gal kas zinote kur vyksta makiazo pamokos Kaune?noreciau del saves,asmeniniu pamoku.....
QUOTE(maye @ 2010 02 28, 16:14)
pirma karta girdziu apie toki
gal galima placiau..
gal atsirastu visaziste kalipedoje, kuri pamokytu per kokius 5 kartus: dieninio, vakarinio, dalykinio ir kt. makiazo paslapciu.
tarkim pakonsultuotu teptuku, atspalviu, ir siaip makiazo pritaikimo klientes veidui ivairoves.
kaina iki 100lt
gal galima placiau..
gal atsirastu visaziste kalipedoje, kuri pamokytu per kokius 5 kartus: dieninio, vakarinio, dalykinio ir kt. makiazo paslapciu.
tarkim pakonsultuotu teptuku, atspalviu, ir siaip makiazo pritaikimo klientes veidui ivairoves.
kaina iki 100lt
Pirma kart girdziu,kad vyksta kursai GVC,ten rusys,Aidos studijos.Ten vyksta tik visazistams seminarai,kiek pati lanakaus,tai zinau tiek...
QUOTE(makeup @ 2010 03 20, 01:07)
Pirma kart girdziu,kad vyksta kursai GVC,ten rusys,Aidos studijos.Ten vyksta tik visazistams seminarai,kiek pati lanakaus,tai zinau tiek...
o jus makeup esate visaziste? gal pamokytumete
QUOTE(maye @ 2010 03 20, 09:23)
o jus makeup esate visaziste? gal pamokytumete
Na as dar nebaigiau grimo akademijos,bet dirbu,aisku galeciau Parasyk az.Parodysiu savo drbelius
QUOTE(Jini @ 2009 09 02, 12:57)
kad va parasiau laiska del situ kursu Bogomolav tai jei tiksliai pamenu 4 uzsiemimai po 4 valandas, ismoksti daryti makiaza sau - dienini, vakarini, antakius tvarkytis ir tt. ir kaina 280 lt.
Tai skaitau nera labai brangu. Tik idomu gal kas daugiau ka nors apie juos zino, paskaitu kokybe ir tt.
Tai skaitau nera labai brangu. Tik idomu gal kas daugiau ka nors apie juos zino, paskaitu kokybe ir tt.
Buvau vienoje paskaitoj...man labai patiko kaunietems siulyciau sia studija. Suteikia daug info, leidzia bandyti pacioms, galima ismeginti kosmetika ir t.t. nera labai brangu
QUOTE(rojukas @ 2010 03 23, 14:50)
Buvau vienoje paskaitoj...man labai patiko kaunietems siulyciau sia studija. Suteikia daug info, leidzia bandyti pacioms, galima ismeginti kosmetika ir t.t. nera labai brangu
Kokie kontaktai?
Gal kas ką žinot Šiauliuose?
QUOTE(rojukas @ 2010 04 01, 16:58)
ispado.lt rasi kontaktus
Ačiū Pasidomėsiu. Įdomu, kainos kokios čia
Sveikos merginos..
Gal galite man padeti, gal turite atsiliepimu apie SLA akademijos rengiamus visazo kursus?
Negaliu apsispresti Sla akademijos ar Make up siulomus kursus pasirinkt?
Gal galite man padeti, gal turite atsiliepimu apie SLA akademijos rengiamus visazo kursus?
Negaliu apsispresti Sla akademijos ar Make up siulomus kursus pasirinkt?
Sveikos,
Yra žinių, kad galima sudaryti grupę Šiauliuose makiažo mokymuisi sau kursus. Tik reikia, kad susidarytų grupė, gal kas jungtųsi su manim, nes aš labai noriu
Gal kas dar labai norėtų?
Yra žinių, kad galima sudaryti grupę Šiauliuose makiažo mokymuisi sau kursus. Tik reikia, kad susidarytų grupė, gal kas jungtųsi su manim, nes aš labai noriu
Gal kas dar labai norėtų?