Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo kursai - pamokėlės

Sveikutes. Radau panasia temele, tik Vilniuje. Norejau pasidomet gal zinote kokius makiazo kursus, kur galetumet ismokti dazytis tik sau (o ne tam kad tapt profesionale visaziste).
Radau siandien Kauno Dienoj toki skelbimuka. Galvoju gal kuri mamyte jau bande, ir koki atsiliepimai?
Skelbimas skambejo taip: "Bogomolov" stiliaus mokykla. Vakariniai makiazo kursai. Kursuose ismokome pasidaryti tinkama makiaza ir tapsite paciomis geriausiomis visazistemis SAU.
Atsakyti
yra bogomolavo mokykloje kurai, kaina apie 4000lt. yra ir femina bonoj. kaina irgi nemaza
Atsakyti
QUOTE(Guodute @ 2009 08 31, 19:07)
yra bogomolavo mokykloje kurai, kaina apie 4000lt. yra ir femina bonoj. kaina irgi nemaza

kad va parasiau laiska del situ kursu Bogomolav tai jei tiksliai pamenu 4 uzsiemimai po 4 valandas, ismoksti daryti makiaza sau - dienini, vakarini, antakius tvarkytis ir tt. ir kaina 280 lt.

Tai skaitau nera labai brangu. Tik idomu gal kas daugiau ka nors apie juos zino, paskaitu kokybe ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jini: 02 rugsėjo 2009 - 11:57
O gal tiesiog vertetu uzklausti savo kosmetologes ir gal ji sutiktu pamokyti, aisku uz mokesti rolleyes.gif
as irgi labai noreciau ismokti graziai pasidazyti. nes pas mane dabar ir dieninis ir vakarinis beveik vienodi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 07, 16:03)
O gal tiesiog vertetu uzklausti savo kosmetologes ir gal ji sutiktu pamokyti, aisku uz mokesti rolleyes.gif
as irgi labai noreciau ismokti graziai pasidazyti. nes pas mane dabar ir dieninis ir vakarinis beveik vienodi doh.gif

O ką čia reklamuoja vis 15 min laikrašty Maironio g? Kažkokie 5 uzsiėmimų mini kursai. Įdomu, kaip kaina ir kokybė g.gif
Atsakyti
gal zinote, kas dirba make up store? kokie visazistai be jolantos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilyte @ 2009 08 03, 11:32)
o gal kas kaune zino kur galima ismokti makiazo gudrybiu?

Zinau kad kaune Lina tokia lb gerai ir graziai daro, ti vat nzn kontaktu.. verysad.gif
Atsakyti
dar Vaida gera vizaziste ir seminarus veda wink.gif
Atsakyti
Buvau pamokelej make up store Vokieciu g, mane padaze ir parode ka ir kaip dare, bet spalvas parinko tragiskas i savo akiu seselius negalejau ziuret, tai paskui nezinojau ka ir nusipirkt is dazu, prisipirkau sepeteliu ir vazelinu...
drauge isdaze graziai, jai tiko tie seseliai, tai ir nezinau , reikia bandyt dar kur nors pasimokyt...
Atsakyti
nu man irgi bandomajam buvo padaze su violetiniais seseliais, tai bijojau i gatve iseiti, kap su fanarais atrodziau..uijj...smile.gif
Atsakyti
na, ten dirbanciu kiti tikslai bandant makiazus. Joms svarbu ne tik Jums parinkt, bt ir pareklamuot naujoves, paeksperimentuot...
Atsakyti
ka Klaipedoje galetumete pasiulyti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti