QUOTE(lienusia @ 2008 01 31, 02:53)
*****, suvalgiau siandien 3 saldainius su likeriu, ir truputi Baileys isgeriau, tai pasiskaiciau komentarus, tai dabar uzsigrausiu save, kam as taip padariau? leliukui 2.5 men, siaip potraukio isgert visiskai neturiu, bet tieiog dovanu is uzsienio atveze, tai kazkaip visi paragino, tipo - nieko tau neatsitiks, o dabar sedziu ir grauziuosi
Nieko tokio.
As esu pries rukyma. Buvau labai pasipiktinusi, kai parke maciau rukancia
Tai gera motina bus, galvoju
Kai laukiausi tikrai labai saugojausi, vengiau dumu, chemijos, alaus nu puse stiklines per menesi
Yra toks 3 laipssniu alus, na to kartais buteli isgerdavau, kaip limonadas. Manau, kad tokie dalykai vaisiui gali pakenkti 10 kartu labiau, jis dar tik vystosi, silpnutis, jam galima padaryti itaka. Manau, delto, kad vaikai alergiski yra netik del uzterstos aplinkos fabriku dumais, bet labiau del ju rukanciu mamu. Su alkoholiu yra truputi kitaip. Nedideli, nelabai stipraus alkoholio kiekiai neturetu labai pakenkti. Zmogaus organizme yra medziaga, savo sudetimi artima alkoholiui. As kalbu apie nedidelius kiekius. Dvi sklidinas taures vyno, vermuto, alaus. Taigi nuo vaiko gimimo po truputi kartais isgeriu.
Ir vaikas miega lygiai tiek pat kaip ir neisgerus. Aisku, po to, kaip arklys geriu daug vandens, kad ta alkoholi isplauciau. Stiprieji gerimai niekada neviliojo, fe. Jauciu ribas, ir jei apgirstu, labai nedaug. Sazine kartais irgi truputi grauzia
Tie visi draudimai negerk, nerukyk maitinant yra labaiu socialine reklama. As jai pritariu. Anyway, manau, rukanti moteris motina yra slykstu. Ypac prie vaiko. Rukalu niekaip negalima is organizmo isplauti, pasalinti. O va maza alkoholio kieki - galima.
Ast alaus, ko tai nickas su alumi susijes
Negrazu
Papildyta:
QUOTE(ast_alaus @ 2007 10 25, 04:39)
O namuose nerukai ir parukiusi negrizti prie kudikio?
Man tokie kvaili sie pasiteisinimai...
Ir kame tas sveikumas ?? Dantys silpni, 'lopyti', skrandziai kiauri, akys silpnos...Nejau tai ir yra sveikata? Juk ligos (pvz alergija) neatsiranda ta pacia sekunde, jos persiduoda is kartos i karta. Ir jei rukanciosios vaikelis auga sveikas (ir aciu aciu aciu, reikia dziaugtis ), tai visai nereiskia, kad jos anukai ar proanukiai nesirgs kokia astma.
Jei pvz tu rukei gera desimti metu ir taves 'nesusuko', tu nesusirgai veziu, ar rekomenduosi ta daryti kitiems ir sakysi, kad istorijos apie plauciu vezi - nesamone??
???
Man patinka. Daugiau tokiu moteru