As jau anksciau esu pasisakius,kad rukiau maitindama,ir maitinu lyg siol...duma traukiu taip pat
Visai tuo nesidziaugiu,nesididziuoju...Bet kaip bebutu tai liga kaip alkoholis,ir kaip narkotikai.Mane grauzia sazine-pripazystu.Bet mano aplinkoje ruko visi!Mano vyras,sesuo,jos vyras,mama,tevas,mociute.As augau tarp rukanciu ir pati budama jau kokiu 15 pradejau...bet ne apie tai...Aaa nescia nerukiau,valios uzteko,na neskaitant berods poros cigareciu kai 4men su vyru buvom susipyke...
As nelaikau saves bloga mama,tikrai ne!As negaminu jam ypac sveikai valgyti
Buna ir pakepu aliejuje,ir saldainius valgo,bet ar tai reiskia ,kad as bloga?as turiu ydu,mes visos turim
Kitos neruko ir negeria,bet i uzpakali vaikam duoda,arba nezaidzia.O as sitoje vietoje tikrai lb uzsiemu su sunumi,neskaitant to nelemto rukymo,ir karttais nesveiko maisto as juo tikrai rupinuosi,ir myliu labai smarkiai!Atsiprasau suneli,kad pienelis gal ir nelabai sveikas,bet tau pats skaniausias
Beje,visai nesenai zurnale "tavo vaikas" (jei neklystu) buvo straipsnis apie si dalykeli.Ir buvo parasyta:kad geriau rukyt ir zindyt negu visai nemaitint mp,o duot misini.Ir pridurta jog su ta salyga,jog nedaugiau nei 8cigaretes surukanciom.
P.s as be lesiu ir akiniu todel itaiu ,kad daug klaidu,matau lb prastai,o ir ne savas kompas.
Papildyta:
QUOTE(violla @ 2008 12 27, 19:54)
As tai tai geriau patarciau rukanciom nutraukt maitinima. Nes nikotinas labai blogai, nes jau tokiam vaikui pradeda vystis priklausomybe nikotinui. O del nuolatinio noro parukyt vaikas, tai vaikas tampa irzlus, neramus. Nes mamos nerimas persiduoda per piena.
Jei negalit nerukyt, tai nezalokit vaiko, pereikit prie misinio. Vis mazesne zala bus vaikui.
Msmos nerimas persiduoda netik per piena
Jei nemaitinsi ir nervuota busi tai lygiai taip pat jaus