Įkraunama...
Įkraunama...

Žalingi įpročiai ir žindymas

QUOTE(Vasaraitė @ 2008 12 23, 11:03)
Man ligoninej akusere sake, kad iki 3 puodeliu kavos per diena galima 4u.gif  Nors pati gert kavyte tik po menesio pradejau, kazkaip pykino mane nuo jos g.gif
Jei negali atsisakyti, tai rukyti geriau is karto po maitinimo, kad iki kito maitinimo bent pora valandu praeitu

O man ligoninei antra dieną po gimdymo akušėrė pati atnešė stiprios kavos, nes buvo labai žemas spaudimas,negalėjau galva pakelti nuo pagalves, o vaistu jokių negalima, nes žindau, nuo tos dienos kas rytą turiu išgerti puodelį stiprios kavos, nes tada iki peitu sumažėjau spaudymas.ir tada jaučuosi laaaabai negerai blink.gif
Atsakyti
As tai tai geriau patarciau rukanciom nutraukt maitinima. Nes nikotinas labai blogai, nes jau tokiam vaikui pradeda vystis priklausomybe nikotinui. O del nuolatinio noro parukyt vaikas, tai vaikas tampa irzlus, neramus. Nes mamos nerimas persiduoda per piena.
Jei negalit nerukyt, tai nezalokit vaiko, pereikit prie misinio. Vis mazesne zala bus vaikui.
Atsakyti
As jau anksciau esu pasisakius,kad rukiau maitindama,ir maitinu lyg siol...duma traukiu taip pat verysad.gif Visai tuo nesidziaugiu,nesididziuoju...Bet kaip bebutu tai liga kaip alkoholis,ir kaip narkotikai.Mane grauzia sazine-pripazystu.Bet mano aplinkoje ruko visi!Mano vyras,sesuo,jos vyras,mama,tevas,mociute.As augau tarp rukanciu ir pati budama jau kokiu 15 pradejau...bet ne apie tai...Aaa nescia nerukiau,valios uzteko,na neskaitant berods poros cigareciu kai 4men su vyru buvom susipyke...
As nelaikau saves bloga mama,tikrai ne!As negaminu jam ypac sveikai valgyti unsure.gif Buna ir pakepu aliejuje,ir saldainius valgo,bet ar tai reiskia ,kad as bloga?as turiu ydu,mes visos turim tongue.gif Kitos neruko ir negeria,bet i uzpakali vaikam duoda,arba nezaidzia.O as sitoje vietoje tikrai lb uzsiemu su sunumi,neskaitant to nelemto rukymo,ir karttais nesveiko maisto as juo tikrai rupinuosi,ir myliu labai smarkiai!Atsiprasau suneli,kad pienelis gal ir nelabai sveikas,bet tau pats skaniausias wub.gif
Beje,visai nesenai zurnale "tavo vaikas" (jei neklystu) buvo straipsnis apie si dalykeli.Ir buvo parasyta:kad geriau rukyt ir zindyt negu visai nemaitint mp,o duot misini.Ir pridurta jog su ta salyga,jog nedaugiau nei 8cigaretes surukanciom.
P.s as be lesiu ir akiniu todel itaiu ,kad daug klaidu,matau lb prastai,o ir ne savas kompas.
Papildyta:
QUOTE(violla @ 2008 12 27, 19:54)
As tai tai geriau patarciau rukanciom nutraukt maitinima. Nes nikotinas labai blogai, nes jau tokiam vaikui pradeda vystis priklausomybe nikotinui. O del nuolatinio noro parukyt vaikas, tai vaikas tampa irzlus, neramus. Nes mamos nerimas persiduoda per piena.
Jei negalit nerukyt, tai nezalokit vaiko, pereikit prie misinio. Vis mazesne zala bus vaikui.

Msmos nerimas persiduoda netik per piena ax.gif Jei nemaitinsi ir nervuota busi tai lygiai taip pat jaus
Atsakyti
aš pati niekada nerūkiau ir nerūkysiu...mano aplinkoje irgi visai nėra rūkančių smile.gif rūkančių žmonių nesmerkiu, nes ne man juos smerkti... kiekvienas turim laisvą valią pasirinkti kaip elgtis cool.gif tačiau manau, kad rūkyti ir paskui žindyti jau yra nesuderinami dalykai unsure.gif man būtų gaila vaikelio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 12 27, 23:56)
As jau anksciau esu pasisakius,kad rukiau maitindama,ir maitinu lyg siol...duma traukiu taip pat verysad.gif Visai tuo nesidziaugiu,nesididziuoju...Bet kaip bebutu tai liga kaip alkoholis,ir kaip narkotikai.Mane grauzia sazine-pripazystu.Bet mano aplinkoje ruko visi!Mano vyras,sesuo,jos vyras,mama,tevas,mociute.As augau tarp rukanciu ir pati budama jau kokiu 15 pradejau...bet ne apie tai...Aaa nescia nerukiau,valios uzteko,na neskaitant berods poros cigareciu kai 4men su vyru buvom susipyke...
As nelaikau saves bloga mama,tikrai ne!As negaminu jam ypac sveikai valgyti unsure.gif Buna ir pakepu aliejuje,ir saldainius valgo,bet ar tai reiskia ,kad as bloga?as turiu ydu,mes visos turim tongue.gif Kitos neruko ir negeria,bet i uzpakali vaikam duoda,arba nezaidzia.O as sitoje vietoje tikrai lb uzsiemu su sunumi,neskaitant to nelemto rukymo,ir karttais nesveiko maisto as juo tikrai rupinuosi,ir myliu labai smarkiai!Atsiprasau suneli,kad pienelis gal ir nelabai sveikas,bet tau pats skaniausias wub.gif
Beje,visai nesenai zurnale "tavo vaikas" (jei neklystu) buvo straipsnis apie si dalykeli.Ir buvo parasyta:kad geriau rukyt ir zindyt negu visai nemaitint mp,o duot misini.Ir pridurta jog su ta salyga,jog nedaugiau nei 8cigaretes surukanciom.
P.s as be lesiu ir akiniu todel itaiu ,kad daug klaidu,matau lb prastai,o ir ne savas kompas.

Del rukymo tai, manau, kad vis delto maitinancios mamytes turetu susiimti ir prisiversti nerukyti. Juk maitinimas krutimi, kaip ir nestumas, netrunka amzinai.. galima butu ir pakenteti 4u.gif

O del mamos blogumo ir meiles vaikui tai visiskai jums pritariu ax.gif Man isvis nepatinka dabar labai madingas skirstymas i mylincias ir nemylincias vaiku mamas. Jei maitini vaika tik krutimi, maitiniesi tik sveikai, neini i darba iki 2 metu minimum, nesamdai aukles, perki vaikui tik ekologiska maista, sauskelnes ir pan. - tada esi gera mama ir myli savo vaika. Jei ne - nemyli, esi nemotiniska ir pan. unsure.gif Nezinau kaip jums, bet man daznai tenka susidurti su panasiu poziuriu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Ievamul @ 2008 12 28, 22:11)
Del rukymo tai, manau, kad vis delto maitinancios mamytes turetu susiimti ir prisiversti nerukyti. Juk maitinimas krutimi, kaip ir nestumas, netrunka amzinai.. galima butu ir pakenteti  4u.gif

O del mamos blogumo ir meiles vaikui tai visiskai jums pritariu  ax.gif  Man isvis nepatinka dabar labai madingas skirstymas i mylincias ir nemylincias vaiku mamas. Jei maitini vaika tik krutimi, maitiniesi tik sveikai, neini i darba iki 2 metu minimum, nesamdai aukles, perki vaikui tik ekologiska maista, sauskelnes ir pan. - tada esi gera mama ir myli savo vaika. Jei ne - nemyli, esi nemotiniska ir pan.  unsure.gif Nezinau kaip jums, bet man daznai tenka susidurti su panasiu poziuriu  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku visu simtu procentu.
Atsakyti
Zinokit man zindymas ir rukymas nesuderinama unsure.gif Nesu as specas,ale gal geriau misinys nei rukancios mamkos pienas cool.gif .As kartais ikalu kavutes 3in1 ax.gif , vyniuko noreciau gurkstelt,bet baisokoka,vaikiukai dar visai mazulyciai,maza kas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 01 sausio 2009 - 23:07
Pacioj pradzioj ,nu iki kokiu puses metuku manau jokio alkoholio nereikia,o veliau truputuka gal ir nieko,bet geriausia apseiti smile.gif .O rukymas lb opi tema,nera taip lengva mesti kaip gal kitiems atrodo is sono doh.gif ,o jei dar nervai itemti sunku.
Atsakyti
Jau menesis, kai nebemaitinu... Ir toliau rukau... Sakes, as siplnavale... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesiukee @ 2009 01 04, 00:59)
Pacioj pradzioj ,nu iki kokiu puses metuku manau jokio alkoholio nereikia,o veliau truputuka gal ir nieko,bet geriausia apseiti smile.gif .O rukymas lb opi tema,nera taip lengva mesti kaip gal kitiems atrodo is sono doh.gif ,o jei dar nervai itemti sunku.
Pati rukiau,ale ko del vaiku nepadarysi,manau cigaro kiekviena gali atsisakyt,ypac nestumo,zindymo laikotarpiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei neišeina be cigaretės, tai geriau žindyt ir rūkyt, negu rūkyt ir nežindyt.
Nesakau, kad tai gėris, bet už mp nieko geresnio žemėj dar ieišrasta.
O apie mišinukus tai tyliu...vęęęęęęęęęęę
Atsakyti
svekos, visos mamytes.
koks skirtumas rukot ar nerukot, cia kaip kiekviena isgali. juk ir ekologisko maisto ne kiekviena nusipirkti ystengiam, o maistas, kury perkam nuo maximos iki cento parduotuvese, tikrai ne ka zalingesnis nei cigarete ar dvi.
sako maitinanciai mamytei reikia vaisiu ir darzoviu, bet kai pradedi pirkt parduotuvej, tai nuo to maximos obuolio taip mamytei pilva ispucia, ka jau kalbet apie mus mazuciukus, antra, juk atsimusam y ta siena, kad daug vaisiu ir darzoviu negalima valgyt, kad leliuko neisbertu ir vel blogai. nusiperki mesyte, o tas gyvis, kurio ten mesa, gal kuo sirgo ar nudveses buvo, kai jo mesyte pardavinejo. geriam parduotuves pienuka, nes naminio negalima, beria leliuka, vel kenkia jam.
tai pasakykit, kas tada leliukui nekenkia? man gaila savo mazuciuko, nes ka bevalgyciau ar begerciau, viskas yra su konservantais, pilna chemijos.taip ir su rukymu ar alkoholiu.as nei rukau, nei geriu, bet nesmerkiu tu kurios taip daro.
gal daug as cia prirasiau, ne visos supras, bet toks gyvenimas...
Atsakyti