Įkraunama...
Įkraunama...

Žalingi įpročiai ir žindymas

ne i tema paklausiu,bet kitos panasios temos neradau,jei ka,tai nurodykit kita nuoroda,kur galeciau pasiteirauti.
Kas nors naudojat kandiklius cigaretems? Ar jie buna skirtingi,ar reikia keisti filtriukus ju ir kiek mazdaug kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2008 02 05, 18:34)
  Juk MAMA yra pirmasis ir svarbiausias zmogus, is kurio mokosi vaikas.

Ne tik. Mama yra dar ir toks zmogus, kuris turetu padaryti viska, kas imanoma del savo vaiko sveikatos. Bet, matyt, ne kiekvienam ta suprast... Vargsai vaikai, kuriu motinos yra savo silpnybiu (alkoholio ir cigareciu) verges. Butent, verges, nes kitaip sugebetu ju atsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2008 02 18, 22:52)
Ne tik. Mama yra dar ir toks zmogus, kuris turetu padaryti viska, kas imanoma del savo vaiko sveikatos. Bet, matyt, ne kiekvienam ta suprast... Vargsai vaikai, kuriu motinos yra savo silpnybiu (alkoholio ir cigareciu) verges. Butent, verges, nes kitaip sugebetu ju atsisakyti.

drinks_cheers.gif
Liudna... verysad.gif
Atsakyti
Man išvis nesuprantamas alkoholio ar kitokių kvaišalų vartojimas nėštumo ar žindymo laikotarpiu schmoll.gif Tikrai vargšiukai vaikiukai, kurių mamos negali atsispirti savo pagundoms...
Atsakyti
sveikos, tik nepagalvokit, kad as kokia pijoke ax.gif nestumo laikotarpiu negeriau alkoholio nei laso, o dabar taip norisi kokio sidriuko ar alaus, ar ju visai negalima, ar vaikuciui stikline nepakenks?
pasidalinkit patirtim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano nuomone taurė vyno ar alaus nepakenks. Retkarčiais išgerdavau ir nėščia, ir maitinanti. Esu sulaukusi smerkiančių žvilgsnių beigi moralų, tad savo nuomonei pagrįsti pasidomėjau įvairiuose šaltiniuose (vienas iš jų - žindymą skatinanti tarptautinė organizacija La Leche League) ir išvada tokia: viskas priklauso nuo kiekio ir dažnio. Taurė per dieną ar dar rečiau tikrai nepakenks (mano ginekologas tą patį sakė, kai laukiaus wink.gif ).
Neesu pijoke ( biggrin.gif ), kuri negali išgyventi be alkoholio, bet kadangi žalos nematau mažuose kiekiuose, tai leisdavau sau pasimėgauti prie pietų ar vakarienės. smile.gif
Atsakyti
Nemanau, kad stiklinė alaus ar vyno gali pakenkti, taip pat gero konjako stikliukas smile.gif Nekalbu apie degtinę arba gėrimą kibirais... gal sidras nekoks pasirinkimas...
aš irgi išgeriu, ir alaus, ir vyno prie progos, bet aišku su saiku smile.gif
Atsakyti
Ir mano gydytoja sakė, jog taurė vyno, ypač išgerta po maitinimo, nepakenks drinks_cheers.gif
Atsakyti
nestumo metu gyd.liepdavo isgerti maza stikline raudono vyno kraujuj pagerinti, taj kartais igerdavau, nors nesu visai vyno megeja...o maitinimo metu negeriau ne laso, ne mintys tokios nekilo, gal kad neilgai maitinau, jei buciau kelis metus maitinus, manau butu atsirade progu kada "atsipalaiduoti" bet siaip nesu alkoholio megeja, bet alaus isgeriu stikline kai MB nusiperka, nuo jo labai gerai atigeriu arba kai skrandis sustoja ax.gif
Atsakyti
negėriau nėštumo metu nestuke.gif , kol maitinau pilnai irgi nei lašo schmoll.gif , o dabar mažiui 1,5 metų, tai maitinu tik naktimis, ir leidžiu sau 2 taures šampano per mėnesį išgert prie progos, stipresniais tikrai nepiktnaudžiauju schmoll.gif
reziume: nėštumą ir maitinimą sudėjus - esu abstinentė jau virš 2 metų g.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
jei kam idomi mediku nuomone, tai dabar naujausiame "sveikas zmogus" numeryje yra pasirodes straipsniukas apie rukancias zindyves. ju teigimu kelios cigaretes tikrai nepakenks, na ten taip rase bent jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2008 02 19, 18:45)
Man išvis nesuprantamas alkoholio ar kitokių kvaišalų vartojimas nėštumo ar žindymo laikotarpiu  schmoll.gif  Tikrai vargšiukai vaikiukai, kurių mamos negali atsispirti savo pagundoms...

Pilnai sutinku. Skaitau ir net baisu darosi,kaip lengvai rašo mamos apie rukymą ir alkoholio vartuojimą žindymo laikotarpiu doh.gif Nepateisinu nei vienos mamos kuri negali nors tam trumpam laikotarpiui apseiti be rukymo ir alkoholio. Žinau,kad daugelis iš jūsų pasakys ,kad lengva rašyti...bet mano nuomone ,kad yra kur kas daugiau įdomesnių dalikų nei rukymas ir alkoholis. Geriau ilgaiu pamiegokit su mažyliais ,nei atsipalaiduoti su cigaretė ar šampanų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 23 birželio 2008 - 20:27