Įkraunama...
Įkraunama...

Žalingi įpročiai ir žindymas

Jei nori tai ir gerk, aš gėriau mėtas kibirais, smile.gif o paskui pasirodė, kad jos laktaciją mažina blink.gif , nors pieno buvo, kaip pas karvę, taigi nežinau, kam mažina, o kam didina rolleyes.gif
Atsakyti
Manau nekenkia, jei nelabai stipria geri smile.gif
Mano lelka biski alergiskas, tai is arbatu alergologai tik juoda man ir teleido gerti - tik silpna. Nes arbatoje asantis kofeinas per piena persiduoda leliuid del ko jis gali buti neramus, irzlus ir t.t.
4u.gif
Zodziu jei geri kibirais, tai gal ne cefyra gerk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2008 08 20, 12:23)
Jei nori tai ir gerk, aš gėriau mėtas kibirais,  smile.gif  o paskui pasirodė, kad jos laktaciją mažina  blink.gif , nors pieno buvo, kaip pas karvę, taigi nežinau, kam mažina, o kam didina  rolleyes.gif

chalva daugina, meta mazina irnesakyk.gif ismislas tokie dalykai cool.gif

o del juodos arbatos, tai visko galima, kas su saiku rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif Juoda arbata gali kenkti nebent tuo, kad vaikutis maziau miegos. Nors nebutinai, nuo vaiko priklauso. As labai megstu juoda arbata su pienu essen.gif Man atrodo, kad nuo jos net pienuko padaugeja rolleyes.gif
Atsakyti
Manau, kad tikrai nieko blogo neatsitiks. kaip kitos rašė, gerk ne čefyrą, su saiku, ir viskas bus thumbup.gif aš asmeniškai "laikiausi" tik gal du pirmus mėnesius, paskui gėriau ir valgiau,ką norėjau, ir nieko iki šiol neatsitiko (tfu tfu tfu smile.gif ) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 08 22, 21:59)
Manau, kad tikrai nieko blogo neatsitiks. kaip kitos rašė, gerk ne čefyrą, su saiku, ir viskas bus  thumbup.gif aš asmeniškai "laikiausi" tik gal du pirmus mėnesius, paskui gėriau ir valgiau,ką norėjau, ir nieko iki šiol neatsitiko (tfu tfu tfu  smile.gif  )  rolleyes.gif

as irgi tik pirmus mazdaug 3menesius,geriau viska,valgiau irgi,ir astriai,ir visaip smile.gif ir lyg siol maitinu smile.gif
Atsakyti
laukiu apmetimo akmenim,ir tu bloga mama.
taip as rukau,rukau ir ne po viena cigarete.maitinu lyg siol.pakelt taurele irgi pasitaiko,iki puses metuku du kart teko,taciau pienuko tada nedaviau,pavalge misinuko.o dabar buvo mergvakaris,musu vestuves,isgeriau-nemeluosiu.Bet dabar tas maitinimas tik nakti,ir vos,vos paciulpia.
Papildyta:
QUOTE(mila vanila @ 2008 02 01, 01:59)
alkoholio nevartojau visai, kazkaip nemasina jis manes, o ir karta isgerus puse stiklines alaus pasijutau lyg apsinesus, o ir kol vaikelis nebus savarankiskas, apgirtus jo priziuret nenoreciau.
taciau
zaviuosi ir lenkiu galva pries tas motinas, kurios mete rukyt, arba kencia metus, kaip nori parukyt, bet nesiryzta.
as nemeciau, nei nescia, nei maitindama. patikekit, kaip as puikiai suvokiu ir jauciu kad tai mano didziausia geda ir nuodeme. bet negalejau mest, nesugebejau tiesiog. galbut ir apie mane galima pagalvot - kokia ji motina? bet as manau kad esu gera/normali mama, mano vaikas man brangiausias pasauly, ir pati save smerkiu uz savo silpnybe.
o tie visi pasiteisinimai "vaikas sveikas", "nieko nenutiko" - ta tik is dideles gedos ir savigrauzos. mums, silpnavalems taip geda pries kitus, save, savo vaikus, mes jauciames tokios kaltos, kad i visa skaudzia tiesa i akis tik ir belieka gintis kvailais pasiteisinimais.

as irgi nesiginu,man irgi geda. Geda taip pat del to,kad nescia nerukiau,o po to atleidau vadeles...
Atsakyti
As pirma men ant kosiu sedejau, paskui apziurjau, kad mazei dzin, tai dabar ir valgau ir geriu viska smile.gif
Atsakyti
Man tai atrodo, kad kaip tik neblogai, tik reiktu dar pienelio isipilti i ta arbata thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,as tai jau kaip 2metai maitinu savo vaikeli,tai kaip geriau juoda arbata,juoda su pienu taip ir geriu,viskas ok smile.gif
Atsakyti
nescia ir as niekaipnemeciau rukyti verysad.gif nors kiekviena diena mesdavau rukydavau viena visi galvoja kad nerukiau nes labai labai geda. vaikelis gime sveikas stiprus viskas gerai rolleyes.gif , bet kai tik ji pamaiau tai taip ziauru pasidare kaip as galejau g.gif toki mazuli dumuose laikyti? dabar maitinu nerukau, negaleciau nors galvoju i diena apie tai kokiu nezinau 52 kartus. zinau kad kai baigsiu maitinti tikrai pradesiu rukyti visi mano aplinkoje ruko neatsilaikysiu schmoll.gif
Atsakyti
na o as meciau rukyt,kai suzinojau, kas laukiuos, kartais kyla noras ir vel pabandyt blush2.gif , bet tikrai nedabar kol maitininu. o del alkoholio, tai pries suzinodama kad laukiuos taip auringai atsvenciau savo gimtadieni, kad kita diena praleidau apkabinus tulika, ar mineralini ar arbata geriau viskas lauk eidavo blush2.gif blush2.gif blush2.gif . visa nestuma grauziausi del to baliaus bash.gif bash.gif bash.gif . po burbuliaus gimimo viena karta isgeriau truputi raudono vyno, o kita puse stiklines alaus blush2.gif bet ir nuo tu galvyte apsvaigo blush2.gif
Atsakyti