Įkraunama...
Įkraunama...

Žalingi įpročiai ir žindymas

QUOTE(Naira @ 2009 02 21, 11:10)
Tai del trupucio zinau, kad nieko. Bet man idomu, jei as buteli vyno isgerciau, kiek kartu ta piena nutraukinet ir ispilt reiktu, ir po kiek laiko galeciau vel maitint. Noriu ir as jau atsipalaiduot  smile.gif
Visa nestuma nei laso negeriau alkoholio, ir dabar dar vis nedristu. smile.gif

As pvz. jei vakare isgerdavau, pries miega ir ryte nusitraukdavau ir ispildavau pienuka, apie 11 - 12 val dienos jau duodavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievamul @ 2009 02 21, 13:01)
As pvz. jei vakare isgerdavau, pries miega ir ryte nusitraukdavau ir ispildavau pienuka, apie 11 - 12 val dienos jau duodavau  mirksiukas.gif

nieko as neispilu ir nenutraukineju,raudonas vynas nedegtyne,manau jej vaikuj pikvuko nepus ,ar neisbers tai po biski ir butelaiti isgert galima blush2.gif ,toj arsios mamos mane uzkolios,tik bandik potruputi,kaip ir maista,na nezinau,as taip darau,buvo pora kartu su vuru buteli ant 2ju vyno padarem,na nieko mano maziuj neatsitiko
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2009 02 21, 13:20)
nieko as neispilu ir nenutraukineju,raudonas vynas nedegtyne,manau jej vaikuj pikvuko nepus ,ar neisbers tai po biski ir butelaiti isgert galima blush2.gif ,toj arsios mamos mane uzkolios,tik bandik potruputi,kaip ir maista,na nezinau,as taip darau,buvo pora kartu su vuru buteli ant 2ju vyno padarem,na nieko mano maziuj neatsitiko

4u.gif
aciu uz atsakymus. Tegu kolioja tos mamos. As tai cia nieko blogo nematau. Ne narkotikus gi vartojam. smile.gif
As, kad tapau mama, tai tikrai netapau sventa, as noriu buti tokia kokia buvau visa laika smile.gif
Atsakyti
Nu nezinau, as tai nuo butelio vyno tikrai apgirstu, o tai vaikuciui kaip tada blink.gif Mano nuomone, jei jau isgeri buteli ar daugiau, tada geriau nusitraukti ir ispilti, jei kokia taure - tai nebutina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievamul: 21 vasario 2009 - 13:14
sveikos, jeigu ka domina labai geros tabletes nuo rukymo yra Champix, tikrai rekomenduoju, brangokos, bet tikrai padeda.
Atsakyti
as ir be tableciu meciau,o tabletes ir pienas?
Atsakyti
Sveikos mamytes,as cia paklausiau paskaiteliu kaip velnias mus valdo per emocijas ir musu(memusu) norus ,tai baigesi visi gerimai,rukymai,su vaikais sutariu idealiai ir nebebuna man blogu nuotaiku nuo kuriu noretusi atsipalaiduoti.Rekomenduoju.Igarsinimas profesionalus ,bet rusu kalba.http://www.mediamir.org/program/archive_CDM/

Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2009 02 23, 21:53)
as ir be tableciu meciau,o tabletes ir pienas?

drinks_cheers.gif As ir pati meciau, zinau kad negalima ir nenoriu schmoll.gif O gramulka kartais norisi padaryt, kai proga pasitaiko, tik vis niekaip neisdrysdavau, bet cia pasiskaiciau kad jei nedaug tai ir nieko baisaus smile.gif
Atsakyti
kas norite mesti rukyti, tai rekomenduoju knyga "kaip mesti rukyti"ar kazkaip panaisiai vadinasi, galima internete parsisiusti. Maniau, kad tai kvaila, bet pasirodo, kad gelbsti, aisku reikia ir zmogaus valios. 3 mano pazistami, turintys nemaza rukymo staza, mete rukyti, perskaite sia knyga, beabejo dabar dar itakojo ir brangstancios cigaretes. O del alkoholio, tai manau, kad taure vyno kartais tikrai nepakenks, juk ir kraujui gerai.
Atsakyti
as pries pastodama rukiau, per visa nestuma zinoma nerukiau, net noro nebuvo, bet kai mergaitei buvo 10 menesiu vel pabandziau..ka as galiu pasakyti - geriau atsispirti tam vienam kartui, nes paskui vel uzsikabinsi...dabar vis parukai, kai iseinu is namu, nors dar nakti maitinu lelyte... blush2.gif
Atsakyti
sveikos mamos,as jau nerukymo staza turiuu dideli, pastojau, o dabar maitinu, mazei 8 men, o as jau savaite duodu tik nakty....kaimyne mane vis kvieciasi pas saave, bet ir ji neruke kol maitinu, tai kartais toks noras uzeina,. bet tada pradedu galvotti kokia as mama, jei taip darysiu blush2.gif g.gif doh.gif ir atsilaikau, bet jau kyla noras blush2.gif o ka daryt, norisi doh.gif bet tikiu, kad as galiu thumbup.gif
Atsakyti
siuo klausimu as pries zalingus iprocius juk viskas pereina i piena
Atsakyti