Įkraunama...
Įkraunama...

Žalingi įpročiai ir žindymas

QUOTE(Yoli @ 2006 02 07, 10:40)
ir mano nuomonė tokia, kad neapsaugosi vaikelio 2.gif  nuo visų gyvenimo suteiktų blogybių....  huh.gif  reikia su tuo susitaikyti

Bent pirmus metus galima mirksiukas.gif Kam nestis kudikius i prirukyta bara??? Na, jei noras didelis pasedet kur, tai bent jau lauko kavine rinkites, bet tie dumai greiciau issivedina... As bare esu buvus pora kart po gimdymo, su drauge, kai vyras vaika ziurejo. ax.gif Nes nestis ten vaika tai man butu ziauru jo atzvilgiu.
As vyrui net balkone neleidziu rukyt, nes kambary jauciasi dumu kvapas, tai eina i masina parukyt, kai jau noras nesvietiskas, o po to i dusa ir i kitus rubus bigsmile.gif Neleidziu prisirukusiam prie vaiko eit schmoll.gif Nors pati pries pastojant rukiau ir isgerdavau, bet pamacius dvi juostikes teste tai man neaktualu, tiesiog stengiuosi suteikti savo vaikui kas geriausia mirksiukas.gif
Nebemaitinu menesi laiko, tai esu surukius dvi cigaretes doh.gif Is smalsumo koks gi skonis. Ogi slykstus doh.gif
Atsakyti
Aš, kaip dauguma, nesuprantu tų mamų, kurios žindo ir rūko schmoll.gif arba tąsosi kūdikius į prirūkytus barus blink.gif . Suaugusiam nerūkančiam prirūkytoj patalpoj nemalonu sėdėti, o ką kalbėti apie vaikus. Baisiausia tai, kad tie mažuliai negali pasipriešinti.
O pozicija, kad nuo visų blogybių neapsaugosi, manau, yra patogi tiems žmonėms, kurie nesugeba atsispirti savo silpnybėms. schmoll.gif
Atsakyti
As daugiau kaip pries metus metus meciau rukyti ir tai buvo vaiko planavimo dalis.Patys maziukai ilgai nevalgo rukancios motinos pieno,nes jis apkarsta ir pasidaro nebeskanus.Viena mano pazystama didziavosi tuo ,kad vaikas pats atsiske kruties,kad visai nebuvo problemu atpratinti.Po to kai pasakiau,kad jos pienas paprasciausiai apkarto,nes praejo rukyti, tai jai teko daug raudonuoti ir visa tai ne tik pries jos vyra. thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif zindanti mama ruko,pelenai krinta... lotuliukas.gif
Atsakyti

kokia siaubinga tema schmoll.gif
aišku kad žindymas ir rūkymas nesuderinama!
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2006 05 21, 13:11)
Patys maziukai ilgai nevalgo rukancios motinos pieno,nes jis apkarsta ir pasidaro nebeskanus.Viena mano pazystama didziavosi tuo ,kad vaikas pats atsiske kruties,kad visai nebuvo problemu atpratinti.Po to kai pasakiau,kad jos pienas paprasciausiai apkarto,nes praejo rukyti, tai jai teko daug raudonuoti ir visa tai ne tik pries jos vyra.  thumbup.gif

lotuliukas.gif Oi, negaliu, mirsiu iš juoko... Pienas apkarsta lotuliukas.gif
TOTALI NESĄMONĖ. Gal ragavai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratiki @ 2006 01 25, 19:26)
na as galvoju pamaitinti leliuna kokius 3 men aisku jei ir tiek bus pieno,o po to susigrazinti nors viena malonuma -rukyma:)

Nu nezinau kokia mama gali taip galvoti. As pries nestuma rukiau apie 5 metus ir kai suzinojau meciau, neiskarto, bet gan greitai-atsikeliau viena diena ir supratau, kad nenoriu rukyti. Ir zadu ilgai nerukyti, gal net nepradeti is naujo.
Tad man kaip buvusiai rukaliai nesuprantama kaip galima atsisakyti maitinti vaika del kazkokio rukymo-juk cia nemirtina liga, ar seip nedel svarbiu priezasciu, o noras patenkinti nikotino potrauki.
O anta kaip galima rukyti ir zindyti doh.gif -cia matau vaizda mama savanaude kuriai vaiko sveikata nemotais.

QUOTE(Natalėja @ 2006 01 26, 16:47)
Negi mama, negali pakantėti nerūkiusi, kol maitina savo vaikelį? Nesuprantu šito. Ne gi rūkymas yra  ar gali būti svarbiau už vaiką.  unsure.gif Ir manu joks čia ne malonumas, o mada!  blink.gif Nenoras išsiskirti iš kitų, nes dabar jau manau, kad tik vientai jaunų mamų, kurios nerūko!  doh.gif Noras parodyti kokia aš "šustra". Gal pamaitinus vaiką nebekils noras daugiau rūkyti  biggrin.gif
Be to pažįstu keleta moterų, kurios metė rūkyti ir  visai nekyla noras vėl bandyti, nes jos paprasčiausiai rūpinasi savimi  thumbup.gif

thumbup.gif
O ka mano situacijoje daryti-kai as priversta uostyti rukalus. Gyvenu dar su mama ir mociute ir jos ignoruoja mano prasymus ,kad rukytu balkone-tad as uostau ju rukalus, o tai gims vaikelis g.gif tada kaip bus. Galiu ka nori joms sakyti, rekti-mama ignoruoja(atrodo sutariam gerai), o paskui ja ir mociute. Abi sergancios-bet cia nepateisinimas, kad gali rukyti ir kad visas butas smirda.VA CIA TAI AS PRIVERSTA verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melinake: 27 gegužės 2006 - 10:16
Na man rūkanti nėščia ar maitinanti mama išvis kažkas žiauraus. bet ne ką geriau atrodo rūkanti mama su mažiuku kur nors parke.Lelius laksto aplink, o mama traukia cigaretę. O tada jis pribėga, apkabina ir mama visa atsiduodanti rūkalais jį pabučiuoja???? fuuuuu
Apie rūkymą bute, kur yra maži vaikai mano nuomonė irgi kategoriška. Pas mus atvažiuoja mergaitė, kurios mama ko gero namie rūko. Tai man kažkas žiauraus - ji visa prasmirdus rūkalais (plaukai, rūbai, žaislai).
Aš kažkada irgi parūkydavau, bet visiškai mečiau susipažinusi su savo vyru.Ir labai džiaugiuos, kad jis nerūko, tai žinau, kad ir man nekils pagunda thumbup.gif
Atsiprašau už kategorišką nuomonę, bet aš taip manau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratiki @ 2006 01 21, 17:30)
Na mergaites noreciau suzinoti,ar maitinote vaikuti ir rukete?

nu jau ir klausimas - tipo jei jau viena rūko tai ir kita tą patį darys smoke.gif quiet.gif quiet.gif quiet.gif
pagalvokit apie savo lialius - norit nuodyt nuo pirmos dienos?
Atsakyti
4u.gif aš dar nebandžiau drinks_cheers.gif bet manau taurė vyno normalu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mano sūnui jau 11,5 mėn. ir aš nuo pat nėštumo pradžios iki dabar nesu gėrus jokio alkoholio, nors progų tikrai buvo: ir vestuvės (ne mano) ir baliukai ir du kartus darbą pakeičiau. Jei kas siūlo, sakau kol maitinu "Ne" ax.gif . Aš nesmerkiu mamyčių, kurios šiek tiek papiktnaudžiauja padėtimi, bet manau, kad mano vaikas, jei norės pats savo smegenų vingius išsitiesins drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nėštumo pradžioj prisipažinsuiu teko kelis kartus vuno taurę ar šampano išgert blush2.gif (vien per savo vestuves, o ir kitų progų vis būdavo) - bet nelabai dažnai lotuliukas.gif . O kažkur nuo pusės nėštumo labai norėjau alaus drinks_cheers.gif , tai kai vyras gerdavo, vis po kokį gurkšnį nugriebdavau ax.gif . Bet po gimdymo, kol maitino, tai jokio alkoholio, nors progų irgi yra, visgi ateina lankyt... bet kažkaip tvirtai laikaus nono.gif
Atsakyti