QUOTE(Kristinacl1 @ 2013 12 04, 12:57)
Sveikos mamytes. Man labai bloga. Nerandu vietos. Bet pasiskaicius Jusu komentarus, praradau paskutine vilti. Auginu vaikeli viena. Vyras uzsieny. Nuo ryto iki vakaro - mano mazutis ant ranku, ne per zingsni nesitraukia. Nakti maitinu kas 40 min, nes kitaip jis atsibunda. Ir kieta maisteli valgo, bet manes vistiek paleisti nenori. Visa buitis, pasivaiksciojimai, zaidimai, apsipirkimai - ant mano peciu. Jau desimtas menuo, pastebejau, kad nebegaliu. Sypsausi jam, o kai jis nusisuka - verkiu. Noriu mirti. Labai ji myliu, o tai tik dar labaiu gilina mano depresija. Niekur negaliu iseiti, pas mane irigi niekas neateina, nes maziukui reikia maksimalaus demesio. Kankinuosi. Pradejau gerti ta vyneli po taure - padejo. Bet po kiek laiko ta taure, peraugo iki... butelio. Viskas tapo dar blogiau. NENORIU TAPTI ALOKOHOLIKE. Parukiau. Gyvenimas nusvito. Ir nebegaliu be dumo. Vaikutis uzmiega, o as jau laukiu tos savo minutes. Ar tai labai blogai? Nebezinau ka daryti....
labas. vis negaliu pamiršti tavo žinutės. labai jau artima mano situacijai, net tas žadinimas kas 40 min ir negalėjimas kitaip nurimti kaip tik prie krūties. aš irgi viena auginu, va jau metai tuoj, tai iki skausmo suprantu,kaip ima važiuoti stogas toj visiškoj atskirty velkant protu nesuvokiamą krūvį. kažkada ir man alaus butelis buvo turbūt vienintelis įmanomas poilsis smegenims ir kūnui, vienintelė prieinama priemonė neišprotėti. todėl aš jos nei pateisinu, nei nepateisinu, ekstremalioms situacijoms kitokie ir standartai. kitas klausimas, kaip neįsi(nu)važiuoti... beje, aš alkoholike netapau,kažkaip galiausiai tapo per sunku net ir tą butelį iš parduotuvės parsitysti, o jei kas atveždavo - per sunku išgerti. žodžiu, išeitis, manau, jei vyro grįžimas greit nesišviečia (o man, pvz, nesišviečia niekada) - vartoti antidepresantus. žinau, kad yra tokių, kurie suderinami su žindymu, jei dėl kažkokių priežasčių neišeina/nesinori atjunkyti. pati ketinu pasikonsultuoti su gydytoja, galėsiu pasidalinti info. laikykis.