QUOTE(Gera-mama @ 2008 04 23, 11:13)
Na merginos aš kiek žinau mišias užsako ir už gyvus žmones
Dovana tai tikrai netikus, bet intencija tai gera.
Gi būna mišios užsakomos už visų giminaičių sveikatą, gerovę, ar kad žmogus greičiau pasveiktų.
Misios irgi daznai uzsakomos,kai linkima gera,jei zmogus katalikas,tokia dovana tikrai neatrodytu netikusi,pats uz save neuzsipirksi,o uzpirke pasimels uz kjo sveikata,gerove ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(jutyte @ 2008 04 20, 11:12)
Pacia sauniausia dovana gavo mano giminaiis per vestuves
Toks pagyvenes dedule iskilmingai iteike voka... deja jis buvo tuscias
pati nuo tetos kas metai gaunu zvakides
na visko pasitaiko,tikrai nepiktybiskai juk zmogus ir uzmirsti gali.
Pati pamenu,turejau toki panasu atveji
Uzejo vaiku sesute,o pas mus yra baras ir jame visada yra saldainiu dezuciu na netiketiems sveciams,vat gydytojai,med sesutei ar siaip...na ir as jai daviau tokia grazia dezute vaikisku saldainiu (jie ganetinai brangus,skanus,o med sesute zinojau,kad vaikuciu turi),na taip apsidziauge,sako,mano vaikai senai tokiu paragauti norejo,tik nedrisdavome tokiu brangiu pirkti.Na ir po savaiteles,vaikstom su vyru po saldumynu parduotuve,vyras rodo i ta dovanota sesutei saldainiu dezute ir sako,zinai,bet sitie saldainiai tikrai skanu
as sakau is kur zinai
o jis na as paragavau(o ten tokia dezute,kad dangtelis,ir kai pradarai nesimato,kad jau pradaryta buvo
)ta kur musu bare kazkuri vakara prie arbatos,kai jus jau miegojot,sako taaaip saldziai uzsinorejau.Na jus isivaizduojate,kas ta momenta sukosi mano galvoje
ta pacia minute vyras paskambino sesutei ir atsiprase,paaiskino situacija,o ji sako,as taip ir pagalvojau,kad gal vaikas paragavo arba tevelis,kai niekas nemate
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2008 05 06, 13:42)
Nu taip, žinoma, kad galėtų, nu bet ką dabar jiems
Tu irgi kitą kartą neklausk ir ką nors "praktiško" padovanok
Mažu susipras
Ar šiaip linksma bus
Aš tik norėjau pasakyti, kad nereikia suteikti dovanoms labai didelės reikšmės ar dėl jų gadintis nuotaiką (tuo labiau galvoti, kad šitaip buvo norėta "kažką" pasakyti"
)
Va, mano vyras savo seneliui dabar Kaldėų proga padovanojo skanių kvapų mašinai
Nu ir ką - apsidžiaugė
Visiems gerai
butent maziau reikia teikti reiksme dovanoms...juk svarbiausia demesys,ar geriau butu,kad visai pamirstu
O jei dovanotojas visada kasmet buna "labai isradingas" ne pagal jusu skoni,juk galima taktiskai ir uzsiminti,kad sais metais butu gerai gauti tarkim vazele gelei ar sampuno,kuris tik vienintelis tinka jusu plaukam,ar bilietus i kina,nes retai kur iseinate...