QUOTE(ada21lt @ 2012 07 22, 19:50)
Juokingai skamba jusu zinutes.
Ka jomis norite irodytio, kad alkoholi sveika gerti? Ir, kad organizmui jokio zalingo poveikio jis nedaro, o susivirskina taip pat lengvai,kaip ir bet koks maisto produktas? Ir kad musu organizmas visiskai nesitersia ir visiskai issivalo, kai vartojami nuodai
Gerkit, jei jums reikia
Ne. Noriu įrodyti, kad žmogus, kuris teigia, kad rimtai domėjosi alkoholio veikimu ir metabolizmu, turėtų atsakingiau formuluoti mintis
Papildyta:
QUOTE(MamJaunoji @ 2012 07 18, 12:13)
Sveikos mamytės,
pati esu žindanti mama ir jau labai kyla noras grįžti prie tabako... tai iškilo toks klausimas, o jei bandyčiau elektronines cigaretes? Kaip manot ar jas sveikiau rūkyti?
Kaip tik neseniai draugė nusipirko nebrangiai ir sakė visai neblogai pakeičia paprastas cigaretes
QUOTE(fantasy_83 @ 2012 07 18, 15:56)
Papildyta:
kaip suprantu elektroninese cigaretese nera tabako ir kenksmingu medziagu (kiek teko dometis), tai manau kad cia nereali alternatyva. as pati spirgu kaip noriu...
draugai buvo lauktuviu parvezeze su iv skoniais, tai ir man, ir vyrui mano patiko.
o kur tavo drauge pirkusi?
Domėkitės iš naujo
Rūkymas žindymo metu, nepriklausomai nuo to, ar cigaretė įprastinė, ar elektroninė bet kokiu atveju nėra priimtinas.