Įkraunama...
Įkraunama...

Žalingi įpročiai ir žindymas

Sveikos mamytes.
Mano sūneliui 1,6 men. ,dar prašo kruti, ypac naktį.
Griet mano gimtadienis ,jubiliejus 30m 
Gal kas žino kiek aš sau galiu leisti išgerti vyno? po to reikia nutraukti piena ir kiek laiko turi praeiti ,kad aš galiečiu pamaitinti krūtimi?
Gal kas zino gydytojo patarima apie tai?
aciu
Atsakyti
QUOTE(shura1 @ 2007 06 13, 15:11)
Sveikos mamytes.
Mano sūneliui 1,6 men. ,dar prašo kruti, ypac naktį.
Griet mano gimtadienis ,jubiliejus 30m 
Gal kas žino kiek aš sau galiu leisti išgerti vyno? po to reikia nutraukti piena ir kiek laiko turi praeiti ,kad aš galiečiu pamaitinti krūtimi?
Gal kas zino gydytojo patarima apie tai?
aciu

Sveikute mamyte,
kiek zinau tai jokiu alkoholiniu gerimu visai nepatartina gerti schmoll.gif

mano maziukui dabar 8men. o man 30m bus rudeni, bet net negalvoju apie jokius alkoholinius gerimus rolleyes.gif beto siais metais tiek daug jubilieju musu giminej ir draugu tarpe... taip kad net nesuku galvos sau.

Nors man tai lb norisi alaus kartais, nepasakyciau, kad esu alaus megeja, bet kartais taip norisi, kad nors gurksneli isgeriu blush2.gif

O tu saunuole, maitink ir toliau. Gal dar kitos mamytes parasys daugiau apie tai. Gal tikrai yra kalbejusios su gydytojais apie tai... seip sako, kad geras vynas, tai nekenkia, aisku nedidelis kiekis... tik maitinant krutimi, tai tikrai nezinau ar galima.

Tai tiek, sekmes 4u.gif
Atsakyti
IBCLC ( International Board Certified Lactation Consultant) sertifikatą turinčios žindymo konsultantės žodžiais maitinanti mama per dieną gali išgerti 200 ml vyno arba alaus ir žindyti be žalos vaikui. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2007 06 13, 21:47)
IBCLC ( International Board Certified Lactation Consultant) sertifikatą turinčios žindymo konsultantės žodžiais maitinanti mama per dieną gali išgerti 200 ml vyno arba alaus ir žindyti be žalos vaikui.  ax.gif

idomu kiek laiko turi buti praeje po isgerto alkoholio iki maitinimo kad butu maziausia koncentracija g.gif
Atsakyti
Mums jau 7 mėnesiai, 30tmetis po 2 mėnesių, bet tikimybė išgerti nešviečia schmoll.gif - naktim valgom MP 5 kartus doh.gif . Bet užtat išgersiu per 40tmetį mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soul: 14 birželio 2007 - 09:41
QUOTE(Raideles @ 2007 06 13, 21:47)
IBCLC ( International Board Certified Lactation Consultant) sertifikatą turinčios žindymo konsultantės žodžiais maitinanti mama per dieną gali išgerti 200 ml vyno arba alaus ir žindyti be žalos vaikui.  ax.gif

O as kaip save grauziau del isgertos puses stiklines sidro doh.gif Aisku didesniais kiekiais niekad negeriau, tik retkarciais, koki gurksni alaus is vyro pavagiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 14, 21:51)
O as kaip save grauziau del isgertos puses stiklines sidro  doh.gif  Aisku didesniais kiekiais niekad negeriau, tik retkarciais, koki gurksni alaus is vyro pavagiu  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš irgi gurkšniuką kitą alaus nuvagiu nuo jo lotuliukas.gif . šiaip pastebėjau, kad alus pienuko gamybą biški stimuliuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 06 14, 22:02)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  aš irgi gurkšniuką kitą alaus nuvagiu nuo jo lotuliukas.gif . šiaip pastebėjau, kad alus pienuko gamybą biški stimuliuoja g.gif

Tikrai? bigsmile.gif Reiks daugiau nuvogti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 14, 22:41)
Tikrai?  bigsmile.gif  Reiks daugiau nuvogti...  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif raideles sakė, kad 200 ml galima mirksiukas.gif
Atsakyti
as sau leidziu pries nakti taure raudono vyno ax.gif bet mano beibis nesikelia naktiniu valgymu, o iki ryto isivadeja, beje, jei geriu vyno tai butinai triguba kieki vandenuko ismaukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(romi @ 2007 06 14, 23:31)
as sau leidziu pries nakti taure raudono vyno  ax.gif  bet mano beibis nesikelia naktiniu valgymu, o iki ryto isivadeja, beje, jei geriu vyno tai butinai triguba kieki vandenuko ismaukiu  ax.gif

Man atrodo jokio skirtumo,kada vynas geriamas. Juk jei vakare isgeri, tai per nakti kol patenka i organizma, kol i pienuka, o ryte isvalgomas tas, kuris susikaupe nakti ax.gif
Atsakyti
Aš tai savo vaiko tikrai nenuodyčiau rolleyes.gif Galima susilaikyti ir nuo alkoholio ir nuo rūkimo rolleyes.gif O jei norisi alaus, tai tam yra sukūrtas bealkoholinis drinks_cheers.gif Labai padėta pieno gamybai thumbup.gif
Atsakyti