyr.rinkinį-po skutimosi ir dezodorantą-kažkokios neaiškios gamybos-O tą rinkinį uošvis gavo dovanų gimtadienio proga.
Nu vienu žodžiu-"perpardovanota" dovana.
Tai sėdėjau ir vos ašaras laikiau-net valgyt prie Kalėdinio stalo nesinorėjo
o mano vyrui(jos sūnui) padovanojo vyr.rinkinį-po skutimosi ir dezodorantą-kažkokios neaiškios gamybos-O tą rinkinį uošvis gavo dovanų gimtadienio proga.
Nu vienu žodžiu-"perpardovanota" dovana.
Tai sėdėjau ir vos ašaras laikiau-net valgyt prie Kalėdinio stalo nesinorėjo
QUOTE(Saga @ 2007 10 30, 12:05)
...... pati sau priestarauji..... patalyne normali jos reikejo, tai kokia beda, per pigi? .... is kur zinai kiek kainavo i turgu ejai paziureti, ar pati kaip ekspertas nustatei is kur ir uz kiek .... as irgi neskaiciuoju uz kiek..... padovanojo tai padovanojo o kiek uzdirba ir kaip gyvena jau ju reikalas. jeigu ja tau geda eiti su tokia dovana i vestuves tai pirk kad kietai atrodytum, o jeigu jos akimis normali tokia dovana...
ir kuri skupa kuri nemandagi neaisku cia dar......
ir kuri skupa kuri nemandagi neaisku cia dar......
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 02, 11:55)
Manau,kad negrazu yra is tavo puses visu pirma,o pagal ka ivertini zmogu,taip ir elgiamasi matyt su tavimi.Jei zmogus turi pinigu tai nereiskia,kad jis turi drabstytis brangiomis dovanomis visur ir visada.Taupo tai ir turi,gyvena gerai
O ligonineje as laikiau zmoniu ateinanciu aplankyti o ne dovanu,man brangu zmogaus bendravimas,o daiktus,dovanas ir visa kita as pati uzsidirbu
O ligonineje as laikiau zmoniu ateinanciu aplankyti o ne dovanu,man brangu zmogaus bendravimas,o daiktus,dovanas ir visa kita as pati uzsidirbu
o tai kas cia tokio? as irgi daznai bunu nepatenkinta dovanom,kaip ir visos sitoje temoje... Gimtadienis mano buvo kavineje,gavau ir dovanu,ir cekiu ir voku..is vienos poros gavau...50lt,tai gal man dabar visiems sakyt kokia buvau laiminga? kad ant vieno zmogaus isejo apie 100lto gavau... tikrai nebuvau pikta,buvau nepatenkinta
vis tiek sakom " va,sita dovana labai gera" jau kazkaip savaime taip .. tikrai nieko blogo nematau,kad zmogui nepatiko dovana ... o ir pas kudikeli as niekad neiciau tusciom rankom,aisku,jei pas mane kas taip ateitu man tikrai vienodai butu,bet pati negaleciau
Papildyta:
QUOTE(kusachius @ 2008 11 27, 04:32)
aš čia jau kartą rašiau apie brolio dovanotą gyvybės draudimą. O per praeitas Kalėdas gavau iš jo "Lancome" kremą. Atrodytų labai gera dovana, bet man kilo įtarimas, kai paskaičiau kam skirtas kremas ir rekomendacijas, kaip naudoti -parašyta su klaidom, ir ne viena o gal penkiom. Tada pažiūrėjau sarmoj ir kristianoj -nėra tokios prekės, "Lancome" tinklapyje -nėra tokio produkto tada jau dašilo, kad čia kokio vietinio garažėlio falsifikatas. Ir aišku nenaudojau, nes bala žino kaip jis ten pagamintas, o oda mano labai jautri. Jau geriau būtų dovanojęs pigų NIVEA rankų kremą, o ne atseit brangų kremą veidui
aha,skaitem apie pirma dovana tavo brolio ten tai isvis
na o aš tai pačias geriausias dovanas gaunu iš savo anytos , tai nors imk ir nusisauk, tai prasideda nuo kažkokiu neaiškių šaliku, kuriuos nežinau kur nešiot,..., ir baigiasi auksiniais auskarais ,gal ir galvosit kad gera dovana, bet paskaitykit pasakojimą ir tada vertinkit, mano gimtadienis "be penkių min.kalėdos" t.y netoli kalėdu ,na ir nemėgstu aš tu balių tai pasikvieciau tik savo ir vyro tėvus , ateina uosviai i teikia vokeli pasako sveikinimą ir po jo eina žodžiai norėjau dar vieną dovaną tau padovanot ,bet poto išlepsi labai, tai palikom kalėdom, o velniukai su velniais pagalvojau kas tai galėtų būt tokio nepaprasto kad iš uošvenės niekad gerumo nesulaukdama dabar paruošė tooookkkkiiiiaaaa duovana ,jog iškart išlepsiu idomu laukiu kalėdų, ilgai laukt neteko- dovanų vyniojimo ceremonijos ,na iš pradžių dzingaliukai ir visokie šiukšliukai ,kurių man tikrai nereik ,na bet žinau jog tai tyla prieš audra ir tuoj bus na ir atėjo paskutinės dovanos viniavimas ,papuošalų dezutė ,ten itališko aukso auskarai ,pirma mintis aha tikrai nenauji ir ji juos man dovanoja nes pries kelias savaites nuo ital.auks.grandinėlės isberė ja na tai auskarai ir netinka pigiai ir gerai prasisuko, toliau žiūriu užsegimai vienas tox kitas kitox, ir plius rusiško aukso ir iškart antra mintis sitų auskaru as gyvenime nesidėsiu, jei ji mane sitaip įvertina ,tai jos bėdos as save vertinu kur kas geriau, tokius auskarus aš marčiai duočiau šiaip be progos sakyčiau va negaliu nešiot imk tu ,bet netokioj situacijoj ir ne su tokiais linkėjimais bei pasakymai.
Nesenai vyras puošė namus kalėdoms ir ta seniuka atidaręs rado tuos auskarus paklausė ko nenešioju sakau gyvenime nesidėsiu ,atiduosiu jei turėsiu dukrai jei norės kada kai turėsiu marčiai ,bet ant mano ausų ju niekad nebus.
Nesenai vyras puošė namus kalėdoms ir ta seniuka atidaręs rado tuos auskarus paklausė ko nenešioju sakau gyvenime nesidėsiu ,atiduosiu jei turėsiu dukrai jei norės kada kai turėsiu marčiai ,bet ant mano ausų ju niekad nebus.
turiu ir aš vieną tokią puikią dovaną 30 lt dovanų čekį kirpyklai deja deja, už tokią sumą gal net antakių toj kirpykloj nepasipešiočiau ten kirpimas virš 100 lt kainuoja. Dovanotoja dovanodama pridūrė: čia tik nuolaidėlė na žodžiu....stovi tas čekis jau seniai, 30 lt kaip į balą...geriau jau šampės butelį ir saldainių būtų nupirkusi
aš šiaip džiaugiuosi viskuo ką gaunu dažniausiai,bet (čia ne man bet vistiek) šiemet mokykloje keitėmės dovanėlėmis,tai vienas klasiokas padovanojo kitam CYPSINTĮ ŽAISLĄ ŠUNIUI IR KAULĄ, vien todėl kad mat jį pravardžiuoja pudeliu.
Nesubrendėlis.Visi labai ant jo supykome,o ''dovaną'' gavęs klasiokas iškart išėjo namo.
bjauru.
Nesubrendėlis.Visi labai ant jo supykome,o ''dovaną'' gavęs klasiokas iškart išėjo namo.
bjauru.
QUOTE(zhmogeliukas @ 2008 12 23, 16:08)
aš šiaip džiaugiuosi viskuo ką gaunu dažniausiai,bet (čia ne man bet vistiek) šiemet mokykloje keitėmės dovanėlėmis,tai vienas klasiokas padovanojo kitam CYPSINTĮ ŽAISLĄ ŠUNIUI IR KAULĄ, vien todėl kad mat jį pravardžiuoja pudeliu.
bjauru.
bjauru.
na, as tai nepavadinciau sios istorijos bjauria . Gi gan bjauru ir nesubrendeliska kazka kaip nors pravardziuoti (siuo atveju pudeliu). Cia man kaip ir kerstas atrodo
Na mano mociute proanukiuj irgi nepagailejo siais metasi Padovanojo ruzava kepuryte megsta su dideliu bumbulu virsugalvy .. nesvarbu kad berniukas ir ciupa ciupsa xxl .. vaikuj metai laiko , tai nzn ar iki kitu kaledu pavyks suvalgyt.. ir aisqu firminiu naktinuku nuotrugaus xxl dydzio Bet nieko tokios.. atiduosim kam..
Mano dukra 13metu nuo mociutes(vyro mamos)gavo zaislini diskoteku bumbuliuka.Nezinojo verkt ar juoktis.Tuo tarpu sunus (15m)nuo tos pacios mociutes gavo Vyr kosmetikos rinkini,brangu...
Va kaip mociute VIENODAI anukus myli
Va kaip mociute VIENODAI anukus myli
QUOTE(Leksa @ 2008 12 27, 22:56)
na, as tai nepavadinciau sios istorijos bjauria . Gi gan bjauru ir nesubrendeliska kazka kaip nors pravardziuoti (siuo atveju pudeliu). Cia man kaip ir kerstas atrodo
tai ne kerštas.juk ''dovaną'' padovanojo pats pravardžiuotojas