Įkraunama...
Įkraunama...

Žalingi įpročiai ir žindymas

drauge su pirmu neruke visai ir pienukas dingo 3men.o db.jau antra leliu turi ruko po kelias per diena ir vis dar maitina nors leliui jau 5men unsure.gif
Atsakyti
gydytoja sake kad maistas, kuri suvalgai, piene atsiranda po 24 val tai gal taippat ir su gerimais, na bet to jau neklausiau. Tada iseitu , kad nera prasmes isgerus nusitraukti pienuka ir ji ispilti blush2.gif
Atsakyti
zindymo metu nesu isgerusi daugiau nei puse taures vyno-stengiuosi saugoti savo maziu 4u.gif O taip norisi gero vyno daugiau maktelt,juo labiau,kad ir visa nestuma prapasninkavau blush2.gif
Atsakyti
Aš kartais sugriešiju, nes taip noriu. Trūksta žodžiu. Bet tik vyno pusę taurės (50 ml) ir alkoholio būtų nedaugiau 11 proc. O dėl rūkymo. Man nesuderinami dalykai. Kažkas baisaus g.gif
Atsakyti
mano drauge jau 2,5 men ruko, vaikiukas sveikas ir labai gerai auga, labai stiprus net gydytojai stebisi.tad ne nzn kaip cia su tuo rukymu....
Atsakyti
Man rūkymas irgi kažkas baisaus, gal , kad pati mečiau prieš 5m dėl blogos savijautos. O alučio tai kažkoks keistas noras kai isivaizduoji, kad jo šalto gurkštelsi tai netseilės kaupiasi. Gal organozmui kažko trūksta, kad šitaip norisi, kad ir tų mielių g.gif . Vyno visiškai negaliu gert ir net netraukia, maniau ir alaus nereiks, bet kai pamatai kokia reklama tai viskas blush2.gif
Atsakyti
Matyt aš tada bloga mama, nes aš dažnai sugriešiju ir išgeriu alaus, po paskutinio maitinimo, net kartais ir visą butelį išgeriu verysad.gif Va rūkyt irgi norisi, bet rūkyt nebandžiau schmoll.gif
Atsakyti
kadangi pradejau rukyt, baigiau maitint blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2007 10 21, 21:52)
kadangi pradejau rukyt, baigiau maitint  blush2.gif   blush2.gif

tai tu nutraukei žindymą vien tam, kad galėtum parūkyt? g.gif

o kiek laiko tavo vaikui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 22 spalio 2007 - 11:43
QUOTE(mantuke @ 2007 07 08, 15:00)
mano drauge jau 2,5 men ruko, vaikiukas sveikas ir labai gerai auga, labai stiprus net gydytojai stebisi.tad ne nzn kaip cia su tuo rukymu....

blink.gif dziaugtis reikia, kad vaikas nuodijamas, o sveikatyte kol kas neblogeja. Nesidziaukit sitaip, atsilieps ateity. bash.gif nesuprantu tokiu mamu. kas gi svarbiau - mamos noras nuodyti save ir vaikiuka ar vaikelio sveikata?
Atsakyti
biggrin.gif Skaitau ir nuo kai kuriu postu tiesiog kraupstu blink.gif Nejaugi is tiesu toks nesuvaldomas noras kenkti ne tik sau, bet ir SAVO VAIKUI??? blink.gif

QUOTE(dasa @ 2007 06 18, 21:51)
O jei norisi  alaus, tai tam yra sukūrtas bealkoholinis drinks_cheers.gif  Labai padėta pieno gamybai thumbup.gif

smile.gif Niekas nepadeda pieno gamybai, jei nera noro, nes 'smegeneles' siuncia signalus pieno fabrikeliui... O alus ir visos kmynu arbatos tai tik isitikinimas, nieo daugiau wink.gif

QUOTE(timotey @ 2007 06 23, 00:01)
drauge su pirmu neruke visai ir pienukas dingo 3men.o db.jau antra leliu turi ruko po kelias per diena ir vis dar maitina nors leliui jau 5men unsure.gif

Ir ka tuo nori pasakyti - kad geriau rukyt ir ilgiau maitint?? g.gif
Jau rasiau nuo ko priklauso Pienelio gamyba... Ne vien nuo isgerto skysciu kiekio (juolab kad alkoholis skyscius isvaro...).

QUOTE(mantuke @ 2007 07 08, 14:00)

Na, nereikia tiketis, kad pasekmes 'islis' iskart suriukus cigara ar istustinus taure alkoholinio gerimo... Deja silpnosios vietos ir ligos turi tendencija ilgai slypeti ir, pasitaikius palankiai progai, pasirodyti... Galbut praejus metams ar dviems vaikas nuolat sirgs plauciu uzdegimu ...

QUOTE(pumiks @ 2007 07 28, 21:20)
Gal organozmui kažko trūksta, kad šitaip norisi, kad ir tų mielių g.gif .

Truksta B grupes vitaminu. smile.gif Gal geriau kokios folines rugsties pagert wink.gif

QUOTE(klastune @ 2007 08 12, 20:59)
Matyt aš tada bloga mama, nes aš dažnai sugriešiju ir išgeriu alaus, po paskutinio maitinimo, net kartais ir visą butelį išgeriu  verysad.gif  Va rūkyt irgi norisi, bet rūkyt nebandžiau  schmoll.gif

Uzuojauta tavo lialiui cool.gif

QUOTE(Zylute1 @ 2007 10 22, 14:16)
nesuprantu tokiu mamu. kas gi svarbiau - mamos noras nuodyti save ir vaikiuka ar vaikelio sveikata?

ZIAURU, bet tokiu yra......... verysad.gif
Tai egoizmas...vienareiksmiskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast_alaus: 22 spalio 2007 - 20:17
Oho koks moralizavimas blink.gif doh.gif
Atsakyti