Įkraunama...
Įkraunama...

Žalingi įpročiai ir žindymas

nesuprantu, kokios gali būti diskusijos rūkyti-nerūkyti? schmoll.gif
mamytės, rūkymas kenkia jums pačioms
o diskutuoti ar rūkyti maitinant, ar rūkyti nėščioms blink.gif
geriau slėpkitės po pernykščiais lapais
(gerai aš čia pavariau, nors prieš sukuriant šeimą gyvenau vien cigaretėmis - neduok pavalgyt, duok parūkyt)
Atsakyti
QUOTE(Saules Mama @ 2006 09 12, 23:05)
medauskaite sutinku su tavo nuomone.
as ir per nestuma ir po jo parukau ir jai yra proga 50gr padarau, mes mamos taip pat esam zmones ir negalima uzsidaryti su vaikiuku savo pasaulelyje, nes kitaip galima jame labai uzsisedeti ir siaip pamirsi paskui kas yra gyvenimo malonumai. zinoma tos merginos ar moterys kurios niekada neruke to nesupras. taciau ne visioms vos tik suzinojus kad tu laukiesi pavyksta mesti rukyti, kad ir kaip as nuosirdziai stengdavausi nerukyti, ne dienos neistverdavau be 1 cigaretes. vyras man nedraude, o beto jo daznai nebudavo namie, pati viena sededavau, tai kartais is neturejimo ka veikti ir parukydavau. ir ka niekas nuo to neatsitiko auginu nuostabia, grazia ir sveikute dukryte. 
paprasciausiai reikia viska daryti saikinkai, netgi mesti rukyti, iskart negalima nes tada bus didziulis stresas organizmui. vat taip ir atsiranda nervines krizes, depresijos ir dar velniai zino kas.
mano nuomone tokia jai negali per nestuma mesti rykyti, tai bent jau sumazink dozes iki 1-3 cigareciu per diena.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif smile.gif pritariu smile.gif shiaip i durnam aishku kad rukyt nesveika...bet... visi kazkada mirsim:)
Atsakyti
oi kaip mes mokam smerkt kitus.jei norejau tai ir parukydavau,o cia jauciu kad pacios sau priestarauja,greiciausiai pacios kur uz kampo pasislepusios traukdavo,tik dabar prie kompo savo sazine plauna.man tai cia kiekvienos reikalas,kiekviena mama ir pacios atsako uz savo ir savo vaiku sveikata.,o kai jau raso'tik nesakykit kad negalit be cigareciu',nu turbut negali,bet bent jau nebijo prisipazint,ne taip kaipkai kurios
Atsakyti
as pavyzdziui rukiau apie 7 metus ir nemazai pries patojant. Kai suzinojau, kad laukiuos iskart meciau ir per nestuma nesurukiau nei vienos cigaretes. Bet as tiesiog taip buvau nusistacius, nors ir norejau. Bet siaip manau, kad cia kiekvienos mamos reikalas. Jeigu nerukydama ji pastoviai stresuos tai irgi negerai. Jei kartais labai noredama per nestuma moteris parukys nieko tokio jau ir baisaus manau.
Dabar maitinu dukryte ir rukyt norisi bet nerukau. Po gimdymo esu surukiusi pora cigareciu, bet dabar nusprendziau kol maitinsiu nerukyt:)
Atsakyti
Manau,atsakymas į šį klausimą gali būti tik vienas-jokių cigarečių schmoll.gif Aišku,lengva man kalbėt,kai niekada nerūkiau ir nerūkysiu bigsmile.gif Bet kiekviena mama dėl savo vaiko turi pasistengt maksimaliai ir tokio dalyko kaip rūkymas tikrai atsisakyt
Atsakyti
Mano kaimyne ruko ir pati maitina. Is tikruju tai man slykstu ziuret... Cigarete smilksta peleninej, maziuke jos zindo. Ir ji tvirtai isitikinusi, kad labai didele nauda is zindymo.... Man atrodo, kad geriau jau misinelis nei rukancios mamos pienas...
Atsakyti
as viena nakti sapnavau kad patraukiau pora dumu tai paskui visa diena sazine kazko grauze lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

mano manymu rukymas ir maitinimas yra nesuderinami dalykai schmoll.gif
Atsakyti

Na pasiskaicius,net pasimeciau,o cia dar ir kaimietem isvadina.As taip pat paragauju kartais vyno taures,bet dabar labai abejoju,ar dar ragausiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(inis @ 2006 10 02, 19:28)
Na pasiskaicius,net pasimeciau,o cia dar ir kaimietem isvadina.As taip pat paragauju kartais vyno taures,bet dabar labai abejoju,ar dar ragausiu. g.gif

o aš esu iš kaimo ir tuom didžiuojuosi thumbup.gif
o visiems diskusijos dalyviams siūlau paaukoti dvi paras, normaliai pagerti, nes jau tokie užsiparinę, kad medicina čia bejėgė...
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2006 08 06, 18:28)
Isgertas alkoholis, nesvarbu koks jo kiekis ir nesvarbu kokia, kaledu ar velyku ar kitokia proga, eina tiesiai i motinos piena ir paveikia kudiki lygiai taip pat kaip ir suaugusi. O kaip tai paveikia suaugusi, tikriausiai visos cia rasancios zinote...  verysad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai juokingai nuskambejo... taip ir jauciu kaip tas gurksnis alaus tiesiu taikimu is gerkles - ir pro papa... biggrin.gif
Nepriimk asmeniskai, nuomonei pritariu. thumbup.gif
Atsakyti
Nesuprantu.Negi taip sunku istverti be vyno ,alaus ar dar ko,kad ir 2 metus,kad ir 5? As ,va,jau daugiau kaip 9 men.ne laso,nes laukiausi,o jau 6 dienos kaip turiu lelyte,buvo visokiu progu ,bet ne minties neturejau isgerti,o dabar maitinu ir zadu maitinti kaip imanoma ilgiau ir ne nemanau isgert.
Atsakyti
QUOTE(xenu @ 2006 08 04, 16:03)
Nu jau tos moterys kaip visada su savo logika. Taigi logiškai pagalvok, jei galvos neskauda dėl alkoholio gėrimo nėštumo metu, tai tipo išsigąs dabar mano žodžų? Alkoholiko taip lengvai nepagąsdinsi, gaila smile.gif Pagąsdinti gali tik protingą žmogų, kuris dar ne su aplygintom nuo alkoholio smegenim biggrin.gif

Beje, nebūk tokia seksistė, užsikrėtei turbūt kokiam viešąjame tualete biggrin.gif
Ai, ką man čia su kaimiečiais šnekėt... Alutis gal ir didina tavo tą pieną (dėl apynių ekstrakto), bet jei dar nežinai, aluje yra toks dalykas kaip etilo alkoholis, kuris ne tik tau, bet ir tavo vaikui  smegenų vingius palygina. Ot alkoholikai kiek pasiteisinimų suras savo debilizmui. Tai jei tau pieno daugiau reikia,l tai gal apynius vartok, o ne alų lak išsižiojus.

Baisu!!!!Is kur tokiu nenormaliu vyru yra?
Pagal tavo nezinia is kur istraukta mokslini tyrima tai puse pasaulio vaiku ir zmoniu yra invalidai ( atleiskit uz siurkstu zodi)ir nepilnaprociai!Nevaisduok labai prodingo vyro, pagal tave cia tik durnes moteryes renkasi?Kurios geria ir visaip kaip kenkia savo vaikams?Ir be tavo moksliniu tyrimu aisku, kad alkoholis kenkia.Bet ne tokiom dozem kokiom paragaujam esant progai!
"...užsikrėtei turbūt kokiam viešąjame tualete ..." kaip tu drist dar sitaip izeidineti, moteri, kuri yra kazkieno mama ir zmona g.gif Nors ka pats tai tikrai jos neturi speju, o jei turi tai uzjauciu..Verciau vyriskais reikalais uzsiimtum, o ne pamokslautum apie visiems zinomus dalykus...
Papildyta:
QUOTE(xenu @ 2006 08 05, 16:58)
Teisingai, štai todėl Europoje pirmaujame pagal išgerto alkoholio kiekį, savižudybes ir avarijose žuvusių dėl girtų kaltės skaičių.

Smulkmenų gyvenime nebūna, viskas prasideda nuo smulkmenų ir "nieko čia tokio". Tad žiūrėkit, kad tas nieko tokio nevirstų kažuo tokiu.

Jei nemanote, kad viskas prasideda nuo požiūrio į problemą, tai jūs tiesiog kvailos vištos, ir man čia nėra ką daugiau pezėt.

Vel moralizuoja....Vat pamatytum kas Airijoj dedasi?Sedi pabuose "mamos" nescios ir girtut girtuteles su cigarete ir alaus bokalu...Ar esi kada Lietuvoje mates toki vaizdeli???
Vat per tokiu zmoniu atbula logika ir ekonomika tokia lietuvoje...Zusta avarijose ir zudosi, tai gink die ne del mamos isgerto vyno taures, o nuo ne darbo ir poziurio i alkoholia....
Atsakyti