Įkraunama...
Įkraunama...

Žalingi įpročiai ir žindymas

QUOTE(vikutuke @ 2012 09 11, 10:13)
ŠAU-NUO-LĖ !!!!  Viskas tuo ir pasakyta mamkos.  biggrin.gif
Aš irgi esu mėgėja parūkyti, ir martinio taurė man iki šiol yra didžiausias malonumas, tačiau nepiknaudžiausiu  tuo, kol nebaigsiu maitinti savo dukros.

puikumelis wink.gif as manau, kad didziausia meile vaikui atsiskleidzia ne tada, kai darome kazka, ka lengva daryti, o tada kai ryztames tam, kas sunku smile.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As is vis nesuprantu, kaip galima rukyti ar vartoti alkoholi nestumo ar zindymo metu.
Visa nestuma ir dabar kai maitinu man vis siulo tai isgerk kokia stikline, kas cia tokio. Ir tai siulo pacios mamos. Neragavau alkoholio jau daugiau kaip metus, tas pats ir su cigaretem, ir niekas man ju neisiulys. Juk del vaikelio sveikatos juk galima siek tiek pakenteti.
Atsakyti
Griežtai prieš, nors itin gerbiu tas, kurios iki nėštumo vartojo, bet vardan savo vaikelio sugeba susilaikyti ar net ir visam laikui atsisakyti. Šaunuolės:)
Atsakyti
Man net gydytojai rekomendavo taure raudono vyno del kraujo po gimdymo blush2.gif
Atsakyti
Aisku buna akimirku maitinant, kada reikia isgerti stiklinaite - kad nervus nuimtu, nuovargi ar siaip atsipalaiduoti, bet tik labai retai - isskirtiniais atvejais. Bet siaip tai nesuderinami dalykai.
Taciau nestumo metu tai jokiu butu! schmoll.gif
Nieko baisiau uz rukancia nesciaja schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Turiu tris vaikučius. Kuomet pradėjom planuot pirmąją (maždaug prieš penkerius metus),atsisakiau visiškai alkoholio ir rūkalų. Ir iki šios dienos jų nevartojau ir nevartoju thumbup.gif Man tiesiog nepriimtina ax.gif o ir augantiems vaikams mama su cigarete neitin koks pavyzdys.
Atsakyti
Sveikos mamytes. Man labai bloga. Nerandu vietos. Bet pasiskaicius Jusu komentarus, praradau paskutine vilti. Auginu vaikeli viena. Vyras uzsieny. Nuo ryto iki vakaro - mano mazutis ant ranku, ne per zingsni nesitraukia. Nakti maitinu kas 40 min, nes kitaip jis atsibunda. Ir kieta maisteli valgo, bet manes vistiek paleisti nenori. Visa buitis, pasivaiksciojimai, zaidimai, apsipirkimai - ant mano peciu. Jau desimtas menuo, pastebejau, kad nebegaliu. Sypsausi jam, o kai jis nusisuka - verkiu. Noriu mirti. Labai ji myliu, o tai tik dar labaiu gilina mano depresija. Niekur negaliu iseiti, pas mane irigi niekas neateina, nes maziukui reikia maksimalaus demesio. Kankinuosi. Pradejau gerti ta vyneli po taure - padejo. Bet po kiek laiko ta taure, peraugo iki... butelio. Viskas tapo dar blogiau. NENORIU TAPTI ALOKOHOLIKE. Parukiau. Gyvenimas nusvito. Ir nebegaliu be dumo. Vaikutis uzmiega, o as jau laukiu tos savo minutes. Ar tai labai blogai? Nebezinau ka daryti....
Atsakyti
Kristina, parašykit šitoje temoje http://www.supermama...hp?showforum=25 Sekmės! 4u.gif
Atsakyti
Esu pries, labai megstu alu, vyna ir tekila, bet niekada net minties nera vartoti alkoholio nei nestumo, nei maitinant. Noras yra, bet tai atidedama kai baigsiu maitinti. Pries laukiantis pirmojo as rukiau, bet meciau ir vel pradejau tik baigus maitinti. Bet parukius dar keleta metu meciau visiems laikams ir to priezastis pagrindine vaikas kuris jau pradejo suprasti apie rukya ir kaip as galiu kalbeti apie zala ar veliau reikalaut nerukyt jei pati tai darau biggrin.gif
O alaus tai kartais is vyro gurksni atsigeriu, del skonio. Bet jei noredavau daugiau nusipirkdavau nealkoholinio ax.gif
Atsakyti
Prieš atsirandant vaikui rūkiau, kai tik sužinojau kad aš nestuke.gif mečiau. beveik trys metai praėjo kaip neberūkau. Ir noro tikrai nebuvo. cool.gif Buvo, kad nėštumo metu išgėriau šiektiek konjako, nes ginė rekomendavo, nes man labai kojos tino. Tačiau labai mažai. Beje mane labai traukdavo ant alaus, bet kad ir kaip norėdavau neleisdavau sau išgerti daugiau nei du mažus gurkšniukus angel_not.gif Pirmus metus kai maitinau tai grieštai neišgerdavau nei lašo alkoholio, kai antrus maitinau jau leidau sau šiek tiek, bet labai retai ir tai tik vakare, kai dukra miegodavo, po nakties gaudavo košelę o tik vėliau pienuką ir tai kai gaudavo pieniuką, pirmus lašus visada nuspausdavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majoga: 07 gruodžio 2013 - 01:55
QUOTE(taukst @ 2013 12 05, 21:03)
Kristina, parašykit šitoje temoje http://www.supermama...hp?showforum=25 Sekmės!  :4u:

Ten daug temų, kurią būtent rekomenduojate?
Atsakyti
QUOTE(Kristinacl1 @ 2013 12 07, 16:16)
Ten daug temų, kurią būtent rekomenduojate?

šią http://www.supermama...?...2631&st=336 4u.gif laikykitės
Atsakyti