Įkraunama...
Įkraunama...

Žalingi įpročiai ir žindymas

Pati maitinau 1,4 mėn, tai su nėštumu viso 2,1 mėn. Kartais labai norėdavosi alaus blush2.gif tad porą gurkšnių nusiurbdavau nuo vyro, bet ne daugiau ir ne kasdien. Nemanau, kad taip nusikaltau, žindymo metu geriau prospaną (jame ir yra alkoholio, šiek tiek), o kaip tada ? g.gif
Dėl rūkymo tai esu kategoriška, man tai nesuderinami dalykai schmoll.gif žinau kelias mamas, kurios pilnai rūko ir maitina, tai yra baisu ir amoralu, vienžo negaliu pasakyti kaip jomis bjauriuosi bash.gif
Atsakyti
na as tai nebuciau tokia kategoriska, jei kartais isgersi puse stiklines alaus, ar vyno, tai cia jau tikrai vaikuciui nepakenks manau, man pvz nestumo metu tai gydytoja net nekomendavo siek tiek vyno isgert.
zindymo metu viskas ko perdaug tai nesveika vaikuciui, taip pat ir su alkoholiu, jei viskas su saiku ir toli grazu ne kasdien, nematau cia jokios tragedijos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 24, 18:31)
na as tai nebuciau tokia kategoriska, jei kartais isgersi puse stiklines alaus, ar vyno, tai cia jau tikrai vaikuciui nepakenks manau, man pvz nestumo metu tai gydytoja net nekomendavo siek tiek vyno isgert.
zindymo metu viskas ko perdaug tai nesveika vaikuciui, taip pat ir su alkoholiu, jei viskas su saiku ir toli grazu ne kasdien, nematau cia jokios tragedijos schmoll.gif

Labutis. Aš irgi nesu kategoriška jei po maitinimo mamytė išgeria prie progos kaip jūs rašote šiek tiek vyno, bet yra tokiu žinučių kad darosi kraupu doh.gif Ypač pati pirmiausia žinute,skaitėt? Mamytė įšgeria kaip supratau visai nemažai šampano,gal ir visą butelį, o paskui dar parūko,ar ne siaubas? Ir užduoda klausima - AR NEPAKENKS VAIKUI ? Ka galima tokiai mamai atsakiti? Mažiukus gaila. Kam tada maitini ,jei negali be alkoholio.Yra mišinėliai ,žimiau geriau mažiukui geras mišinėlis ,net toks mamos pienas... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 24 birželio 2008 - 20:46
QUOTE(Ksėna @ 2008 06 24, 21:43)
Labutis. Aš irgi nesu kategoriška jei po maitinimo mamytė išgeria prie progos kaip jūs rašote šiek tiek vyno, bet yra tokiu žinučių kad darosi kraupu doh.gif Ypač pati pirmiausia žinute,skaitėt? Mamytė įšgeria kaip supratau visai nemažai šampano,gal ir visą butelį, o paskui dar parūko,ar ne siaubas? Ir užduoda klausima - AR NEPAKENKS VAIKUI ? Ka galima tokiai mamai atsakiti? Mažiukus gaila. Kam tada maitini ,jei negali be alkoholio.Yra mišinėliai ,žimiau geriau mažiukui geras mišinėlis ,net toks mamos pienas... blush2.gif

del sito tai tu teisi thumbup.gif buvau neskaicius 1 pasisakymo, ten jau mergina perlenke lazda... doh.gif
Atsakyti
Mazylyje ar tavo vaike buvo straipsnis zindau ir rukau. Ten parasyta kiek supratau, kad vaikui geriau rukancios mamos pienas negu misinelis blink.gif Man taip keista. Bent as jei jau taip noreciau rukyt tai nemaitinciau vaiko. Man sazine neleistu. Ir man labai baisiai atrodo mama su pilvu ir su cigarete, juk per pirmus men galima mest.O siaip pries pastojant pati rukiau ir apie nestuma suzinojau kai jau buvo 3men. Daktare klause ar rukau, tai buvo geda pasakyt ir pasakiau, kad ne, nes jau zinojau, kad daugiau nerukysiu.Nuo tos dienos daugiau nei vienos cigaretes ir ne laso nieko negeriau. Taip norejosi rukyt, maniau, kad tikrai pradesiu kai tik galesiu..Dar maitinu, bet jau retais tarpais, tai po maitinimo per progas isgeriu stikline sidro, sampano arba alaus. Bandziau del idomumo cigarete, tik patraukiau viena duma ir pasislykstejau, taip smirda ir burnoj slykstu.. karsta.gif kaip kazkas jau ir rase, kad slyksciau, nei pirma kart doh.gif Tai va dabar jau zinau, kad ir nustojus maitint nerukysiu biggrin.gif
Atsakyti
As meciau rukyti vos suzinojus, jog laukiuosi. bet koki alkoholio vartojima- taip pat. maitinu, apie alkoholi ne nemastau, ir apie rukyma, bet..... vakar labai susinervinau ir po daugiau nei metu pertraukos surukiau cigarete, kai maziukas jau uzmigo nakties miegui. be galo grauzia sazine, kad neatsilaikiau, ir labai bijau, kad ta cigarete atsiliepe vaikiukui per piena....
Atsakyti
Nusiramink, niekas neatsilieps smile.gif , o jeigu nervinsies, tai busblogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 06 30, 09:26)
Nusiramink, niekas neatsilieps smile.gif , o jeigu nervinsies, tai busblogiau mirksiukas.gif

na, šiaip ar taip, vaikutis jau suvalgė tą rytinę nikotinuotą porciją, kažko keisto nepastebėjau ir, manau, tai būtų neįmanoma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 06 29, 23:30)
As meciau rukyti vos suzinojus, jog laukiuosi. bet koki alkoholio vartojima- taip pat. maitinu, apie alkoholi ne nemastau, ir apie rukyma, bet..... vakar labai susinervinau ir po daugiau nei metu pertraukos surukiau cigarete, kai maziukas jau uzmigo nakties miegui. be galo grauzia sazine, kad neatsilaikiau, ir labai bijau, kad ta cigarete atsiliepe vaikiukui per piena....

mano oistorija lygiai tokia pati... su ta minute kai suzinojau, kad laukiuos, iskart meciau rukyma ir alkoholi. Nors budavo dienu, kai pasvajodavau apie vyno stikline ir cigarete, bet niekada to sau neleidau. Taciau vakar, jauciaus taip baisiai , tokiu atveju net numirt norisi, tai surukiau viena cigarete...bent jau galejau lengviau uzmigti. ir labai tikiuos, kad tai mano mergytei nepakenke...
Atsakyti
QUOTE(Gerberda @ 2008 06 26, 13:35)
Mazylyje ar tavo vaike buvo straipsnis zindau ir rukau. Ten parasyta kiek supratau, kad vaikui geriau rukancios mamos pienas negu misinelis

tai aišku kad geriau 4u.gif nebent jeigu 2 pokus per dieną surūko. ką jūs galvojat, kad viskas taip ir persiduoda... persiduoda 15 proc.
Atsakyti
Sveikos mamos,

žindau savo mažiuką ir beprotiškai norisi juodos arbatos, saldžios. Išgeriu kasdien po litrą, išgerčiau, turbūt ir daugiau, bet staiga suabejojau. Gal nerekomenduojama jos gerti?
pirmą žimdydamą tai gerdavau žalią su pienu, o šįkart juodos baisiai norisi g.gif
Atsakyti
Kol ne 3 litrai, tai manau nieko bloga.
Atsakyti