[quote=EDITUKA2004,2009 04 22, 19:25]
siuo klausimu as pries zalingus iprocius juk viskas pereina i piena
pritariu
QUOTE(natalikas @ 2009 02 21, 14:20)
nieko as neispilu ir nenutraukineju,raudonas vynas nedegtyne,manau jej vaikuj pikvuko nepus ,ar neisbers tai po biski ir butelaiti isgert galima ,toj arsios mamos mane uzkolios,tik bandik potruputi,kaip ir maista,na nezinau,as taip darau,buvo pora kartu su vuru buteli ant 2ju vyno padarem,na nieko mano maziuj neatsitiko
gali mane vadinti viena is arsiu mamu, bet tikrai nesamones sneki...
kolkas gal ir neatsiliepe tas butelys vyno, bet palauk, negirk dienos po vakaro, pamatysi viska, kai tavo maziukas uzaugs, kai jau pilnai issivistys (juk gali atsiliepti siokiu tokiu protiniu atsilikimu ir t.t., vaikiukas taps negabus mokslams, paprasciausiai nepajegs mokytis ir t.t.)... patikek manim, nors alkoholis ir ne narkotikai, taciau jo poveikis tokiam mazam organizmui daro laaaaabai didele itaka, ypac protiniam vaikiuko vystymuisi..
manau, kad jeigu jau motinoms uztenka egoizmo islakti buteli vyno, nes jos nori, jos irgi zmones ir maitint vaikiuka, tai gal geriau bukit egoistes iki galo ir isvis ju nemaitinkit... nes misinukas jau tikrai geriau uz girta piena..
sekmes
QUOTE(evutukas @ 2009 04 21, 18:31)
sveikos mamos,as jau nerukymo staza turiuu dideli, pastojau, o dabar maitinu, mazei 8 men, o as jau savaite duodu tik nakty....kaimyne mane vis kvieciasi pas saave, bet ir ji neruke kol maitinu, tai kartais toks noras uzeina,. bet tada pradedu galvotti kokia as mama, jei taip darysiu ir atsilaikau, bet jau kyla noras o ka daryt, norisi bet tikiu, kad as galiu
va lygiai tas pats man buvo bet aciu dievui pakeitem gyvenimo vieta ir praejo man tas noras siaip stengiausi skaityti grazius straipsniukus apie maitinima apie kudiko sveikatele..tai ir numalsindavau ta nora bet aciu dievui,niekada taip ir nebuvau sugriesijusi stiprybes..prasyk drauges,kad kuo maziau rukytu prie taves
Papildyta:
ne nu negaliu patiketi...cia kalbu apie sita mamka kur su vyu 2 butelius padare...nu konkreciai matosi ,kad mam nestabilios psichikos...gaila man jos nekelto kudikelio
QUOTE(jurtoma @ 2009 06 07, 13:19)
ne nu negaliu patiketi...cia kalbu apie sita mamka kur su vyu 2 butelius padare...nu konkreciai matosi ,kad mam nestabilios psichikos...gaila man jos nekelto kudikelio
ir dar kitoms aiskina, akd cia viskas normalu...
nieko as neispilu ir nenutraukineju,raudonas vynas nedegtyne,manau jej vaikuj pikvuko nepus ,ar neisbers tai po biski ir butelaiti isgert galima ,toj arsios mamos mane uzkolios,tik bandik potruputi,kaip ir maista,na nezinau,as taip darau,buvo pora kartu su vuru buteli ant 2ju vyno padarem,na nieko mano maziuj neatsitiko
tai gal tada vietoj pieno pradekim vaikucius vynu girdyt?
QUOTE(spicykimmy @ 2009 06 08, 13:21)
tai gal tada vietoj pieno pradekim vaikucius vynu girdyt?
kazkaip nelabai suprantu tu mamu kurios buteliais alkoholi tustina.... koks skirtumas degtine tai ar ne degtine, tai ALKOHOLIS tai kokios kokybes pienas tada vaikui bus??? visiskai ne kokios.... nu man tai net ranka nekyla gerti kol maitinu savo maze.... sprangu net sakyciau....nu bet tai cia kaip kam aisku....
QUOTE(Raselelyte @ 2009 06 09, 11:19)
kazkaip nelabai suprantu tu mamu kurios buteliais alkoholi tustina.... koks skirtumas degtine tai ar ne degtine, tai ALKOHOLIS tai kokios kokybes pienas tada vaikui bus??? visiskai ne kokios.... nu man tai net ranka nekyla gerti kol maitinu savo maze.... sprangu net sakyciau....nu bet tai cia kaip kam aisku....
as irgi pgalvoju, kad vyno taure man nieko nepakeis, o mazylei gali net labai pakeist.. todel net netraukia manes gurksnoti.. vat kai baigsiu maitinti, tai kita kalba bus
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 06 07, 11:25)
gali mane vadinti viena is arsiu mamu, bet tikrai nesamones sneki...
kolkas gal ir neatsiliepe tas butelys vyno, bet palauk, negirk dienos po vakaro, pamatysi viska, kai tavo maziukas uzaugs, kai jau pilnai issivistys (juk gali atsiliepti siokiu tokiu protiniu atsilikimu ir t.t., vaikiukas taps negabus mokslams, paprasciausiai nepajegs mokytis ir t.t.)... patikek manim, nors alkoholis ir ne narkotikai, taciau jo poveikis tokiam mazam organizmui daro laaaaabai didele itaka, ypac protiniam vaikiuko vystymuisi..
manau, kad jeigu jau motinoms uztenka egoizmo islakti buteli vyno, nes jos nori, jos irgi zmones ir maitint vaikiuka, tai gal geriau bukit egoistes iki galo ir isvis ju nemaitinkit... nes misinukas jau tikrai geriau uz girta piena..
sekmes
sekmes
lincia_pincia as galiu pasakyt tik viena, nuo vyno vaikas tikrai nebus dundukas ir tt... viska leme tai kiek su vaiku uzsiimsi toks protingas jis ir bus. Aisku vieniems demesio daugiau reikia kitiems maziau.
QUOTE(langolf @ 2009 07 15, 20:21)
lincia_pincia as galiu pasakyt tik viena, nuo vyno vaikas tikrai nebus dundukas ir tt... viska leme tai kiek su vaiku uzsiimsi toks protingas jis ir bus. Aisku vieniems demesio daugiau reikia kitiems maziau.
Irodyta, kad alkoholis zudo smegenu lasteles.Tad daryk isvadas pati.Kas brangiau-vaiko sveikata, ateitis ar vyno bonka..
QUOTE(babis @ 2009 03 03, 11:35)
As ir pati meciau, zinau kad negalima ir nenoriu O gramulka kartais norisi padaryt, kai proga pasitaiko, tik vis niekaip neisdrysdavau, bet cia pasiskaiciau kad jei nedaug tai ir nieko baisaus
Senoka jau citata, bet vis tiek pasisakysiu...
Čia vat paskaitėte, kad nieko baisaus vartot alkoholį maitinant. O tos, kurios taip sako, yra atlikusios mokslinius tyrimus, įrodančius, kad motinos išgertas alkoholis nekenkia vaikui? Nes priešingai teigiantys tyrimai yra atlikti.
Labiausiai "patiko" mama, išgerianti butelį ar daugiau vyno ir teigianti, kad viskas čia tvarkoj, bile tik vaikiukui pilvuko nepūstų O kaip jo smegenų ląstelės? Beje, tai pačiai mamai atrodo nesuderinama MP ir tabletės nuo rūkymo, tačiau MP ir butelis vyno yra ok... Ką aš žinau... Tada iš tikrųjų geriau apskritai nemaitint.
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 06 07, 10:25)
Is tikro, kiekviena mama sudelioja prioritetus-kas jai svarbiau, ar vaiko sveikata, protas, gerove, ar isgertuves, cigaretes ir t.t. Vaikai labai greit auga, palauks visi vynai, baliai.Nekenkit.