QUOTE(Germante @ 2006 02 05, 00:21)
Klysti. Nuodyti savo vaiko cigareciu dumais neturi teises net jo tevai. Suauges zmogus jeigu nenori kvepuoti prirukytu oru, tai iseis is to kambario. O ka mazam vaikui daryti? Arba kudikiui? Tikrai nesuprantu tokiu tevu...
Bet čia tema apie žindančios motinos rūkymą, o ne apie rūkymą prie vaiko. Atleisk, bet nematau skirtumo kieno dūmais kūdikis kvepuoja, ar tėčio ar mamos ar nepažystamo dėdės
Prie ko čia vienoj rankoj cigaretė, kitoj rankoj vaikas? Pasikartosiu, bet aš tikrai nematau skirtumo ar vienoj rankoj cigaretę, kitoj rankoj vaiką laiko mama, ar teta ar dėdė. Man tai yra lygiai taip pat bjauru.
Manau reiktų pakoreguot temos pavadinimą pvz taip "Ar kenkia vaikui buvimas prirūkytoj patalpoj?" Ir tada pamiršti tas žindančias mamas. Nes ne visi supranta kad žindanti mama gali rūkyti ir ne prie vaiko, ir atvirkščiai, ne žindantis tėtis gali rūkyti prie vaiko.
Papildyta:
QUOTE(Aaukse @ 2006 02 04, 23:08)
na nepastebėjau nė vienos čia barančios, keikiančios ar smerkiančios turbūt neatidžiai skaičiau Ar kas rašė :"nerūkyk, tu begėdė, kaka, fui,".....
Nemanau,kad mamos, kurios išsakė savo nuomonę prieš rūkančią žindyvę, yra kuom nors šventesnės.Bent jau taip teigia tikrai ne jos Turbūt pasąmonėas srautas veikia
man rodos, kad kiekviena iš mūsų - ir rūkanti, ir nerūkanti, - suvokiame, kad rūkyti ir žindyti kūdikį negerai. Ir visai ne dėl šventumo, o dėl vaiko sveikatos, vystymosi ir ateities. Tik tiek
Man asmeniškai mama, kuri vienoj rankoj laiko vaiką, kitoj - cigaretę, yra bjauru. Tačiau smerkti? Kodėl? Juk tai - jos reikalas
Nemanau,kad mamos, kurios išsakė savo nuomonę prieš rūkančią žindyvę, yra kuom nors šventesnės.Bent jau taip teigia tikrai ne jos Turbūt pasąmonėas srautas veikia
man rodos, kad kiekviena iš mūsų - ir rūkanti, ir nerūkanti, - suvokiame, kad rūkyti ir žindyti kūdikį negerai. Ir visai ne dėl šventumo, o dėl vaiko sveikatos, vystymosi ir ateities. Tik tiek
Man asmeniškai mama, kuri vienoj rankoj laiko vaiką, kitoj - cigaretę, yra bjauru. Tačiau smerkti? Kodėl? Juk tai - jos reikalas
taip visiškai sutinku, ir netgi nežindantys suvokia kad rūkyti yra negerai Nes rūkyti ištiesų nėra gerai... Bet visi turim trūkumų, jei tai vienas iš jų, tai ką padarysi Juk ir be rūkymo yra dalykų, kurių aš niekada nesuprasiu...