Sveikos mamytes.
Mano sūneliui 1,6 men. ,dar prašo kruti, ypac naktį.
Griet mano gimtadienis ,jubiliejus 30m
Gal kas žino kiek aš sau galiu leisti išgerti vyno? po to reikia nutraukti piena ir kiek laiko turi praeiti ,kad aš galiečiu pamaitinti krūtimi?
Gal kas zino gydytojo patarima apie tai?
aciu
QUOTE(shura1 @ 2007 06 13, 15:11)
Sveikos mamytes.
Gal kas žino kiek aš sau galiu leisti išgerti vyno? po to reikia nutraukti piena ir kiek laiko turi praeiti ,kad aš galiečiu pamaitinti krūtimi?
aciu
aciu
Sveikute mamyte,
kiek zinau tai jokiu alkoholiniu gerimu visai nepatartina gerti
mano maziukui dabar 8men. o man 30m bus rudeni, bet net negalvoju apie jokius alkoholinius gerimus beto siais metais tiek daug jubilieju musu giminej ir draugu tarpe... taip kad net nesuku galvos sau.
Nors man tai lb norisi alaus kartais, nepasakyciau, kad esu alaus megeja, bet kartais taip norisi, kad nors gurksneli isgeriu
O tu saunuole, maitink ir toliau. Gal dar kitos mamytes parasys daugiau apie tai. Gal tikrai yra kalbejusios su gydytojais apie tai... seip sako, kad geras vynas, tai nekenkia, aisku nedidelis kiekis... tik maitinant krutimi, tai tikrai nezinau ar galima.
Tai tiek, sekmes
QUOTE(Raideles @ 2007 06 13, 21:47)
IBCLC ( International Board Certified Lactation Consultant) sertifikatą turinčios žindymo konsultantės žodžiais maitinanti mama per dieną gali išgerti 200 ml vyno arba alaus ir žindyti be žalos vaikui.
idomu kiek laiko turi buti praeje po isgerto alkoholio iki maitinimo kad butu maziausia koncentracija
Mums jau 7 mėnesiai, 30tmetis po 2 mėnesių, bet tikimybė išgerti nešviečia - naktim valgom MP 5 kartus . Bet užtat išgersiu per 40tmetį .
QUOTE(Raideles @ 2007 06 13, 21:47)
IBCLC ( International Board Certified Lactation Consultant) sertifikatą turinčios žindymo konsultantės žodžiais maitinanti mama per dieną gali išgerti 200 ml vyno arba alaus ir žindyti be žalos vaikui.
O as kaip save grauziau del isgertos puses stiklines sidro Aisku didesniais kiekiais niekad negeriau, tik retkarciais, koki gurksni alaus is vyro pavagiu
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 14, 21:51)
O as kaip save grauziau del isgertos puses stiklines sidro Aisku didesniais kiekiais niekad negeriau, tik retkarciais, koki gurksni alaus is vyro pavagiu
aš irgi gurkšniuką kitą alaus nuvagiu nuo jo . šiaip pastebėjau, kad alus pienuko gamybą biški stimuliuoja
QUOTE(ingalp @ 2007 06 14, 22:02)
aš irgi gurkšniuką kitą alaus nuvagiu nuo jo . šiaip pastebėjau, kad alus pienuko gamybą biški stimuliuoja
Tikrai? Reiks daugiau nuvogti...
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 14, 22:41)
Tikrai? Reiks daugiau nuvogti...
raideles sakė, kad 200 ml galima
as sau leidziu pries nakti taure raudono vyno bet mano beibis nesikelia naktiniu valgymu, o iki ryto isivadeja, beje, jei geriu vyno tai butinai triguba kieki vandenuko ismaukiu
QUOTE(romi @ 2007 06 14, 23:31)
as sau leidziu pries nakti taure raudono vyno bet mano beibis nesikelia naktiniu valgymu, o iki ryto isivadeja, beje, jei geriu vyno tai butinai triguba kieki vandenuko ismaukiu
Man atrodo jokio skirtumo,kada vynas geriamas. Juk jei vakare isgeri, tai per nakti kol patenka i organizma, kol i pienuka, o ryte isvalgomas tas, kuris susikaupe nakti
Aš tai savo vaiko tikrai nenuodyčiau Galima susilaikyti ir nuo alkoholio ir nuo rūkimo O jei norisi alaus, tai tam yra sukūrtas bealkoholinis Labai padėta pieno gamybai