QUOTE(savi @ 2006 08 02, 16:29)
Nu gi tie vyrai kaip visada su savo krastutinumais... Tiesa ten raso, bet tu gal cia per ziauriai...
Isgere gal kokia vargsiuke taure sampano per gimtadieni, uosvio prispausta, i anytos sveikata
, o gal "is reikalo" zenijosi ir tiesiog negalejo taures prie lupu nepriglausti... Iesko dabar informacijos, paguodos ar tiesiog nusiraminimo...
Susinervins dabar, tai jei maitina ir pienas dingti gali... o jei nescia - nervai gali ne ka maziau pakenkti, nei ta sampano taure... eh...
Nu jau tos moterys kaip visada su savo logika. Taigi logiškai pagalvok, jei galvos neskauda dėl alkoholio gėrimo nėštumo metu, tai tipo išsigąs dabar mano žodžų? Alkoholiko taip lengvai nepagąsdinsi, gaila
Pagąsdinti gali tik protingą žmogų, kuris dar ne su aplygintom nuo alkoholio smegenim
Beje, nebūk tokia seksistė, užsikrėtei turbūt kokiam viešąjame tualete
QUOTE(awiux @ 2006 08 02, 17:34)
aš ir nėščia būdama ir dabar kai žindau išgeriu alučio stiklinę/aišku ne kokio 9abarotu,o pačio lengviausio 2,5/...ir tikrai nematau čia nieko blogo..alus kaip tik didina pienuko kiekį jau senų senovėj tai žinoma..
patarčiau geriau įsigilint į savo organizmą ir žiūrėt kom jis nori,ir mažiau paranojikais būkime
Ai, ką man čia su kaimiečiais šnekėt... Alutis gal ir didina tavo tą pieną (dėl apynių ekstrakto), bet jei dar nežinai, aluje yra toks dalykas kaip etilo alkoholis, kuris ne tik tau, bet ir tavo vaikui smegenų vingius palygina. Ot alkoholikai kiek pasiteisinimų suras savo debilizmui. Tai jei tau pieno daugiau reikia,l tai gal apynius vartok, o ne alų lak išsižiojus.