Įkraunama...
Įkraunama...

Žalingi įpročiai ir žindymas

QUOTE(Smilga222 @ 2008 08 23, 22:42)
laukiu apmetimo akmenim,ir tu bloga mama.

ph34r.gif as irgi to pacio laukiu nes...iki nestumo rukiau. Nebuvau ,,uzkietejusi rukore,,bet rukancia save tikrai laikiau...suzinojus, kad laukiuosi ir noredama vyrui paskyti TOKIA zinai tai as jam pasakiau- sesk, dabar surukau su tavimi paskutine cigarete, nes....bet deje taip neivyko doh.gif o kodel...todel,kad veina diena suzinau,kad nesioju savyje gyvybe, o kita diena suzinau kad mano mylimas brolis zuvo...nebspejau pasakyti apie busima krikstasuni ar krikstadukte verysad.gif 18 val mano MB jam skambino,juokavo, o jau 19 val JO nebebuvo verysad.gif taigi tas dienas kuriu beveik nepamenu rukiau ir brendzio keles taureles isgeriau...
Visikai neberukiau tik iki gimdymo belikus gal menesiui, nors surukydavau 1 ar 2 cigaretes per diena...Kol maitinau 1 metus ir 7 men neberukiau,galvojau jeigu tiek ilgai galejau isbuti be tai kam vel pradeti, bet deja vel rukau doh.gif jeigu MB nerukytu gal butu kitaip,bet jis ruko tai ir as kartu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RobertosMama: 23 spalio 2008 - 13:12
Gal kas žinote, kiek laiko piene išlieka medikamentai? Man būna migrena, tai išgeriu naramigo, po to beveik parą pieną išpilu. g.gif
Atsakyti
Kažin ar galima laikyti žalingu įpročiu tai, jog aš per dieną išgeriu du puodukus kavos žindymo laikotarpyje? negaliu atsispirti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruška @ 2008 10 30, 17:36)
Kažin ar galima laikyti žalingu įpročiu tai, jog aš per dieną išgeriu du puodukus kavos žindymo laikotarpyje? negaliu atsispirti 4u.gif

Del kavos tao nieko baisaus,zinau kad viena podeli tikrai galima per diena,o as pati isgerdavau daugiau,mano vaikui nieko nuo to,o va kas liecia rukima tai iki pastojant rukiau norm,o kai tik suzinojau kad nescia,iskart ta pacia min meciau lotuliukas.gif ,nebuvo sunku nes po savaites prasidejo ziaurus pykinimai,o poto ir nesinorejo,bet va kai pagimdziau savo lelyte ir kai ji paugejo iki puses meteliu,o as sugryzau i givenimo ritma,tai man protas masytis pradejo,noriu rukyt kaip pasiutus,kas diena apie tai galvoju,bet nepasiduodu,jau dabar mazylei 9.5men,jau po truputi nujunkau,todel galiu pasakyt,kad kai baiksiu matinima,tikrai pradesiu rukyt,nes dievinau si savo iprotii,negaliu atsisakyt,net ir po 18menesiu pertraukos blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupelyte @ 2008 10 31, 12:31)
Del kavos tao nieko baisaus,zinau kad viena podeli tikrai galima per diena,o as pati isgerdavau daugiau,mano vaikui nieko nuo to,o va kas liecia rukima tai iki pastojant rukiau norm,o kai tik suzinojau kad nescia,iskart ta pacia min meciau lotuliukas.gif ,nebuvo sunku nes po savaites prasidejo ziaurus pykinimai,o poto ir nesinorejo,bet va kai pagimdziau savo lelyte ir kai ji paugejo iki puses meteliu,o as sugryzau i givenimo ritma,tai man protas masytis pradejo,noriu rukyt kaip pasiutus,kas diena apie tai galvoju,bet nepasiduodu,jau dabar mazylei 9.5men,jau  po truputi nujunkau,todel galiu pasakyt,kad kai baiksiu matinima,tikrai pradesiu rukyt,nes dievinau si savo iprotii,negaliu atsisakyt,net ir po 18menesiu pertraukos blush2.gif  doh.gif

Dėkui už ats, ramiau pasidarė, žinojau, kad vienas nieko baisaus, na šiaip, aš birzgaliuką tą geriu 3in1 tai manau puodelis puodeliui nelygu mirksiukas.gif . O tu šaunuolė, kad dėl vaikiuko sugebėjai mesti, na bent laikinai, rukyti thumbup.gif , nes man žiauriai atrodo kai stovi busima mamytė su dideliu pilvu ir dūmą pučia dry.gif , rodos tas vaikelis viduje dūmuose vartosi verysad.gif
Atsakyti
man gaila visų lėliukų, kurių mamos eina su jais ir rūko. tiesą sakant šlykštu. matyt man sunku suvokti, kad dėl vaiko negalima atsisakyti rūkymo. bet kiekvienam savo g.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2008 11 02, 11:09)
man gaila visų lėliukų, kurių mamos eina su jais ir rūko. tiesą sakant šlykštu. matyt man sunku suvokti, kad dėl vaiko negalima atsisakyti rūkymo. bet kiekvienam savo g.gif

bet cia eina kalba apei zindymma ir rukima...va jeigu moteris jau nescia ir ruko tai cia istikruju yra slykstu
Atsakyti
o kiek laiko issilaiko nikotinas mamos piene, gal zinot? jei teko sutraukt viena cigarete, tai kad vaikeliui neperduot, kiek laiko negalima pienelio tada duot?
Atsakyti
niu gi kaip ir kiekviena priklausomybe - liga, ir as ta pripazystu, o ypac dabar... pries nestuma rukiau, suzinojus kad laukiuos - fsio tabu, niu ir daba maitindama nerukau, bet net nesuskaiciuociau, kiek kartu po to kai meciau, sapnavau, kad uzsirukau....hmmmm..... tai ar cia ne liga? bet zinokit kiekviana karta sapnas baigdavosi beprotiska savigrauza, kad kenkiu vaikeliui.... aciu Dievui, kad tai tik sapnai....
Atsakyti
QUOTE(pupelyte @ 2008 10 31, 11:31)
Del kavos tao nieko baisaus,zinau kad viena podeli tikrai galima per diena,o as pati isgerdavau daugiau,mano vaikui nieko nuo to,o va kas liecia rukima tai iki pastojant rukiau norm,o kai tik suzinojau kad nescia,iskart ta pacia min meciau lotuliukas.gif ,nebuvo sunku nes po savaites prasidejo ziaurus pykinimai,o poto ir nesinorejo,bet va kai pagimdziau savo lelyte ir kai ji paugejo iki puses meteliu,o as sugryzau i givenimo ritma,tai man protas masytis pradejo,noriu rukyt kaip pasiutus,kas diena apie tai galvoju,bet nepasiduodu,jau dabar mazylei 9.5men,jau  po truputi nujunkau,todel galiu pasakyt,kad kai baiksiu matinima,tikrai pradesiu rukyt,nes dievinau si savo iprotii,negaliu atsisakyt,net ir po 18menesiu pertraukos blush2.gif  doh.gif

tai va as ir kai suzinojau kad laukuosi meciau rukyt o ir poto dar pykint pradejo baisiai tai kazkaip nepasigedau o va dabar kazkaip vis labiau traukia doh.gif doh.gif doh.gif bet vyrui jau net prigrasinau kad net neleistu pradet kad ir kai nebemaitinsiu o dabar kolkas stabdo mazylis visgi gaila man jo butu kam gi ji ten nuodit ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal kas zinot per kiek laiko isigaruoja is pieno alkoholis ? ax.gif
Arteja sventes, o man taip norisi sauso vyno, kad net seiles tysta ax.gif

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2008 12 10, 14:41)
Sveikos  4u.gif
gal kas zinot per kiek laiko isigaruoja is pieno alkoholis ?  ax.gif
Arteja sventes, o man taip norisi sauso vyno, kad net seiles tysta  ax.gif
Aciu uz atsakymus  4u.gif

Tiksliai nezinau per kiek laiko isgaruoja, bet jei vyno isgersi iskart po maitinimo ir ne pora tauriu o puse taures, tai tikrai nieko neatsitiks mirksiukas.gif svarbiausia smalsumas bus patenkintas. As kartais isgeriu taure vyno, bet kai maziuke nueina nakciai miegot.
O del rukymo, tai as pries pastojant irgi rukiau ir galvojau gyvenime nemesiu ax.gif bet nestumo metu pykino vien tik apie cigarete pagalvojus, kai pagimdziau labai norejau uztraukt..taip norejau, kad atrode kaip skaniausias vaisius man ta cigarete. Nuejau ir parukiau..ir po to laiko nebenoriu net i ta puse paziuret, nes 1. buvo laaaabai neskanu, 2. labai geda buvo pries vaika...ir daugiau kazkaip nesinori...ir dar paskaitykit knyga ,,Lengvas budas mesti rukyti,, . Tikrai padeda 4u.gif
Atsakyti