Įkraunama...
Įkraunama...

Žalingi įpročiai ir žindymas

QUOTE(Abo @ 2007 12 18, 22:33)
Kažkokia trenkta čia viena visiškai, nesileidžiu į diskusijas net laugh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 12 18, 21:33)
Kažkokia trenkta čia viena visiškai, nesileidžiu į diskusijas net laugh.gif

NETURI KA PASAKYT?? bigsmile.gif bigsmile.gif
Kai suaugsi - uzsuk, tikrai turesi kuo pasidalinti wink.gif

O siaip, man sirdies neskauda del gerianciu ir rukanciu - tegul svaiksta ir smirdi, tik...labai gaila kudikiu, vaiku, kuomet nesubrendeliskumas skaudina juos...
Atsakyti
Niekaip nesuprantu, nejaugi niekaip neimanoma istverti be alkoholio? g.gif
Kad be tabako sunku, tai dar suprantu. Tabakas - lygiai toks pat narkotikas kaip ir kiti narkotikai, tik gal ne toks ryskus ir greitas poveikis sveikatai doh.gif
O alkoholis? Ar galetu man kas nors pasakyti, KAM jo reikia, kodel be jo neimanoma istverti net tu keliu menesiu/poros meteliu, kol esi nescia ar maitini kudiki?
Na, as suprantu alkoholikes, jos tikrai negali tverti. Bet juk cia nei vienos tokios nera, ar ne? g.gif
Kokia nauda is alkoholio? Kudikiui tikrai jokios. Pienas gaminasi (jeigu tuo sventai tiketi) ir nuo nealkoholinio alaus. Norint, kad vynas gerintu krauja, reikia jo isgerti po 150 ml kasdien, o 2 taures per savaite hemoglobino tikrai nepakels schmoll.gif Jau geriau tada "raudonos" mesytes su salotu lapais pavalgyt (ir sotu, ir gelezis).
Na, as matau tik viena tiksla, kurio siekiama vartojant alkoholi - apsvaigti, arba nors "pralinksmeti", "atristi liezuvi", ir pan.
Kas yra apsvaigimas? Tai apsinuodijimas, smegenu veiklos sutrikdymas. Net ir mazas alkoholio kiekis, nesukeldamas jokiu akivaizdziu efektu, tai daro... Lasas po laso ir akmeni prataso... O ka jau kalbet apie vos uzsimezgusia gyvybe, auganti organizma?..
Atsakyti
Niekada nepritarsiu toms kurios tiek budamos nestuke.gif tiek zindancios ruko ar/ir geria. As pati negeriau nei laso alkoholio nuo pat nestumo pradzios iki dabar ( suneliui 3men) ir gyvenu biggrin.gif Jam tu procentu nereikia, nenuodysiu savo vaiko. Nesuprantu mamu kurios elgiasi taip neprotingai: jei geri tada jau geriau nemaitink pati- vaika tik nuskriausi su "tokiu pienu", geriau jau misineli duoti. As savo vaikeliui noriu kuo geriausiai wub.gif Stengiuosi valgyti produktus kurie nepus pivuko, gerti zalia arbata o ne kava ar juoda arbata. Maitinanti motina negali rukyti ir gerti- grieztai smerkiu tokias motinas unsure.gif Rasot kad kai kurios neatsispiriat taurelei %gerimo, alui- ar pagalvojat kad ta pati geria ( per piena) jusu vaikelis. Negi cia naudingos maistines medziagos. Atrodo ka ten viena taurele- bet gi mazam vaikeliui jau toks kiekis yra per didelis, jis net neturi fermentu kurie dalyvauja alkoholio skaidyme- jis ji nuodyja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maugli @ 2004 01 03, 01:04)
Gal kas zhinote, per kiek laiko i piena patenka alkocholis ir kitas shlamshtas?
Zhinoma, geriau susilaikyti, bet karta neatsispyriau ir ishgeriau nemazhai shampano, o tada dar susigundhziau cigarete mad.gif ... Na, tokia silpnumo akimirka uzhejo sad.gif . Tai takart nutraukiau pienuka ir ishpyliau lauk (dukra pamaitinau ishanksto uzhshaldytu wink.gif ). Idomu, ar butent su tuo pieneliu visas shampaniukas ishejo? O gal kaip tik i velesni maitinima pataike? blink.gif
O kaip su rukymu? Kazhkaip matinanchios mamos save mazhiau varzho rukant, nei neshchiosios. Idomu, ar yra tam pagrindo? Maitinant mazhiau kenkia? (Turiu galvoje atsitiktines cigaretes, ne reguliaru rukyma). Kaip jus, mamos, nesusigundot? wink.gif

na, as tai busiu ta blogoji mama kuri ruke nescia budama ir ruko maitindama... tiesa, tas rukymas toks - pora cigareciu per savaite. o alkoholio tai man net ir nelabai norisi, na kartais norisi alaus ar sampano. per naujus isgeriau taure, nieko tokio cia manau. ir alaus esu isgerus 0.33 bet tik viena karta.

o rukyt jokio malonumo, kai jautiesi kalta kad tai darai ir net nebesvaigina cigarete. ir parukyt ramiai negaliu nes nerimauju nuolat. taigi rukymas maitinant praranda prasme, nei malonus procesas, nei svaigina.
Atsakyti
*****, suvalgiau siandien 3 saldainius su likeriu, ir truputi Baileys isgeriau, tai pasiskaiciau komentarus, tai dabar uzsigrausiu save, kam as taip padariau? leliukui 2.5 men, siaip potraukio isgert visiskai neturiu, bet tieiog dovanu is uzsienio atveze, tai kazkaip visi paragino, tipo - nieko tau neatsitiks, o dabar sedziu ir grauziuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lienusia @ 2008 01 31, 02:53)
*****, suvalgiau siandien 3 saldainius su likeriu, ir truputi Baileys isgeriau, tai pasiskaiciau komentarus, tai dabar uzsigrausiu save, kam as taip padariau? leliukui 2.5 men, siaip potraukio isgert visiskai neturiu, bet tieiog dovanu is uzsienio atveze, tai kazkaip visi paragino, tipo - nieko tau neatsitiks, o dabar sedziu ir grauziuosi doh.gif

mirksiukas.gif
Nieko tokio.
As esu pries rukyma. Buvau labai pasipiktinusi, kai parke maciau rukancia nestuke.gif Tai gera motina bus, galvoju doh.gif Kai laukiausi tikrai labai saugojausi, vengiau dumu, chemijos, alaus nu puse stiklines per menesi g.gif Yra toks 3 laipssniu alus, na to kartais buteli isgerdavau, kaip limonadas. Manau, kad tokie dalykai vaisiui gali pakenkti 10 kartu labiau, jis dar tik vystosi, silpnutis, jam galima padaryti itaka. Manau, delto, kad vaikai alergiski yra netik del uzterstos aplinkos fabriku dumais, bet labiau del ju rukanciu mamu. Su alkoholiu yra truputi kitaip. Nedideli, nelabai stipraus alkoholio kiekiai neturetu labai pakenkti. Zmogaus organizme yra medziaga, savo sudetimi artima alkoholiui. As kalbu apie nedidelius kiekius. Dvi sklidinas taures vyno, vermuto, alaus. Taigi nuo vaiko gimimo po truputi kartais isgeriu. drinks_cheers.gif Ir vaikas miega lygiai tiek pat kaip ir neisgerus. Aisku, po to, kaip arklys geriu daug vandens, kad ta alkoholi isplauciau. Stiprieji gerimai niekada neviliojo, fe. Jauciu ribas, ir jei apgirstu, labai nedaug. Sazine kartais irgi truputi grauzia blush2.gif Tie visi draudimai negerk, nerukyk maitinant yra labaiu socialine reklama. As jai pritariu. Anyway, manau, rukanti moteris motina yra slykstu. Ypac prie vaiko. Rukalu niekaip negalima is organizmo isplauti, pasalinti. O va maza alkoholio kieki - galima.
Ast alaus, ko tai nickas su alumi susijes g.gif Negrazu nono.gif
Papildyta:
QUOTE(ast_alaus @ 2007 10 25, 04:39)
O namuose nerukai ir parukiusi negrizti prie kudikio?  g.gif
Man  tokie kvaili sie  pasiteisinimai...  doh.gif  Ir kame tas sveikumas ?? Dantys silpni, 'lopyti', skrandziai kiauri, akys silpnos...Nejau tai ir yra sveikata?  Juk ligos (pvz alergija) neatsiranda ta pacia sekunde, jos persiduoda is kartos i karta. Ir jei rukanciosios vaikelis auga sveikas (ir aciu aciu aciu, reikia dziaugtis ), tai visai nereiskia, kad jos anukai ar proanukiai nesirgs kokia astma.  cool.gif
Jei pvz tu rukei gera desimti metu ir taves 'nesusuko', tu nesusirgai veziu, ar rekomenduosi ta daryti kitiems ir sakysi, kad istorijos apie plauciu vezi - nesamone??  unsure.gif  ???

Man patinka. Daugiau tokiu moteru mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 01 30, 23:18)
mirksiukas.gif
Nieko tokio.
As esu pries rukyma. Buvau labai pasipiktinusi, kai parke maciau rukancia  nestuke.gif Tai gera motina bus, galvoju  doh.gif Kai laukiausi tikrai labai saugojausi, vengiau dumu, chemijos, alaus nu puse stiklines per menesi  g.gif Yra toks 3 laipssniu alus, na to kartais buteli isgerdavau, kaip limonadas. Manau, kad tokie dalykai vaisiui gali pakenkti 10 kartu labiau, jis dar tik vystosi, silpnutis, jam galima padaryti itaka. Manau, delto, kad vaikai alergiski yra netik del uzterstos aplinkos fabriku dumais, bet labiau del ju rukanciu mamu. Su alkoholiu yra truputi kitaip. Nedideli, nelabai stipraus alkoholio kiekiai neturetu labai pakenkti. Zmogaus organizme yra medziaga, savo sudetimi artima alkoholiui. As kalbu apie nedidelius kiekius. Dvi sklidinas taures vyno, vermuto, alaus. Taigi nuo vaiko gimimo po truputi kartais isgeriu.  drinks_cheers.gif Ir vaikas miega lygiai tiek pat kaip ir neisgerus. Aisku, po to, kaip arklys geriu daug vandens, kad ta alkoholi isplauciau. Stiprieji gerimai niekada neviliojo, fe. Jauciu ribas, ir jei apgirstu, labai nedaug. Sazine kartais irgi truputi grauzia  blush2.gif Tie visi draudimai negerk, nerukyk maitinant yra labaiu socialine reklama. As jai pritariu. Anyway, manau, rukanti moteris motina yra slykstu. Ypac prie vaiko. Rukalu niekaip negalima is organizmo isplauti, pasalinti. O va maza alkoholio kieki - galima.
Ast alaus, ko tai nickas su alumi susijes  g.gif Negrazu  nono.gif
Papildyta:

Man patinka. Daugiau tokiu moteru  mirksiukas.gif  thumbup.gif

na, aciu labai uz palaikyma, tikrai nusiraminau, nes kazkaip buvau labai susinervinusi... pamaitinau savo leliu - elgiasi kaip ir visuomet thumbup.gif , ir sutinku, kaip cia rae kazkuri mamyte, jei maitini vaika, tai tikrai nereiskia , kad turi atsiriboti nuo viso pasaulio, ir pamirsti apie visus jo teikiamus dziaugsmus ir malonumus, taigi galime pasilepinti kartais ir atpalaiduojanciaisiais gerimais save, tik labai labai saikingai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lienusia @ 2008 01 31, 04:37)
taigi galime pasilepinti kartais ir atpalaiduojanciaisiais gerimais save, tik labai labai saikingai tongue.gif

Manau nuo svaigalu kiekio, kiek mama gali save palepinti, priklauso vaiko amzius. Na as vis dar ne apie girtuokliavima, apie toki na pasilepinima. Su draugem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 01 30, 22:18)
Ast alaus, ko tai nickas su alumi susijes  g.gif Negrazu  nono.gif

biggrin.gif
Nikas dar nuo paauglystes laiku........... Gyveni, zmogau, ir mokaisi mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(daikteliautoja @ 2008 01 30, 22:18)
Man patinka. Daugiau tokiu moteru  mirksiukas.gif  thumbup.gif

blush2.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2008 01 31, 20:37)
biggrin.gif
Nikas dar nuo paauglystes laiku........... Gyveni, zmogau, ir mokaisi  mirksiukas.gif  biggrin.gif
blush2.gif
drinks_cheers.gif

O dabar dar nepaauglyste? thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 01 31, 15:03)
O dabar dar nepaauglyste?  thumbup.gif  4u.gif

ujei doh.gif Jau pensija ant nosies lotuliukas.gif
O jei rimtai tai senokai tie laikai buvo ax.gif (bet geri thumbup.gif ).
Atsakyti