Pasirodo ne mes vieni tokių superinių dovanų gaunam
Anyta kažkada ir bandė pirkti MB ir jo broliui batus iš bazės po 20 Lt., megztinius su turkiškais raštais Bet pati pastebėjo, kad MB jų nenešioja- tai kažkaip savaime atprato nuo tokių dovanų
Pati kelis metus išeilės per Kalėdas nuo giminių dovanų gaudavau kempines Taip ir nesupratau , ar aš čia tokia baisiai murzina ar perdaug švari atrodau Šiemet pirmą kartą pagaliau jų negavau
O labiausiai patiko kai MB brolis su šeima atvažiavo mažosios lankyti..... atvežė kelių mėnesių pupai tokią maximinę lėlę, tipo a la Barbę Ir dar pakomentavo...." Tu tik neslėpk, duok vaikui lai žaidžia " Nesuprantu.... gal skaityt žmonės nemoka, gi aiškiai parašyta, kad tik nuo 3 metų
QUOTE(Vilma J. @ 2008 03 06, 13:49)
O labiausiai patiko kai MB brolis su šeima atvažiavo mažosios lankyti..... atvežė kelių mėnesių pupai tokią maximinę lėlę, tipo a la Barbę Ir dar pakomentavo...." Tu tik neslėpk, duok vaikui lai žaidžia " Nesuprantu.... gal skaityt žmonės nemoka, gi aiškiai parašyta, kad tik nuo 3 metų
nuotaika pasikeliau... pasakojimai nerealus...
QUOTE(Indr @ 2008 03 06, 13:45)
oj prisijuokiau
as tai uosviene irgi turbo turiu, negana, kad ji visom anukem ( isskyrus viena mylimiausia) dovanoja savo senus plastikinius ar nutrintus metalinius papuosalus, tai per sias kaledas as eilini karta tikedamasi kokio asocio, sovietines vazeles, lekstes ar puodeliu gavau angliska knyga, kuria ji is manes pasiskolino pries gerus pora menesiu
nu ir nieko nesakiau ... ka bepasakysi ...
as tai uosviene irgi turbo turiu, negana, kad ji visom anukem ( isskyrus viena mylimiausia) dovanoja savo senus plastikinius ar nutrintus metalinius papuosalus, tai per sias kaledas as eilini karta tikedamasi kokio asocio, sovietines vazeles, lekstes ar puodeliu gavau angliska knyga, kuria ji is manes pasiskolino pries gerus pora menesiu
nu ir nieko nesakiau ... ka bepasakysi ...
Mirk is juoko Pagerinta anyta
ziuriu, kad anytu dovanos dazniausiai nerealiausios maniske irgi pirmauja siuo klausimu. neskaitant per Kaledas gaunamu visokiu "rinkinuku" (dantu sepetukai, kojines, ir panasiai) ji labai megsta perdovanot dovanas. Buna, kad jai kazkas kazka padovanoja, ji man pasirodo, pabedavoja, kad jai jau tos staltieses, patalynes ar panasiai nereikia. tai ziurek, po kurio laiko ta "dovanele" as gaunu Simet gavau uztiesala lovai, na jis visai nieko, bet as zinau, kad pries kelis metus anyta gavo is kazko dovanu
Arba ji megsta prisipirkt visokiu "naudingu" dalyku (niekam nereikalingos staltieses, visokie "kristoliniai" indai), pasirodo man sakydama "va, pigiai pirkau galesiu kam nors padovanot", o paskui as pati ka nors is tu nesamoniu gaunu
Ir juo labiau uzknisa, kad dovanoja tokius dalykus, kuriu ji turi zinot (jei klauso, ka as sakau, kai kalbames), kad as nemegstu. Na, pvz, kur as galiu panaudot kazkokia margai kristoline saldainine, jei atsikraustem i naujai suremontuota buta, kur tokiu "vazeliu" stilius totaliai ne i tema.
Ji ryskiai dovanoja dovanas, nes juk proga, tai reikia kazka padovanot : visai be jokio ikvepimo, tiesiog jai yra prievole pasirodyt, kad nepamirso gimtadienio...
Ir dar mano puikioji anyta niekada neismeta dovanu popieriaus ar maiseliu, nes juos gi panaudot galima ne karta esu gavus dovanas, suvyniotas i mano jai dovanotu dovanu popieriu ar maiseli (as labai atsimenu, i ka ipakuoju dovanas ir labai pastebiu, jei dovanos ivyniotos i panaudota popieriu) Na, bet kazkaip jau dabar net nekreipiu demesio i tas jos "dovanas".
Arba ji megsta prisipirkt visokiu "naudingu" dalyku (niekam nereikalingos staltieses, visokie "kristoliniai" indai), pasirodo man sakydama "va, pigiai pirkau galesiu kam nors padovanot", o paskui as pati ka nors is tu nesamoniu gaunu
Ir juo labiau uzknisa, kad dovanoja tokius dalykus, kuriu ji turi zinot (jei klauso, ka as sakau, kai kalbames), kad as nemegstu. Na, pvz, kur as galiu panaudot kazkokia margai kristoline saldainine, jei atsikraustem i naujai suremontuota buta, kur tokiu "vazeliu" stilius totaliai ne i tema.
Ji ryskiai dovanoja dovanas, nes juk proga, tai reikia kazka padovanot : visai be jokio ikvepimo, tiesiog jai yra prievole pasirodyt, kad nepamirso gimtadienio...
Ir dar mano puikioji anyta niekada neismeta dovanu popieriaus ar maiseliu, nes juos gi panaudot galima ne karta esu gavus dovanas, suvyniotas i mano jai dovanotu dovanu popieriu ar maiseli (as labai atsimenu, i ka ipakuoju dovanas ir labai pastebiu, jei dovanos ivyniotos i panaudota popieriu) Na, bet kazkaip jau dabar net nekreipiu demesio i tas jos "dovanas".
[/quote]
axxaxaxaxa as irgi tam pastabi
Pati kvailiausia mano matyta dovana atiteko mano klasiokei. Kai, gal kokioj 5 klasej, mainemes kaledinemis dovanelemis. Tai ji is klasioko gavo i celofana supakuotus 1 zaisliuka eglutei puosti ir plokscia didele batareika
Ka jis tuom norejo pasakyti, tai didele misle. Reiks gal kada per klases susitikima paklausti
Ka jis tuom norejo pasakyti, tai didele misle. Reiks gal kada per klases susitikima paklausti
QUOTE(Perfect @ 2007 09 26, 12:10)
Kita nekokia dovana buvo mano sunui krikstynu proga. Padovanojo krikstamote puses metu vaikui zaisla, kuris tinkamas bus tik po kokiu keliu metu...
Tai va ir nezinau, ar zmones tokie nesupratingi, ar tiesiog nesivargina del dovanu
Tai va ir nezinau, ar zmones tokie nesupratingi, ar tiesiog nesivargina del dovanu
Aš irgi dovanoju į priekį... ir džiaugiuosi, kai dovanoja mano mažiukei... Pvz: dabar ji turi lėlę kūdikį, mes jai dovanojom kilimėlį su raidėmis- dabar kilimėlis- kai paaugs jei išsilaikys įdomiau bus raidės.
QUOTE(6663 @ 2007 10 11, 18:26)
Nezinau kur deti, kai padovanoja pliushiniu zaisliuku ..Vaiku nera, man irgi ne 10 metu..Atiduodu shuniui
Oi..... geriau rink ir kai susilauks kas vaikų- atiduok... Arba yra gi visokie karitai? (arba man atiduok )
QUOTE(ieevva @ 2007 10 17, 18:44)
durklas simblolizuoja tvirtus santykius seimoja, ir sauguma manau sita dovana buvo nupirkta ne seepsau, sakoma jis tiesiog nukerta klia visoms nelaimems
bet nei durklai nei peiliai nedovanojami- jie taip pat simbolizuoja karą, barnius šeimoje...
QUOTE(Evelinute:) @ 2007 10 20, 14:19)
tevas yr gaves is jos tokia patranka tipo sampanui laikyt, kuri kiek pamenu, tiek metu stovejo pas juos svetainej
Aš seniai sendaikčiuose ieškau ko nors panašaus ir tokie daiktai dabar nepigūs... vieną kartą mačiau bet pardavėjęs užsiprašė tada 70Lt. tiek neturėjau... Maniau gal už kokia 30 būčiau ir paėmusi broliui kalėdoms... Tiek brolis tiek aš sergame sendaikčiais ir tarybinių laikų daiktais... nostalgija... Pas mus vaikystėje tokia patranka stovėdavo pačioje garbingiausioje vietoje.
QUOTE(leliuga @ 2007 11 07, 15:13)
Jubiliejaus (30)proga esu gavus sortus(iki keliu ) per televizoriu reklamuodavo tokie kazkokie uzsimauni ir kaip dirbi lieseji ar kas ten,nu bet man jie dideli storo elastiko,gal norit su dezute
man man reikia tokių šortukų...
QUOTE(lincikas5 @ 2007 11 15, 23:48)
Esu gavusi taures sampanui Jas tuscias sunku nuo stalo pakelti.Baisios...Vieta tik uzima kelis metus,nes niekaip ismest negaliu.Vis delto dovana
Sunkios taurės mano svajonė... man patinka tas svoris...
QUOTE(melagele @ 2008 02 28, 10:17)
Na as gavau dovana kaip dovana tik atvirute buvo labai idomi
Zodziu atplesiu voka O ten vietoj Merry Christmas atvirute sako Thank you:)
Na ka atverciu atvirute o ten parasyta
Su Sv. Kaledom ir Naujais metais!!Ir aciu kad nenumirei
P.S. mat pernai Metais kovojau su veziu...
Zodziu atplesiu voka O ten vietoj Merry Christmas atvirute sako Thank you:)
Na ka atverciu atvirute o ten parasyta
Su Sv. Kaledom ir Naujais metais!!Ir aciu kad nenumirei
P.S. mat pernai Metais kovojau su veziu...
Va čia tai durnystė... ir dar po tokios kovos... čia tiesiog įžeidimas ar ką?Pritrėkšt galima...
O šiaip pasiskaičiau ir pati pagalvojau. Aš irgi esu padovanojusi nei šį nei tą... Na tiksliau norai buvo geri. MEs su MB važiavom jau gerokai po Kalėdų pas jo mamą. O dovanos nupirkę nebuvom (čia prieš 5metus) tai nulėkėm į Jyską ir ten už 29,99 nupirkom 6 puodelių komplektą (su lėkštutėmis visi skirtingų spalvų- su tokia ale pakaba viskam sudėti) Taigis- nuvežam (vis šis tas- be to ten su puodeliais visad bėda- visad trūksta) įpila ji verdančio vandens ir... 1 iš karto trūksta, po kelių įpylimų neatlaiko antras... oi kaip raudonijau
O pati. Na nepasakyčiau kad gaunu kažkokias keistas dovanas. Viską ką gaunu branginu. Ir rankšluostukus ir servetėles kurių nenaudoju, ir seną salotinę (kurią labai branginau deja ji sudužo ) tokią masyvią stiklinę- o gal ir ne... puodelių rinkinį- kuris ir stovi nepanaudotas- tačiau man labai brangus- mat gautas iš žmogaus kurio seniai nebėra , štai žiūriu ir prisimenu.
O man nevykusią dovaną šiais metais irgi anyta įteikė. Bet nieko- gera dovana- praktiška tik viena bėda.... Dovanojo tokį fainulka oro gaiviklį mašinai na pakabinamą- toks pliušinis bezdžioniukas. Tik viena bėda- aš įkvėpiau ir man prasidėjo klaiki jam alergija O šiaip visai fainulka tas gaiviklis- net nepavadinčiau nevykusia dovana- tik jei ne ta alergija. Tiesa- kodėl prisiminiau-MB pasikabino ir teigia kad man jokios alergijos nėra.... taigis kenčiu daba ištisai kai tik važiuojam: akys ašaroja, peršti visą nosiaryklę, bet niekis- juk neamžinas jis
O šiaip- austus daiktus aš dievinu- o jei dar pačio žmogaus daryta, tai iš viso prie širdies dovana. Man labai patinka kai MB senelė primezga vilnonių kojinių ir mes prisirenkam kas kiek... vat ir dovanos... Ir labai faina...
O dar iš dovanų- čia apie pledus ėjo kalba- mes gavom 2 tokius ale sintetinius- bet mes apsidžiaugėm , mums [patiko... na i kas kad sintetiniai- užtat kaip fainiai plaukai pasistoja kai patrini... ir žaislas ir naudinga... ai kažkaip mes su MB džiaugiamės visomis dovanomis- dovanoja- reiškiasi nepamiršta.
Ir dar- dėl saldainių ir galiojimo- jei nežinojote- rusiškuose saldainiuose dažnai įspausta ne galiojimo data o pagaminimo- o galiojimo laikas parašytas kiek mėnesių galioja nuo pagaminimo datos rašytiniai... tai vat- gal vis tik nepasiskaitėt?
Papildyta:
na dar pridėsiu atsiminiau... Atėjo lankyti mano mažiukės mano antros kartos dėdulės... na ir padovanojo.... mažiukei fainulka tokį barškutį, tėveliui "už ištvermę" butelį stipraus saldaus gėrimo (nepamenu kas ten buvo, bet kažkas stipraus ir saldaus 40laipsnių) o man... nieko. nei gėlytės, nei atvirytės, net ir nieko nepasakė- o giminės jie mano ne MB... tada neseniai pagimdžiusi vos neapsiverkiau, pasijutau užmiršta niekam nereikalinga, bet kažkaip susivaldžiau... na *****, jei jau nenešate man tai ir nereikia, bet kam mane išskirt? Na galėjo gi jie tą butelį atnešt su žodžiais: "šeimynai..." ar kažką panašaus tai ne "Tėveliui už ištvermę " Tiesa patys pastebėjo savo netaktą... tai pradėjo mekenti kad mamytė turi jau dovanėlę , labai prajuokino...
Pasakius tiesą nustebino mane, kad kažką atnešė- kad nepamišo jog pagimdžiau, Su naujai iškeptu tėveliu tą butelį sėkmingai patvarkė... (kaip ir dar vieną MB atneštą) atšventė dėdulės...
QUOTE(=Svaja= @ 2008 01 23, 20:21)
Oj galiu pasakyti ka mano uosvene (Anyta0 savo suneliui kaledu proga padovanojo
ogi dangti unitazui grazus aisku bet zvengiau nerealiai
ogi dangti unitazui grazus aisku bet zvengiau nerealiai
Oi negaliu
o aš dovanų 12-oj klasėj gavau plastmasines gėles panardintas į cilindro formos vazą, kuri yra aklinai uždaryta ir pripildyta vandens.
ot
ot
Paskaiciau apie Jusu visas gautas dovanas. Tai prisizvengiau iki asaru
Net balsu zvengiau skaitydama,apie nevykusias dovanas
As esu labai miela ir kartu absurdiska dovana gavus As buvau kokioj 3 klasej,o mano jauniausia sesuo dar nejo i mokykla,tai ji vaikas labai norejo man kokia dovana gimtadienio proga padovanot.Tai sukrapscius savo centukus,nupirko kramtoske,tokia su lipduku.Bet kadangi labai ja viliojo ta guma,tai vaikas neatsspyre pagundai ir atsikando puse tos gumos Tai gryzusi gavau dovanu puse gumos ir ta lipduka dar dabar atsiminusios pazvengiam
dar mano tetis is savo mamos superines dovanas gauna.Venakart tevas nuvaziavo su reikalais per savo 40 gimtadieni pas tevus,o tie net zodziu nepasveikino Tai kai jis pats primine,kad siandien ju vyriausio sunaus kaip ir jubiliejus,tai baba istrauke is spintos turgines kojine,kur buna 3 poros uz 5lt ir padovanojo O kita men nekviesti vaziavo i savo dukros gimtadieni nupirke saldytuva ir dar jos vaikams po dvirati is baltik vairo Tai kazkaip labai tetes gaila buvo ir paciai abydna ,nes buvau vaikas ir taip norejau naujo dviracio O is jos pati niekad dovanu nesu gavos
As esu labai miela ir kartu absurdiska dovana gavus As buvau kokioj 3 klasej,o mano jauniausia sesuo dar nejo i mokykla,tai ji vaikas labai norejo man kokia dovana gimtadienio proga padovanot.Tai sukrapscius savo centukus,nupirko kramtoske,tokia su lipduku.Bet kadangi labai ja viliojo ta guma,tai vaikas neatsspyre pagundai ir atsikando puse tos gumos Tai gryzusi gavau dovanu puse gumos ir ta lipduka dar dabar atsiminusios pazvengiam
dar mano tetis is savo mamos superines dovanas gauna.Venakart tevas nuvaziavo su reikalais per savo 40 gimtadieni pas tevus,o tie net zodziu nepasveikino Tai kai jis pats primine,kad siandien ju vyriausio sunaus kaip ir jubiliejus,tai baba istrauke is spintos turgines kojine,kur buna 3 poros uz 5lt ir padovanojo O kita men nekviesti vaziavo i savo dukros gimtadieni nupirke saldytuva ir dar jos vaikams po dvirati is baltik vairo Tai kazkaip labai tetes gaila buvo ir paciai abydna ,nes buvau vaikas ir taip norejau naujo dviracio O is jos pati niekad dovanu nesu gavos