Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo kursai - pamokėlės

gal kas zinote kur vyksta makiazo pamokos Kaune?noreciau del saves,asmeniniu pamoku..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 02 28, 16:14)
pirma karta girdziu apie toki  g.gif
gal galima placiau..

gal atsirastu visaziste kalipedoje, kuri pamokytu per kokius 5 kartus: dieninio, vakarinio, dalykinio ir kt. makiazo paslapciu.
tarkim pakonsultuotu teptuku, atspalviu, ir siaip  makiazo pritaikimo klientes veidui ivairoves.
kaina iki  100lt

Pirma kart girdziu,kad vyksta kursai GVC,ten rusys,Aidos studijos.Ten vyksta tik visazistams seminarai,kiek pati lanakaus,tai zinau tiek... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2010 03 20, 01:07)
Pirma kart girdziu,kad vyksta kursai GVC,ten rusys,Aidos studijos.Ten vyksta tik visazistams seminarai,kiek pati lanakaus,tai zinau tiek...  mirksiukas.gif

o jus makeup esate visaziste? gal pamokytumete blink.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 03 20, 09:23)
o jus makeup esate visaziste? gal pamokytumete blink.gif

4u.gif Na as dar nebaigiau grimo akademijos,bet dirbu,aisku galeciau mirksiukas.gif Parasyk az.Parodysiu savo drbelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jini @ 2009 09 02, 12:57)
kad va parasiau laiska del situ kursu Bogomolav tai jei tiksliai pamenu 4 uzsiemimai po 4 valandas, ismoksti daryti makiaza sau  - dienini, vakarini, antakius tvarkytis ir tt. ir kaina 280 lt.

Tai skaitau nera labai brangu. Tik idomu gal kas daugiau ka nors apie juos zino, paskaitu kokybe ir tt.

Buvau vienoje paskaitoj...man labai patiko thumbup.gif kaunietems siulyciau sia studija. Suteikia daug info, leidzia bandyti pacioms, galima ismeginti kosmetika ir t.t. nera labai brangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rojukas @ 2010 03 23, 14:50)
Buvau vienoje paskaitoj...man labai patiko  thumbup.gif  kaunietems siulyciau sia studija. Suteikia daug info, leidzia bandyti pacioms, galima ismeginti kosmetika ir t.t. nera labai brangu smile.gif

Kokie kontaktai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2010 03 23, 18:37)
Kokie kontaktai?  rolleyes.gif

ispado.lt rasi kontaktus smile.gif
Atsakyti
Gal kas ką žinot Šiauliuose? 4u.gif
Atsakyti
gal pravesr kuriai.
http://www.apievestu...noms#komentarai
ir man rodos si visaziste daro pamokas vln
Atsakyti
QUOTE(rojukas @ 2010 04 01, 16:58)
ispado.lt rasi kontaktus smile.gif

Ačiū 4u.gif Pasidomėsiu. Įdomu, kainos kokios čia g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos..
Gal galite man padeti, gal turite atsiliepimu apie SLA akademijos rengiamus visazo kursus?
Negaliu apsispresti Sla akademijos ar Make up siulomus kursus pasirinkt? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Yra žinių, kad galima sudaryti grupę Šiauliuose makiažo mokymuisi sau kursus. Tik reikia, kad susidarytų grupė, gal kas jungtųsi su manim, nes aš labai noriu thumbup.gif
Gal kas dar labai norėtų?
Atsakyti