QUOTE(SANTA @ 2006 01 26, 15:45)
....bet tada tu atimsi malonuma is vaikucio savo,jei jau pasirinksi rukyma ,jei jau sugebesi tris men nerukyti ,manau del savo vaikelio istversi ir ilgiau.O nauda bus ne tik vaikeliui ,bet ir tau
Linkiu tau ilgo maitinimo ,tik be cigaretes
Nu SANTA tu cia graziai pasakei
ir mane sugedinai
saunuole tu
. visos piktos kaip raganos,barasi
,o tu ramiai graziai papomokslavai
aciu
QUOTE(persikas @ 2006 01 27, 14:15)
O ką nei kart nesi mačiusi vaikų kavinėj?
Gerai yra nerūkančiųjų vietos, bet deja jos šalia rūkančiųjų. tai rezultatas praktiškai toks pats.Kol neturėjau vaikų ir aš taip galvojau.... Su vaiku ten neisiu, to nedarysiu... Bet vien miškely vaikščiot tikrai atsibosta, noris ir pasižmonėt, ir su draugais susitikt
Bet realybėj pamatai, kad norėdama vaiką apsaugoti nuo dūmų, ne tik pati turi nerūkyti, bet ir daug ko atsisakyti, tame tarpe ir pietų kavinėje. Gerai kad yra tokių pat mamyčių kaip ir aš
tai bent su jomis ir temos tos pačios, ir poreikiai tokie pat
Va ir aš taip pat manau, kad nesvarbu ar mama žindo ar ne, nepriklausomai nuo to, tai yra tokia pat blogybė. ir nė kiek ne mažesnė. Lygiai tas pats su tėčiu, seneliu, dėde, teta ar drauge. Rūkyti prie vaiko negalima
persiko nuomone taip pat man patinka
,as su ja sutinku,nejaugi turi sedeti namuose ir niekur neiseit pasizmoneti? visos cia pasisakiusios mamytes tokios sventuoles,niekur neina tik namuose sedi?
QUOTE(persikas @ 2006 01 27, 15:54)
O mano vyras išvis nerūko
Ir su jokiais kvapais man išvis kovoti nereikia. Aš taip pat rūkiau, bet sužinojus kad laukiuosi, man tai tema tabu. Apie tai negalvoju ir tiek. Bet aš niekada nesmerksiu tų mamų kurios rūko, taip pat kaip niekada nesmerksiu tų tėčių kurie rūko, taip pat kaip nesmerksiu mamų, kurios apskritai nemaitina ir t.t. Kiekviena tegu elgiasi kaip nori. Bet niekada nepripažinsiu, kad didžiausia šeimos blogybė yra kartais parūkanti, ( ne prie vaiko), žindanti motina. Vat būtent, kad nei viena nesam šventuolės, ir užvalgom kartais ne to ką reikia, ir šampaniuko paragaujam, ir blogų emocijų pilnom kartais tenka pamaitint savo angelėlį. Taigi darykit man ką norit, bet didžiausiu rūkymo minusu visuomet laikiau dūmus, smarvę iš burnos, nuo rūbų ir t.t. taigi manau visa tai "turi" bet kuris rūkorius, ar žindantis ar ne
Ir toliau manau, kad taip kaip tėtis netampa blogesniu jei rūko, taip pat ir mama netampa blogesnė jei rūko (žinoma ne prie vaiko)
as taip pat iki nestumo rukiau,o kai suzinojau jau tikrai nesinorejo nuodyti savo pilvuko
o ateityje ziuresim
pritariu persikui,kad kiekviena lai elgiasi taip,kaip nori.