Įkraunama...
Įkraunama...

Žalingi įpročiai ir žindymas

QUOTE(Maxima @ 2006 02 21, 17:25)
Taure vyno, stikline alaus ar penkiasdesimt gramu brendzio tikrai jusu vaikeliui nepakenks. 4u.gif  Geriausiai alkoholi gert bent pora valandu iki maitinimo, kad mamos organizmas spetu ji suskaldyti. Ir, manau, joks cia didvyriskumas metus kenteti del tos vyno taures, jei labai norisi. Juk ne kasdien ir ne iki zemes graibymo...  ax.gif

Nu velniai žino, supranti, kad nevartosiu alkoholio, tai tikrai nepakenks mažuliui, o jei vartosiu, tai klausimas g.gif Nu ne kasmet gi gimdau, pakentėsiu dėl šventos ramybės smile.gif
Atsakyti
As tai manau, kad nera labai gerai alkoholis. nono.gif Bet kartais esu tiesiog priversta gurksni vyno nuryti, kad visi atsikabintu ir netarsketu visa vakara: o kas gi cia blogo ir pan. doh.gif
Atsakyti
O as manau , kad maitinan gerti tikrai nebutina. Pati maitinu puse metu ir be alkoholio nemirstu. Juk tikrai del svarios sazines - negerti galima. Juk toks laikotarpis buna tik viena, du kartus gyvenime. Na gal kam ir tris . g.gif
Atsakyti
aš irgi kategoriškai prieš, kad žindanti mama rūkytų... juk tai jos vaikas.
Aš pati prieš pastojant rūkiau, bet kai sužinojau, kad laukiuosi-iškart mečiau, buvo sunku, bet ko tik neatsisakysi vardan vaikelio sveikatos ... O pradėjus maitint vaiką pienu, taip pat nerūkiau, tik buvo keli kartai, kai jau išvis nelaikė nervai... tiesiog iš nuovargio. Dabar jau nemaitinu, bet ne dėl noro rūkyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juratiki @ 2006 01 21, 16:30)
Na mergaites noreciau suzinoti,ar maitinote vaikuti ir rukete?

Nerūkau, stengiuosi vaikui duoti tai kas yra geriausia ax.gif
Atsakyti
as tai paragauju ir vyno, ir likerio, ir alaus, ir sampano blush2.gif

QUOTE(mutantė @ 2005 06 07, 07:56)
Dėkui už palaikymą, gerai, kai aš ne viena tokia
Nors per teliką išgirdau, kad net mirė vaikas kaip motina prisigerus ji pamaitino, tai va ( na žinoma iki tokios stadijos man prisigert tai toli)

cia jau apie asocialias seimas kalbama turbut, alkoholikes, kurios geria kasdien, jei paragausim alaus, ar gero vyno- musu vaikai tikrai nenumirs, manau mirksiukas.gif

QUOTE(taute @ 2006 01 31, 09:53)
pas ginekologe uzklausiau ar galima isgert alaus stikline maitinanciai, nes girdejau kad paskatina laktacija, bet gydytoja patare nepiktnaudziait, nes vaikas gali turet polinki i alkoholizma blink.gif , o as galvojau stikline alaus savaitgali nekenkia doh.gif

netikiu! schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Nieko blogo nematau tame, jeigu išgeri taurę vyno, ar alaus mažą stiklinę. Ne litrais gi geri, o kartą ar du per mėnesį tikrai nepakenks, savo mažylę dar dabar maitinu, o alaus po gimdymo atsigėriau jau po savaitės blush2.gif ir nieko nenutiko, gydytoja net gi patarė, kad pieno daugiau būtų. Pirma nepatikėjau, o po to pati perskaičiau knygoje "Vaikas auga", kas žindančiai motinai per savaitę galima išgerti iki 0,5 l alaus ir net gi rekomenduojama, kad skatintų pieno gaminimasį.
Šiaip kiek žmonių tiek nuomonių, kiekvienam savo mirksiukas.gif .
Atsakyti
as irgi paragauju blush2.gif Nors negalvoju, kad taure vyno ar alaus kuo nors gali pakenkti. Taigi laipsniu yra ir kefyre ir giroje mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir paragauju truputuka ir alaus, ir sampano, vyno, pora kartu ir simta gramu esu "padariusi" blush2.gif . nu ir nieko nenutiko... , nemanau, kad tai kazkas baisaus, jei viskas daroma su protu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacobs @ 2006 03 04, 13:06)
as ir paragauju truputuka ir alaus,  ir sampano, vyno, pora kartu ir simta gramu esu "padariusi" blush2.gif . nu ir nieko nenutiko... , nemanau, kad tai kazkas baisaus, jei viskas daroma su protu g.gif

Tai nutikt gal ir nieko nenutiko,bet,kaip viena forumietė rašė,"vaikui gali atsirast alkoholio potraukis ",o šis matyti žymiai vėliau ax.gif .
Atsakyti
Kol maitinau tik savo pieneliu t.y. iki 6 mėn., tai bet kokio alkoholio vengiau, o vėliau kaip pradėjau primaitinti mišinukais, o ir maitinimų sumažėjo, tai leidau sau išgert taurele vyno, ar kokio šampaniuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwuce @ 2006 03 09, 22:08)
Kol maitinau tik savo pieneliu t.y. iki 6 mėn., tai bet kokio alkoholio vengiau, o vėliau kaip pradėjau primaitinti mišinukais, o ir maitinimų sumažėjo, tai leidau sau išgert taurele vyno, ar kokio šampaniuko  blush2.gif

va.... va.....su su tavim pilnai sutinku,nes lygiai ta pati manau ax.gif
Atsakyti