Įkraunama...
Įkraunama...

Žalingi įpročiai ir žindymas

QUOTE (liusi @ 2004 05 28, 13:51)
Ziuriu dauguma cia esanciu labai jau teisingos mamos smile.gif Vaikus maitina kiek jie nori ir kada nori, negeria, neruko, nesinervuoja ir t.t. Kuo daugiau skaitau tuo jauciuosi prastesne wink.gif Maitinu as savaja taip pat vis dar (8 men.) ir nepijokauju ir cigaretem nepiktnaudziauju, bet visko pasitaiko- ir parukyti, ir vyno isgerti, ir vaika aprekti. Kazkokia matyt as ne visai tobula mama. sad.gif

A ko tau rekt ant astuoniu menesio vaiko?
Tiesiog smalsu.
Atsakyti
Mamos o jei as alaus isgeriau buteli (UTENOS melyna) tai daba man ta pieneli nusitraukt ir ispilt? ar nieko cia baisaus? ir jei nusitraukt tai kiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgichka: 29 gegužės 2004 - 19:25
QUOTE (Jurgichka @ 2004 05 29, 19:23)
Mamos o jei as alaus isgeriau buteli (UTENOS melyna) tai daba man ta pieneli nusitraukt ir ispilt? ar nieko cia baisaus? ir jei nusitraukt tai kiek?

Manau, ka alaus tai tikrai nieko baisaus smile.gif . Jei tu buteliu ne 16 wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ChikuRaku: 29 gegužės 2004 - 20:55
MAN MAMA ŠIAN LIEPĖ "BIŠKĮ" ALAUS ĮKALT wink.gif IR ŽURNALE SKAIČIAU, KAD PVZ.: PAGERKIT ALAUS GULĖDAMOS VONIOJE, ATSIPALAIDAVUS, PIENUKO PAGAUSĖS g.gif
Atsakyti
Šian paragavau vyno, nu kaip nepatiko blink.gif ir alusneskanus patapo sad.gif kas čia daros rolleyes.gif g.gif ( 2.gif 2 mėn)
Atsakyti
As jums nuosirdziai pavydziu, mamytes, jei jums niekada nepasitaiko uzrikti ant savo lialiaus. Matyt arba jusu leliai siek tiek ramesni nei maniske, arba pas jus kantrybes daugiau. Mano kantrybe kuo toliau tuo vis labaiu senka, bo vaikutis tai jau jo ohmy.gif Ypatingai ji pas mus originali tampa naktimis, sugalvoja sneketis, zyzti arba pvz. siandien spiegti, tada ir truksta kantrybe ir lialka buna aprekta sad.gif
Atsakyti
niu kokia neteisybė mad.gif
čia aš apie rūkymo poveikį maitinančioms mad.gif mad.gif Kad 2.gif daugiau serga kvėpavimo takų ligom.
Pirmąją kol maitinau, neėmiau nei dūmo, o sirgdavo vos ne ištisai. Ir draugė kartu laukėsi, tai ir nestuke.gif dūmino, ir maitindama, ir ką jūs manot???
Jos 2.gif tiek neserga.
Taip kad nereikia viskuo tikėt.
Atsakyti
Mano mazajai 2.5 men. Per nestuma buvau metusi rukyt be jokiu islygu,ir dabar net pati stebiuosi kaip pavyko. Pirma menesi kol maitinau apie rukyma irgi net pagalvot negalejau.O dabar deja pabandziau karta antra ir net ir keikdama save negaliu mesti. Taigi surukau per diena viena ar dvi cigaretes. Jei galima konkreciai isdestykite zala pieno kokybei ,nes galiu sakyti rukymas ieina i mano gyvenimo ritma.Mano mergaite kaip ir buvo rami ,neserga,nakti puikiai miega.Pamotyvuokite ne teoriniais faktais jei aisku tokiu yra.
Atsakyti
QUOTE (Astai1 @ 2004 06 13, 21:45)
Mano mazajai 2.5 men. Per nestuma buvau metusi rukyt be jokiu islygu,ir dabar net pati stebiuosi kaip pavyko. Pirma menesi kol maitinau apie rukyma irgi net pagalvot negalejau.O dabar deja pabandziau karta antra ir net ir keikdama save negaliu mesti. Taigi surukau per diena viena ar dvi cigaretes. Jei galima konkreciai isdestykite zala pieno kokybei ,nes galiu sakyti rukymas ieina i mano gyvenimo ritma.Mano mergaite kaip ir buvo rami ,neserga,nakti puikiai miega.Pamotyvuokite ne teoriniais faktais jei aisku tokiu yra.

chia gali paskaityti pediatres acakyma i panashu klausima.
http://www.supermama...?showtopic=6418
Atsakyti
Aš esu laaabai silpna. Visa nestuma rukiau - is pradziu su saiku (1-2 cigaretes per diena), o paskutinėm savaitėm tai po puse pakelio suplėšdavau (aisku, pačių silpniausių). Ir ką, vaikas gimė normalus, ne per anksti, netgi viena savaite pernešiotas, svere irgi nemažai - 3,350 g.

Dabar sūnui jau 7 mėn., o as dar rūkau, ir alkoholio kartais pavartoju. Vaikas sveikas, sveria 10,5 kg, ūgis 73 cm. Žinoma, labai graužia sąžinė, aš suprantu, jei jis dabar sveikas, tai dar nereiškia, kad po kurio laiko jam tas su pienuku gautas nikotinas neasilieps. [COLOR=red]Būkit geros, gal galit patarti, gal kuri išbandėt tikrai gerą būdą mesti rūkyti, tai ir man patarimo nepašykštėkit...
Atsakyti
QUOTE (saulala @ 2004 06 27, 15:32)
Aš esu laaabai silpna. Visa nestuma rukiau - is pradziu su saiku (1-2 cigaretes per diena), o paskutinėm savaitėm tai po puse pakelio suplėšdavau (aisku, pačių silpniausių). Ir ką, vaikas gimė normalus, ne per anksti, netgi viena savaite pernešiotas, svere irgi nemažai - 3,350 g.

Dabar sūnui jau 7 mėn., o as dar rūkau, ir alkoholio kartais pavartoju. Vaikas sveikas, sveria 10,5 kg, ūgis 73 cm. Žinoma, labai graužia sąžinė, aš suprantu, jei jis dabar sveikas, tai dar nereiškia, kad po kurio laiko jam tas su pienuku gautas nikotinas neasilieps. [COLOR=red]Būkit geros, gal galit patarti, gal kuri išbandėt tikrai gerą būdą mesti rūkyti, tai ir man patarimo nepašykštėkit...

dry.gif manau patarimai ce nepades... jei nemetei iki siol, taj dabar abejoju ar mesi... aciprasau jei izeidzeu, bet ce mano nuomone dry.gif
Atsakyti
QUOTE (saulala @ 2004 06 27, 15:32)
Aš esu laaabai silpna. Visa nestuma rukiau - is pradziu su saiku (1-2 cigaretes per diena), o paskutinėm savaitėm tai po puse pakelio suplėšdavau (aisku, pačių silpniausių). Ir ką, vaikas gimė normalus, ne per anksti, netgi viena savaite  pernešiotas, svere irgi nemažai - 3,350 g.

Nerukyk.Nepirk cigareciu. Nusipirk geriau ko nors skanaus. kai labai noresi rukyti, tada grauzk ka nors. Sugalvok nora, ko labiausiai nori ir prisizadek, jei mesi rukyti tai tas noras issipildys, arba sugalvok sau apdovanojima. Sunkiausia bus dvi savaites. Kiekviena diena kancia, bet isbandyk savo valia. Paverksi, pavaziuos stogas pradzioj, bet taip galima mesti. Sunku, bet verta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tvarkele: 27 birželio 2004 - 17:49