Nu nu kiokios vios šventuolės tos lietuvos mamytės Aš būdavo išgerdavau kiekvieną vakarą alaus butelį, prieš miegą, surūkydavau porą cigarečių ir į lovą. Manau kad vaikas daugiau mašinų išmetamosiomis dujomis nuodijamas kai gatvėmis stumiam savo žemus vežimukus, negu užuosdamas kažkada parūkiusią savo mamą.
QUOTE (Dailin @ 2004 09 04, 10:34) |
Manau kad vaikas daugiau mašinų išmetamosiomis dujomis nuodijamas kai gatvėmis stumiam savo žemus vežimukus, negu užuosdamas kažkada parūkiusią savo mamą. |
Del to rukymo tai, manau, kad esme ne tame, ar vaikas uzuodzia ar ne, bet tame, kad nikotinas patenka i piena
nezinau ar as sventa, bet salia visu kenksmingu masinu dumu tikrai nenoriu papildomai savo vaiko nuodyti.O pasyvus rukymas dar blogiau nei paciam rukyti gal taip kalbu, nes mes su vyru nerukantys
O as blogiete, niescia budama rukydavau po pora cigareciu per diena, nes niekaip nesugebejau mesti ir del to labai grauziausi. Vaikas gime visiskai sveikas ir isnesiotas, tik ciulptuko niekaip neeme ir is buteliuko niekas negere. Kai pati maitindavau tai irgi rukydavau po pora cigareciu per diena, aisku kai pamaitindavau. Karta per gimtadieni isgeraiu bokala alaus ir mazoji iskart prabudo ir pradejo verkti, turejau maitinti, tai ji pora gurksniu pieno nuryja ir ziaukcioja, matyt kartus pienukas buvo pasidares, bet vistiek prigere ir nieko. Pramaitinau ja taip iki dvieju metu. Nei karto ji man rimtai nesirgo (tik sloga kartais budavo) ir neserga, tfu tfu tfu...
Tai gal nieko cia bloga, bet aisku ir nieko gero tame nematau. Nors dabar jau pora metu kaip nemaitinu, bet vistiek labai grauziuos, kad blogai dariau
Tai gal nieko cia bloga, bet aisku ir nieko gero tame nematau. Nors dabar jau pora metu kaip nemaitinu, bet vistiek labai grauziuos, kad blogai dariau
mielos moterys,labai sunku pasakyti kas ir kokais kiekiais gali pakenkti jusu kudikiui.Sitie dalykai yra labai individualus,pvz.as kai laukiausi rukiau,ir ne po viena cigarete,kartais isgerdavau vyno ar alaus,ir ne po viena taure..Na,sunku buvo atsisakyti,ypac rukymo.
Mane gydytoja lyg tarp kitko ispejo,kad rukymas gali itakoti vaikelio augima. Ir ka jus galvojat,vaikelis gime 4kg 600 gr. ir 59 cm.
Dabar mano 4 men. vaikutis yra 71 cm. ir sveria virs 8 kg.nors as elgiuosi panasiai ir,gink Dieve,saves nepateisinu..
Mane gydytoja lyg tarp kitko ispejo,kad rukymas gali itakoti vaikelio augima. Ir ka jus galvojat,vaikelis gime 4kg 600 gr. ir 59 cm.
Dabar mano 4 men. vaikutis yra 71 cm. ir sveria virs 8 kg.nors as elgiuosi panasiai ir,gink Dieve,saves nepateisinu..
Aš tai jau maitinu 11 mėn, žinokit nusidėjau vaikeliui , nes buvo gimtadienis ir išgeriau,o paskui vaikelis vėmė, va man ir atligis žinosiu , o kaip pas negi tik aš viena nusidejelė ?
Vakar mano tevuko jubiliejus buvo ir as biski isgeriau ,bet mano vaikelis neveme.Nemanau,kad tavo leliukas veme nuo to,kad mamike isgere stikla vyno,gal jam kas kita nutiko ?Pvz. ka naujo uzvalge?Zinai as savo pirmagimi buvau tiek perkaitinus,kad ne tik apsiveme ,bet ir apsividuriavo .Viskas bus gerai,nepergyvenk,manau ne viena siokiu ar tokiu nuodemiu padarom
QUOTE(mutantė @ 2005 06 06, 18:54)
Aš tai jau maitinu 11 mėn, žinokit nusidėjau vaikeliui , nes buvo gimtadienis ir išgeriau,o paskui vaikelis vėmė, va man ir atligis žinosiu , o kaip pas negi tik aš viena nusidejelė ?
Sveikutės
Mutante, tavo vaikutis tikrai ne dėl to vėmė.Savo dukrą matinau iki 11 mėnesių ir būdavo kad vyno taurę išgersiu ar alaus stiklinę. Ir nieko. Tik tai darydavaupo maitinimo.
Na gal ne nuo to, bet mano vyras ant manęs labai pyko sakė baigti tau baliai
Nemanau ir aš kad vaikutis turėjo vemti dėl to kad išgėrei .Maitinu jau 1 metus ir keturis mėnesius, ir tikrai ne vienam baliui ir vyno, ir šampanao teko išgerti ir dukrytei nieko. Gal taip ko nors užvalgė
Sveikit
Sveikit
Dėkui už palaikymą, gerai, kai aš ne viena tokia
Nors per teliką išgirdau, kad net mirė vaikas kaip motina prisigerus ji pamaitino, tai va ( na žinoma iki tokios stadijos man prisigert tai toli)
Nors per teliką išgirdau, kad net mirė vaikas kaip motina prisigerus ji pamaitino, tai va ( na žinoma iki tokios stadijos man prisigert tai toli)